Program Athlean-x – kebenaran sebenar

Program Athlean-x – kebenaran sebenar

Program latihan AthleanX mewujudkan banyak buzz di semalam.
Di AthleanX ini kami akan menyemak produk digital ini dan belajar apa yang anda akan dapati di dalam kajian dan apa yang akan kebaikan dan keburukan Athlean-x.

Kajian AthleanX – tepat Apakah sistem AthleanX?

Athlean-X adalah sebuah program kecergasan rumah puluh hari yang telah ditulis oleh latihan kekuatan Jeff Cavaliere yang juga merupakan seorang jurulatih kecergasan peribadi kepada pelbagai selebriti dan atlet yang pakar.

Program ini sebahagian besarnya menggunakan disiplin kekeliruan otot yang perubahan kerap dalam program senaman anda yang merangsang otot pembangunan dengan mengelakkan kesan dataran yang. Program latihan Athlean-X terutamanya berdasarkan pengurusan diet yang atlet profesional Jeff Cavaliere mengikuti dan pada masa ini Jeff Cavaliere adalah membolehkan kebanyakan orang agar keseluruhan pelan terlalu dan rutin senaman yang tepat.

Walau bagaimanapun, dengan begitu banyak program yang terdapat di pasaran dan melalui internet semalam, apa yang membuatkan produk AthleanX apa-apa berbeza daripada semua yang lain?

Untuk menjawab soalan ini dan untuk mencari sekiranya program kecergasan AthleanX sebenarnya anda membenarkan semak beberapa kebaikan dan keburukan program kecergasan Jeff Cavaliere Athlean-X.

Athlean-X Review – kebaikan dan keburukan

Kelebihan

Membakar lemak dan membina otot tanpa lemak pada masa yang sama

Sistem Athlean-X yang paling terkenal kerana keberkesanannya untuk membakar lemak dan membina otot dalam masa yang sama dan senaman lebih daripada sebahagian yang lain-lain program kecergasan biasa di pasaran.

Kedua-dua versi program tiga bulan ini

Apabila anda membeli program Athlean-X, anda akan mendapat 2 Edisi 3 bulan program – satu perkara yang agak unik di hari ini. Pada dasarnya, anda mempunyai dua variasi sama cekap di dalam program; salah satu yang anda boleh mengambil ke pusat kecergasan dan seorang lagi untuk membantu anda mendapat ripped betul-betul di rumah.

Pelan Diet yang lengkap

Pelan diet adalah penting untuk hasil yang maksimum dan Itulah mengapa Jeff Cavaliere termasuk rancangan makanan lengkap 90 hari. Beliau telah dipecahkan, setiap hari selama 90 hari mereka daripada apa yang beliau mengesyorkan anda untuk makan bagi setiap satu daripada enam hidangan sehari dan rancangan beliau adalah agak mudah untuk diikuti.

Penuh 60 hari wang balik jaminan

Sistem AthleanX oleh Jeff Cavaliere disokong oleh 60 hari jaminan pulangan wang dan dalam kes anda tidak benar-benar berpuas hati dengan keputusan program latihan ini, anda akan mendapat wang anda kembali.

Keburukan

Terdapat keperluan bagi beberapa peralatan

Walaupun ia adalah benar bahawa anda tidak perlu mana-mana gear mewah untuk program latihan rumah Athlean-X, terdapat hanya beberapa asas penting yang anda perlu untuk mendapatkan keputusan yang terbaik dari sistem Athlean-X.

Program ini adalah lebih untuk lelaki

Pada pendapat saya AthleanX nampaknya lebih menjurus untuk lelaki. Walau bagaimanapun, saya percaya bahawa wanita yang ingin menjadi lebih sukan juga boleh menggunakan sistem ini.

Mungkin terlalu mencabar

Program kecergasan Athlean-X ini mungkin terlalu sukar bagi sesetengah orang. Program ini juga tidak mungkin sesuai bagi sesiapa sahaja dengan kecederaan yang sedia ada atau teruk masalah kesihatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *