Prohormones untuk pemula

Prohormones untuk pemula

Prohormones adalah satu subjek yang agak dikenalpasti oleh kebanyakan orang. Dalam kes anda juga menunjukkan mereka, ia adalah berkemungkinan bahawa sesiapa yang anda sedang bercakap dengan dapat benar-benar tiada konsep tentang mereka. Jika dia mempunyai pemahaman, ia dijangka mungkin tidak betul dan juga mempunyai banyak maklumat yang salah. prohormones beli adalah, pada dasarnya, bahan yang merupakan pelopor kepada hormon yang.

Oleh itu sendiri, prohormones tidak banyak, jika ada, hasil hormon. Namun, prohormones yang bekerja sering digunakan oleh industri penjagaan kesihatan untuk meningkatkan lagi kekuatan hormon yang biasanya berlaku dalam badan. Keputusan yang agak sama seperti steroid, tetapi mereka juga amat berbeza. Sebagai contoh, prohormones tidak menambah apa-apa jenis hormon dalam badan, manakala steroid akan mungkin menambah banyak hormon badan. Perbezaan utama ini sering mengelirukan ramai orang yang berminat dalam pembelajaran kira-kira atau membuat penggunaan prohormones. Beberapa sampel besar prohormones semulajadi, manusia boleh proinsulin dan pro-opiomelanocortin.

Paling disukai penggunaan prohormones selama ini buat dua puluh atau begitu telah oleh ahli sukan, ahli bina badan dan nonmedical pengguna steroid anabolik. Objektif prohormones adalah sentiasa memberi kelebihan yang sama mengambil steroid anabolik dengan tiada risiko kesihatan dan hukum yang juga datang dengan steroid. Keputusan akhir adalah untuk mencapai faedah dan kelebihan steroid anabolik diharapkan disamping tidak benar-benar membawa mereka. Hampir semua bahan-bahan yang digunakan untuk membuat prohormones dibenarkan. Ia juga adalah sah untuk menjual, memiliki dan mengambil prohormones – menghilangkan semua isu-isu undang-undang yang berkaitan dengan steroid anabolik.

Jika anda sedang mencari ke dalam steroid anabolik, saya secara peribadi boleh mengesyorkan prohormones lebih steroid. Mereka tidak hanya banyak, lebih kurang berbahaya, namun mereka juga adalah sah. Setakat bagaimana dengan betul mereka bekerja, prohormones sering bekerja hampir sebaik anabolik steroid. Dalam beberapa keadaan, prohormones fungsi sama baik seperti steroid anabolik.

Sebagai seseorang yang telah menjadi angkat berat dan amat berminat dalam senaman secara umum, saya akan memberitahu anda dari pertemuan peribadi yang prohormones adalah sesuatu yang anda lakukan apabila anda sedang mempertimbangkan untuk membina otot, kekuatan dan keupayaan keseluruhan Olahraga. Mereka tidak akan mencederakan anda, tidak dapat mereka akan menyebabkan badan anda untuk menahan sebarang kebimbangan. Bila-bila masa bahawa tempoh penting latihan bermula bagi saya, saya tidak berfikir dua kali untuk mendapatkan prohormones. Jika saya telah mendapat untuk tabiat membuat menggunakan steroid dengan latihan saya, saya tahu dengan pasti bahawa ia akan membuat kesimpulan bahawa teruk.

Penggunaan steroid anabolik, di ‘bawah masa saya’ dalam latihan, saya telah memperolehi banyak berat badan, dan juga mempertaruhkan semua kesan-kesan yang tidak menguntungkan (kedua-dua kesihatan yang bijak dan isu-isu yang menghadapi legalitas dari steroid anabolik).

Pada penghujung hari, prohormones biasanya akan tambahan untuk hormon yang badan secara semulajadi. Anda tidak perlu menggunakannya untuk melihat jenis manfaat yang anda mahu, Namun, ia membantu meningkatkan hasil yang anda dapat, dan juga membantu anda untuk memastikan mereka!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *