Propecia akan meningkatkan Tukang berat dan kualiti, meningkatkan perlindungan kulit kepala: disampaikan ADV

Propecia akan meningkatkan Tukang berat dan kualiti, meningkatkan perlindungan kulit kepala: disampaikan ADV

AMSTERDAM, BELANDA–yang pertama kali pil untuk keguguran rambut lelaki memegang janji baru untuk beribu-ribu dan beribu-ribu lelaki, berikutan hasil kajian baru.

Rawatan, Propecia (finasteride 1mg) telah disahkan untuk memperbaiki berat rambut dengan banyaknya dan mempertingkatkan Tukang berkualiti – membuat bulu tebal dan panjang bersama-sama dengan bilangan mereka yang semakin meningkat. Peningkatan kualiti tinggi rambut ini adalah maklumat yang bagus untuk lelaki yang sedang terlibat tentang kehilangan rambut mereka hasil daripada peningkatan Tukang berkualiti tinggi menawarkan kulit kepala lebih baik perlindungan.

Dr. Vera harga, Jabatan dermatologi, College of California, San Francisco, CA, ditawarkan penemuan daripada kajian berat rambut buat pertama kalinya dengan serta-merta di Eropah 8 Akademi dermatologi dan Venereology Dewan, Amsterdam, Belanda.

Hasil daripada kajian yang melibatkan enam puluh enam lelaki mengambil pil Propecia satu sama ada setiap hari atau plasebo menunjukkan bahawa selepas 96 minggu ubat, Propecia meningkat kemajuan rambut pada kulit kepala bettering beban rambut.

Selain itu, keputusan bermanfaat Propecia terus semua melalui 2-THN meneliti tempoh. Perbezaan dalam liputan rambut kulit kepala yang lengkap antara Pemuda yang mengambil Propecia dan mereka yang mengambil plasebo menjadi lebih tinggi kerana kajian ini berkembang – itulah sebabnya, lelaki yang mengambil Propecia terus berkembang lebih banyak rambut, rambut yang lebih tebal dan panjang rambut, manakala mereka yang mengambil plasebo telah telah secara progresif pengguguran rambut.

Enchancment web Tukang berat antara lelaki yang dikendalikan dengan Propecia berbanding dengan orang-orang yang dikendalikan dengan plasebo adalah 35.8 peratus (p)

“Peningkatan berat rambut yang dihasilkan oleh terapi dengan finasteride 1mg seperti yang ditunjukkan dalam kajian terbaru ini, memaparkan keputusan berguna dadah aspek-aspek utama kualiti rambut. Aspek-aspek memeluk Tukang peningkatan kuantiti, ditunjukkan dalam kajian terdahulu juga, dan rambut lebih-lebih lagi peningkatan ketebalan dan saiz rambut,”Dr. harga yang telah dinyatakan.

Berat rambut adalah ukuran kuantitatif, dipercayai Tukang kemajuan dan menyediakan satu ukuran bersepadu pengubahsuaian dalam harga kemajuan rambut dan rambut seluruh jisim (panjang, ketebalan rambut dan rambut kuantiti). Kadar pembangunan rambut dan rambut yang lengkap jisim memutuskan rambut rambut kualiti, dan peningkatan kualiti memberikan perlindungan yang lebih baik dari kulit kepala. Kemudiannya, berat rambut adalah satu penyelesaian yang tepat untuk mengukur faedah kosmetik ubat untuk keguguran rambut pola lelaki.

Menggunakan metodologi phototrichogram ia telah terbukti bahawa Propecia benar-benar merangsang folikel rambut berehat untuk membangunkan, seterusnya berkembang seluruh jenis bulu yang tumbuh pada sesiapa masa (Van Neste, et al.). Ini lagi tumbuh bulu yang diperhatikan dalam pesakit yang dirawat kini telah ditunjukkan untuk mengembangkan lagi dan tebal, signifying enchancment seorang tukang kualiti dan peningkatan dalam kulit kepala perlindungan.

Bukti kelebihan kosmetik Propecia boleh benar-benar dibuktikan oleh keputusan percubaan klinikal di seluruh dunia. Propecia selepas dua tahun rawatan telah terbukti untuk menghentikan kehilangan rambut tambahan lima daripada enam lelaki dikendalikan (83 p.c, v. 28 p.c plasebo) dan re-develop rambut yang kelihatan meningkat perlindungan kulit kepala dua daripada tiga lelaki (enam puluh enam p.c, v. 7 peratus plasebo).

Pil kehilangan rambut pertama di dunia untuk lelaki hampir tidak boleh diambil oleh preskripsi dari doktor dan telah terbukti baik diterima dalam percubaan-percubaan klinikal. Majlis yang berkaitan dengan dadah buruk berlaku dalam lebih rendah berbanding 2 peratus daripada orang-orang yang mengambil Propecia. Kesan-kesan negatif pergi semua lelaki yang dihentikan terapi dan juga hilang dalam kebanyakan lelaki yang dipilih untuk terus mengambil Propecia.

Propecia pertama dilancarkan di Amerika Syarikat pada tahun 1997. Ia adalah masa yang boleh diperolehi di kebanyakan negara-negara Eropah dan 22 Antarabangsa lokasi lain di seluruh dunia.

Propecia dikendalikan sebagai 1mg lisan tablet sebaik sahaja setiap hari. Ia tidak dinyatakan untuk kegunaan wanita atau kanak-kanak. Ia adalah produk Merck, Sharp & Dohme.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *