Psoriasis boleh ia dikaitkan dengan Candida Overgrowth

Psoriasis boleh ia dikaitkan dengan Candida Overgrowth

Candida adalah Yis yang biasa atau kulat yang hidup secara semulajadi dalam usus kita merobohkan gula ia suapan kebanyakannya di sukrosa (gula tebu yang didapati dalam makanan yang ditapis Tempahan) tetapi apabila dibenarkan boleh mendapatkan daripada kawalan badan anda boleh menyebabkan isu-isu kesihatan yang serius yang saya percaya bebas psoriasis genetik adalah salah satu daripadanya.

Hubungan antara Candida pada kulit dan Candida overgrowth dalam usus yang tidak secara amnya dihargai oleh perubatan Barat. Candida overgrowth yang boleh membawa kepada dysbiosis dan Sindrom usus bocor dan penyebaran candida dan toksin melalui jasad, dan ini boleh mengelirukan dan menyekat serangan senjata, sistem imun badan.

Penumbuk badan mengesan penceroboh yang asing pada kulit dan mula menyerang ia mewujudkan keradangan, tetapi kerana candida yang baik pada disguising diri dengan sistem imun tidak dapat menghapuskan candida ini, sistem imun boleh menjadi keliru dan mula menyerang sel-sel sendiri serta candida dan tindak balas keradangan yang berpanjangan berlaku.

Candida overgrowth dijangka menggalakkan ubat-ubatan yang ditetapkan untuk psoriasis seperti anti keradangan dan immunosuppressant ubat, jadi jika candida ditunjukkan sebuah vicious circle boleh berkembang di mana ubat-ubatan yang mereka diri boleh menyebabkan pesakit yang mungkin mempunyai kecenderungan genetik untuk membangunkan psoriasis untuk mendapatkan gejala-gejala yang semakin meningkat.

Jadi bagaimana songsang ini dan memberikan hasil jangka panjang serangan tiga cara yang diperlukan, mula-mula diet yang boleh dicapai untuk kebuluran kulat, bakteria hidup kedua dengan re inoculate dalam usus, ketiga Homoeopathic menolak candida daripada badan dan memberi ketahanan jangka panjang semula (yang kini tersedia dalam bentuk kit), jangkitan ini boleh memberikan hasil jangka panjang dalam kes-kes di mana psoriasis tidak terus genetik dihubungkan dan melegakan simptom kepada penghidap genetik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *