Proflowers mengambil besar penjagaan pelanggan

Proflowers mengambil besar penjagaan pelanggan

Walaupun tahun-tahun berlalu dan times mungkin berubah, bunga akan sentiasa kekal Hadiah paling dipercayai di dunia untuk majlis meraikan hampir apa-apa. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kemunculan bunga dalam talian kedai kecuali pelanggan masalah perlu membuat perjalanan panjang ke orkidnya hanya untuk membeli sejambak kecil. ProFlowers telah cemented reputasinya sebagai salah satu industri terbaik dalam talian orkidnya dengan perkhidmatan pelanggan yang hebat. Apabila anda membeli-belah dengan ProFlowers, anda tidak hanya membuat pembelian, tetapi teringin pengalaman penjagaan pelanggan yang lengkap.

Pembungkusan Hadiah

Pertama sekali, apabila anda membuat pesanan pada ProFlowers, anda hanya tidak menerima bunga, tetapi juga pakej lengkap Hadiah! Kotak hadiah yang direka khas bukan sahaja estetika menarik, tetapi juga merupakan satu fungsi yang penting dalam mengekalkan hak suhu dan kelembapan untuk menjaga bunga-bunga segar pada waktu ketibaan. Anda juga menerima mesej peribadi (jika diminta) untuk membiarkan Hadiah penerima mengetahui berapa banyak anda suka dan hargai mereka, “makanan bunga” dan satu surat yang menggariskan kaedah-kaedah yang satu boleh guna untuk memastikan loji atau bunga dalam keadaan yang baik! Kehilangan Surat? Tiada masalah langsung – anda boleh sentiasa menuju terus ke ProFlowers.com di mana mereka langkah demi langkah yang komprehensif, tanaman dan bunga penjagaan panduan yang sedia ada.

Kesihatan dan kesegaran bunga

Jika anda tertanya bagaimana mengurus ProFlowers untuk memastikan anda Bunga segar untuk sekian lama, anda akan terkejut untuk mengetahui bahawa Syarikat kapal bunga secara langsung daripada penanam ke depan pintu anda! Mereka tiba di borang bud, memberikan anda keseronokan tertinggi menonton bunga-bunga mekar sebelum mata anda. ProFlowers terus mengatur penghantaran terus antara penanam dan pelanggan walaupun tambahan kos mengangkut tunas, yang ketara lebih rapuh dan sensitif kepada perubahan dalam persekitaran daripada bunga penuh. Sekali lagi, kepuasan pelanggan trumps semua kebimbangan lain dengan ProFlowers.com.
ProFlowers telah pergi lebih jauh untuk melindungi pelaburan anda dengan membantu anda memastikan bahawa anda membeli bunga kekal segar dan sihat selama mungkin. Mereka juga telah membuat pasti bahawa anda boleh berbangga untuk mengemukakan mana-mana satu daripada pakej mereka sebagai hadiah tanpa perlu bimbang tentang pembungkusan yang kurang bermutu atau persembahan yang tidak profesional. Jika yang tidak perkhidmatan pelanggan yang baik, saya tidak tahu apa yang ada!

Hati pelanggan

Kebelakangan ini, terdapat kebimbangan yang meluas mengenai etika Kepenggunaan. ProFlowers berkongsi kebimbangan ramai pelanggan tentang melindungi kebajikan dan pendapatan pengeluar-pengeluar utama yang bertanggungjawab terhadap penanaman bunga-bunga yang indah anda suka sangat. Ini adalah mengapa Syarikat telah pergi ke panjang besar untuk menggalakkan piawaian etika buruh. Antara keistimewaan yang dinikmati oleh bunga pengeluar adalah upah yang lebih tinggi daripada gaji minimum Kebangsaan standard, pemindahan percuma ke dan dari bekerja dan kedai-kedai komuniti dikendalikan bersubsidi menjual keperluan asas seperti makanan ruji. Di samping itu, setiap organisasi dipercayai ProFlowers yang berfungsi dengan untuk mendapatkan produk-produk telah bersetuju untuk amalan pembangunan mapan, assuaging apa-apa kebimbangan mesra pelanggan mungkin mempunyai mengenai alam sekitar. Akhirnya, ProFlowers menderma sebahagian daripada keuntungan Syarikat kepada Fundacion Fernando Borrero, sebuah pertubuhan bukan keuntungan yang mempromosikan rawatan etika pekerja bunga. Anda boleh membeli-belah di ProFlowers seberapa banyak yang anda mahu tanpa perlu menanggung beban hati nurani yang bersalah!

Jika anda mempunyai keutamaan, keperluan atau permintaan khas, ProFlowers sudah berfikir itu dan membuat aturan yang sewajarnya untuk menyesuaikan anda. Dengan itu perkhidmatan pelanggan yang sempurna dan komprehensif, anda boleh benar-benar bercuti dan menikmati pengalaman membeli-belah yang benar-benar bebas, tanpa rasa bersalah. Oleh membeli-belah di salah satu daripada orkidnya dalam talian Tempahan boleh dipercayai, bertanggungjawab dan beretika tegak sekitar, anda telah meletakkan diri anda dalam tangan yang selamat.

Kod diskaun ProFlowers

Rakan-rakan ProFlowers dengan laman-laman web seperti MoneyJibe.com untuk menyediakan kod diskaun dan tawaran promosi kepada pelanggan mereka. ProFlowers yang diskaun kod dan kupon perubahan setiap bulan, dan kadang-kadang beberapa kali setiap bulan, dan memberikan pelanggan cara tambahan untuk menjimatkan wang pada mereka harga yang sudah rendah. Dalam ekonomi hari ini menyimpan wang adalah penting, dan kupon ProFlowers membolehkan anda menjimatkan indah bunga dan tumbuh-tumbuhan untuk sebarang Majlis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *