Projek wawasan: Membangunkan Insight intuitif & kesedaran rohani

Projek wawasan: Membangunkan Insight intuitif & kesedaran rohani

Meta-Programming adalah satu pendekatan yang amat berkesan untuk penemuan kerohanian yang peribadi dan peningkatan kesedaran. Meta-Programming bermaksud “melangkaui atau naik di atas pengaturcaraan”.

Ini adalah pendekatan yang paling maju untuk penemuan kerohanian yang peribadi dan peningkatan kesedaran, dan akan membantu anda untuk melangkaui pengaturcaraan dan udara asuhan dan budaya, membawa kepada penemuan semula dan integrasi diri lebih tinggi.

Ada anda pernah mempertimbangkan mungkin (entah bagaimana sensed) siapa anda dan apa yang anda akan mampu mesti lebih daripada kehidupan seharian anda seolah-olah mencadangkan?

Lihatlah bagaimana kebanyakan daripada kita yang hidup – kita bertahan dengan pekerjaan kami, meningkatkan keluarga kami, menangani cabaran kehidupan yang terbaik yang kita boleh, dan mencari apa-apa keseronokan yang kita boleh dalam masa yang tinggal. Ramai orang seolah-olah mempunyai kepastian yang sebenar atau hala tuju kehidupan.

“Cinta adalah jauh lebih penting daripada apa-apa jenis berfikir atau percaya. Ia adalah punca dan asas anda siapa, tahap yang paling asas. Ini bermakna apa-apa selain cinta sebagai satu ungkapan anda adalah tiruan dan luar tabii dan adalah hasil daripada tidak tahu siapa anda.”
–Harris Rang undang-undang
Meta-Programming adalah alat utama untuk re-discovering hanya yang anda benar-benar, dilucutkan tiruan dan luar tabii. Dari lagi-objektif, pandangan mata burung yang diri lebih tinggi, ia menjadi boleh didapati meningkat di atas pengaturcaraan yang dicap oleh pengalaman dan kebudayaan udara anda seumur hidup semasa dan luar, serta program-program yang diwarisi secara genetik.

Wawasan ini membawa Hikmah: penerimaan dan pemahaman. Salah satu adalah tidak lagi terhad kepada identiti ego berteraskan, berbeza dengan salah satu potensi sebenar kasih sayang tanpa had, kehidupan dan kebenaran.

Dunia ini penuh dengan orang-orang yang ingin memberitahu anda apa yang anda percaya dan bagaimana untuk hidup. Pakar-pakar dalam pelbagai bidang, dari politik kepada psikologi untuk agama, akan lebih bersedia untuk melangkah ke hadapan dengan set yang ditetapkan dalam kaedah-kaedah untuk anda ikuti. Namun, ramai di antara mereka adalah jelas keliru seluruh umat manusia! Kini, ada cara yang anda boleh mencari jawapan untuk diri sendiri menggunakan latihan mental yang berkesan dan prosedur.

Meta-Programming adalah bahagian pertama yang penting sistem yang luar biasa untuk pencarian yang dipanggil projek Insight yang akan membantu anda bergerak di mana anda berada dalam hidup anda sekarang, ke alam kesedaran dan Pemerkasaan yang anda mungkin tidak pernah bermimpi untuk mungkin untuk diri sendiri!

Kursus ini mengandungi jujukan teknik praktikal yang anda mentadbir kepada diri sendiri, dengan bantuan biofeedback yang memantau, untuk membezakan bahagian rohani anda sebagai dari mental dan fizikal. Ketahui diri anda lebih tinggi dan keupayaan penuh kesedaran.

Erick Espinar-Geng:

“Pada pandangan saya, Meta-Programming ada tanpa ragu-ragu kaedah paling selamat, soundest dan paling kuat sekali. Setelah mencari selama bertahun-tahun tidak terkira dan tidak berjaya cuba banyak pendekatan yang berbeza, saya akhirnya menemui laluan saya. Bimbingan peribadi Peter telah dibuat mungkin bagi saya untuk mencapai beberapa bulan apa yang saya fikir akan mengambil masa seumur hidup. ”
Inilah penerokaan mendalam ke atas sistem kepercayaan yang membentuk beberapa aspek personaliti anda, dan oleh itu menentukan identiti anda (dan identiti konflik yang tersembunyi) dan matlamat hidup yang sama.

Kebijaksanaan intuitif emosi yang dicapai dengan menggunakan peralatan mudah biofeedback, menyediakan laluan untuk penuh kesedaran diri lebih tinggi – kuasa rohani hidup, kasih sayang dan kebenaran.

Di bawah anda akan menemui pautan yang akan membawa anda ke pengenalan penuh mengenai perkara ini, yang menjelaskan bagaimana ianya tidak mustahil bagi anda untuk mencari semula diri yang lebih tinggi – iaitu sebenar anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *