Psikik bacaan: 7 amaran tanda-tanda bahawa A psikik adalah seorang artis Con

Psikik bacaan: 7 amaran tanda-tanda bahawa A psikik adalah seorang artis Con

Psikik bacaan adalah perkhidmatan psikik yang paling terkenal hari. Pada masa ini, ianya begitu cepat untuk mempunyai bacaan psikik yang dilakukan–ada pembaca walaupun psikik yang boleh memberi kepakaran manakala anda akan mencintai keselesaan rumah anda. Ya, kerana peningkatan minat untuk bacaan psikik, anda mudah dapat ataupun melalui telefon.

Walaupun ia adalah berita baik bahawa ia adalah mudah untuk mencari seorang psikik untuk keperluan anda, kita tidak dapat menafikan realiti bahawa bukan semua yang mendakwa psikik yang pembaca psikik yang memang sah. Sudah tentu anda mahu bacaan anda psikik sebenar dan bernilai masa anda dan apa yang anda bayar.

Isyarat amaran 7 bacaan psikik yang diberi oleh seorang artis Con

Siapa yang mahu diberi bacaan oleh tapak web yang menyamar? Sudah tentu tiada siapa–selepas semua, kita akan mendapat bacaan psikik untuk nasihat dan pencerahan dalam hidup, dan bukan untuk tujuan yang kita mahu tersesat lebih. Berikut adalah 7 bendera amaran untuk mengawasi keluar untuk apabila mendapat bacaan anda psikik yang dilakukan:

Bendera merah #1: GEAR PSIKIK, aksesori, PROPS, dan segala-GALANYA JAZZ. Jika anda menerima bacaan face to face, dan anda akan lihat pembaca anda akan sukan pakaian seperti salah seorang daripada mereka psikik yang akan anda lihat dalam filem-filem dan semua, akan mengingatkan. Hakikatnya, 8 daripada 10 asli psikik tidak berpakaian itu “mewah” apabila mereka memberi bacaan psikik. Perlu diingat, psikik yang sama seperti anda dan saya–manusia supaya mereka akan kelihatan “normal” dan mereka biasanya hanya sahaja berpakaian. Di samping itu, mereka tidak bercakap dalam loghat pelik bunyi apa-apa (ada beberapa con artis di luar sana yang bercakap dalam loghat bunyi ganjil yang seolah-olah mereka terus melaungkan apa yang mereka katakan).

Bendera merah #2: Di “Ya dan tiada dasar.” Psikik bacaan hendaklah tidak hanya jawapan “Ya atau tidak” kebimbangan. Psikik yang tulen boleh memberikan jawapan kepada soalan-soalan terbuka yang berakhir apa-apa yang anda mempunyai. Tetapi secara semula jadi, tidak menjangkakan bahawa psikik yang akan menunjukkan kepada anda nombor loteri kemenangan!

Bendera merah #3: Membaca sejuk saja. Bacaan yang sejuk akan bacaan tersebut yang mana maklumat diterima melalui kaedah induksi. Secara umumnya, fakers menggunakan induksi untuk mempelajari lebih lanjut tentang subjek–mereka melihat aspek fizikal tentang seseorang dan mentafsirkannya. Contohnya mengatakan seseorang itu bahagia berkahwin tidak lama lagi selepas melihat cincin perkahwinan di jari beliau, atau mengatakan bahawa seseorang mempunyai malam yang kasar apabila ianya agak jelas dari orang itu kelihatan bahawa dia mempunyai satu.

Bendera merah #4: GUESSING game. Ini adalah satu isyarat jelas satu penipuan. Sekiranya pembaca anda “Adakah anda tahu sinar? Mary yang? Henry yang?… “atau” anda adalah 24, 25, 26… tahun “dan sebagainya sehingga dia atau dia mendapat pengesahan dari anda, yang pasti adalah tanda guessing permainan permainan.

Bendera merah #5: BRAGGING PSIKIS. Sah psikik mempercayai dan percaya kepada kuasa-kuasa psikik yang mereka, atas apa-apa lagi. Oleh itu, mereka tidak pergi terus terang mempamerkan tentang apa yang mereka telah mencapai dan apa yang mereka mampu lakukan. Mereka juga tidak kelihatan begitu terdesak untuk mendapat kepercayaan anda dengan harapan untuk membuktikan kebolehan mereka dengan menunjukkan ia dengan dek kad, atau dibengkokkan sudu, antara banyak aksi lain.

Bendera merah #6: Sia-sia pembaca. Bacaan psikik dimaksudkan untuk menjadi bentuk nasihat dalam kehidupan. Jika apa yang pembaca anda adalah menyatakan tidak membuat apa-apa perasaan pada semua, maka anda mungkin mungkin akan membincangkan dengan yang palsu. Pembaca tulen juga akan memberikan anda cadangan mengenai cara-cara untuk menghadapi cabaran masa hadapan. Jangan lupa, psikik bacaan harus menyedarkan, tidak membuat semua lebih mengelirukan.

Bendera merah #7: Harga bacaan PSIKIK. Ini adalah sebagai tanda Tempahan jelas penipuan. Kualiti bacaan psikik boleh serius kos kira-kira $250 untuk lebih $500 untuk melawat (biasanya sekurang-kurangnya 30 minit setiap sesi). Ya, mereka boleh lebih mahal–ia adalah kerana apa yang anda sedang berhadapan dengan perkara yang tulen, dan anda mendapat bacaan yang lengkap dan tertentu–Kesihatan, cinta, kerjaya dan sebagainya. Tawaran tersebut untuk bacaan psikik yang anda lihat pada Karnival atau di yang adil boleh sketchy pada masa-masa kerana bukan sahaja mereka dilakukan sangat cepat; mereka sudah cukup generik juga.

Jadi bagaimana anda boleh mengelakkan mendapat psikik bacaan dari artis con? Sebagaimana yang mereka katakan pencegahan adalah lebih baik daripada mengubati–kunci untuk mendapatkan bacaan psikik yang sangat baik ialah kursus, pertama-tamanya mencari psikik yang boleh dipercayai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *