Produk-produk kesihatan – Kesihatan kedai dalam talian yang terbaik

Produk-produk kesihatan – Kesihatan kedai dalam talian yang terbaik

Produk kesihatan yang rave hari ini. Mereka akan diiklankan semua melalui internet, Surat khabar, TV, majalah, mereka berada di mana-mana!

Makanan, pil diet dan minuman tenaga atau tablet yang paling multi-vitamin adalah produk kesihatan maksud untuk pengguna purata. Titik produk kesihatan adalah untuk mengawal metabolisma anda dan homeostasis yang membolehkan kadar lemak dalam badan anda. Bagaimana kita tahu bahawa produk kesihatan yang kita beli itu benar-benar sihat?

2. Dengar gerak hati anda: jika ia tuntutan untuk melakukan perkara-perkara luar tabii seperti ‘mengurangkan 50kg dalam 24 jam’, anda bagi satu penipuan. Jika anda bernasib baik, ia tidak akan berbuat apa-apa kepada anda. Di kebanyakan masa, hanya untuk membuat sedikit jualan tambahan, ubat yang boleh menyebabkan penurunan berat badan secara tiba-tiba dengan komplikasi selanjutnya kemudian. Ubat yang mungkin akhirnya menumpukan bahagian badan yang tertentu, dengan itu, menyebabkan disproportion dalam Rajah anda. Lain tidak diingini senario mungkin kehilangan berat kerana kehilangan otot jisim atau badan air, kedua-duanya adalah sangat merbahaya untuk kesihatan anda.

3. Daftar dengan FDA (Persekutuan dadah pihak berkuasa, USA): Semak Laman web rasmi di FDA untuk senarai produk-produk kesihatan yang diluluskan. Mungkin ada kelewatan dalam meluluskan beberapa produk yang cemerlang oleh FDA, tetapi ini adalah kerana mereka prosedur pemeriksaan yang teliti. Tetapi lebih selamat berbanding Maaf. Produk-produk yang diluluskan oleh mereka, sebaliknya, adalah selamat untuk digunakan. Selain itu, saya sangat mengesyorkan anda membaca fda. gov/Fdac/ciri / 1999/699 _ penipuan. HTML ini Keratan Akhbar Kesihatan penipuan produk, dipasang oleh FDA.

4. Berjumpa doktor: jika ia adalah produk yang baik, pakar pemakanan atau doktor anda harus mempunyai idea tentang hal itu. Atau lebih semata-mata mereka mungkin boleh mencadangkan satu. Terbaik untuk bertanya, agak risiko kesihatan anda mendengar-Katakanlah.

Semasa mengambil produk-produk kesihatan, hati-hati;

1. Cuba herba: Jika anda mempunyai perubatan yang mempunyai reaksi alahan kepada ubat-ubatan, cuba produk-produk kesihatan herba.

2. Tidak menjauhkan diri daripada senaman: tidak mengharapkan untuk membakar lemak, melainkan anda benar-benar menetapkan terbakar:. Produk kesihatan terbaik tidak dapat menggantikan berjalan kaki di waktu pagi atau berjoging pada waktu petang. Tidak hanya menjadi bergantung kepada ubat untuk melakukan silap mata tersebut untuk anda. Sendiri. Memukul bunga-kilang. Seperti Mr T berkata ‘tiada kesakitan, tiada keuntungan’.

3. Jangan mencabar produk kesihatan anda kerisnya: hanya kerana ubat yang membantu mencernakan lemak yang anda biasanya mengambil, Jangan pergi nuklear itu, dengan meningkatkan lemak di-diambil.

Nasib baik, kekal sihat!

Kami secara umumnya kaitkan produk kesihatan dengan mengurangkan berat badan. Makanan, pil diet dan minuman tenaga atau tablet yang paling multi-vitamin adalah produk kesihatan maksud untuk pengguna purata. Titik produk kesihatan adalah untuk mengawal metabolisma anda dan homeostasis yang membolehkan kadar lemak dalam badan anda. Cuba herba: Jika anda mempunyai perubatan yang mempunyai reaksi alahan kepada ubat-ubatan, cuba produk-produk kesihatan herba. Produk kesihatan terbaik tidak dapat menggantikan berjalan kaki di waktu pagi atau berjoging pada waktu petang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *