Proform 1280 S Elliptical Trainer

Proform 1280 S Elliptical Trainer

Ikon kesihatan dan kecergasan adalah syarikat kecergasan yang terbesar di Amerika Syarikat dan Eropah yang digabungkan. Proform adalah produk ikon yang terutamanya dijual kecergasan yang besar di cawangan dan kedai-kedai Peti besar seperti kelab Sears dan Sam. Sangat disusun untuk harga yang rendah bagi peralatan kecergasan mereka. Ini juga membuat peralatan kecergasan Reebok dan trek Nordic.

Peralatan elliptical proform direka bentuk dan dibina bagi orang-orang yang menggunakan tenaga pengajar mereka elliptical ringan dan tidak sekata. Pada dasarnya ini adalah tugas ringan elliptical jurulatih untuk di kegunaan rumah sahaja. Jika anda ingin menggunakan jurulatih anda elliptical gigih maka kami mengesyorkan menghabiskan lebih banyak wang untuk mesin lain di luar talian di ProForm peralatan.

Kita mempunyai peluang untuk menggunakan pelatih elliptical ProForm 1280 S agak baru yang dibeli oleh jiran untuk kegunaan rumah. Ianya dibeli dari gedung serbaneka yang ditawarkan rendah kepada pertengahan julat yang berharga elliptical jurulatih tempatan. Antara jurulatih elliptical proForm pada harga dari $299.00 untuk $990.00.

Kita menggunakan ProForm 1280 S selama kira-kira dua minggu. Seramai 4 orang yang berlainan diuji dalam mesin. Berat mereka adalah dari 115 kg-280 kg, semua mempunyai pengalaman menggunakan elliptical pelatih di pusat-pusat YMCA dan kecergasan yang tempatan. Malangnya kami telah sehari pecahan yang pertama apabila rintangan yang tiba-tiba menurun kepada sifar dan bunyi kuat thrumming dijana. Rakyat tempatan pembaikan datang dan menghabiskan masa beberapa jam untuk membuat pelarasan dan pembaikan. Apabila membuka Mesin banyak serbuk hitam berakhir atas lantai. Menurut repairman yang ia adalah disebabkan pelarasan yang betul.

Hari kedua kami penguji tersebut seterusnya ialah dapat menggunakan jurulatih Elliptical ProForm untuk senaman yang penuh masalah yang ketara. Bunyi bising adalah satu faktor yang besar apabila tahap intensiti adalah meningkat. Diperhatikan bahawa rekahan di perumahan plastik roda telah muncul atau telah meningkat dalam saiz hasil daripada senaman tersebut. Juga lebih banyak serbuk plastik hitam pada aras yang mengikuti latihan tersebut.

Ujian ketiga diadakan keesokan harinya dan dihentikan kerana peningkatan tahap bunyi bising. Ia diputuskan bahawa unit ini adalah tidak cukup tahan lasak untuk berdiri dengan latihan kami agak sengit.

Pada yang positif tepi keupayaan untuk menukar cerun dan bentuk stride on the fly adalah plus sebenar. Walau bagaimanapun perubahan adalah perlahan dan bising. Masalahnya ialah bahawa 1280 S bukanlah jurulatih elliptical sangat banyak. Semasa senaman plastik bahagian flopped sekitar semasa senaman yang sederhana. Lagi serbuk plastik menunjukkan Haus pada bahagian-bahagian dalaman. Kami sekali lagi menghubungi syarikat pembaikan dan mereka pada dasarnya berkata anda mendapat apa yang anda bayar dan mereka mempunyai banyak masalah dengan peralatan kecergasan ProForm, namun banyak yang dijual setiap tahun.

Di luar jurulatih Elliptical PorForm 1280 kelihatan seperti sekeping peralatan kecergasan tetapi hakikatnya Bahagian plastik hanya tidak tahan untuk digunakan seperti biasa. Ia adalah jelas kualiti bahagian dalaman mereka masih miskin. Sudah tentu plastik adalah murah. Ikon juga besar pada loceng dan wisel, satu contoh yang sempurna adalah satu program interaktif yang mengawal latihan anda dengan pelbagai cabaran teknologi iFit mereka. Kecacatan mereka adalah kualiti komponen. Model lepas ProForm elliptical jurulatih mempunyai faired buruk dalam laporan pengguna ujian. Mereka telah di best undian sebagai purata dengan mudah hanya digunakan sebagai sangat baik.

Ia adalah polisi kami sentiasa mencadangkan pembelian untuk lanjutan jaminan apabila membeli mana-mana bahagian daripada peralatan kecergasan. Jika anda benar-benar suka jurulatih elliptical ProForm yang anda benar-benar perlu mendapatkan lanjutan jaminan untuk memasukkan alat ganti dan servis, jurulatih elliptical Proform dilengkapi dengan jaminan singkat standard, yang termasuk perkhidmatan 90 hari dan 90 hari bahagian. Satu kebimbangan yang serius dan tambahan dengan semua ikon produk yang menyokong dan perkhidmatan hanya adil sepanjang tempoh jaminan.

Melainkan anda hanya pengguna kasual jurulatih elliptical anda kami amat mengesyorkan bahawa anda menghabiskan lebih banyak wang pada jenama yang berbeza daripada jurulatih elliptical. Ia perlu diberi perhatian seperti kami repairman tempatan telah menyatakan ProForm menjual treadmill dan jurulatih elliptical banyak dan ramai orang-orang yang hadir akan berpuas hati dengan pembelian mereka. Apabila ia datang kepada tenaga pengajar Elliptical ProForm Cavet Emptor, memaklumkan kepada pembeli yang berhati-hati.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *