Produk-produk kecantikan Jepun yang pelik

Produk-produk kecantikan Jepun yang pelik

Apabila ia datang kepada inovasi, nothing beats Jepun. Kawan-kawan Asia kita sering meninggalkan batu tidak unturned dalam usaha mereka untuk kecantikan dan kesempurnaan. Itulah mungkin sebabnya mengapa mereka telah datang dengan banyak ciptaan-ciptaan yang luar biasa dan kadang-kadang bodoh.

Untuk memberikan anda idea apa yang saya maksudkan, di sini adalah gambaran singkat daripada produk-produk kecantikan yang pelik dari tanah matahari kenaikan sumbangan UniqueDaily.com dan 3yen.com. Produk-produk yang dipaparkan di sini tidak boleh dijamin untuk bekerja tetapi saya berjanji mereka akan memberi anda banyak ketawa.

Adakah anda peduli oleh saiz hidung anda? Ramai wanita Jepun dan ingin melakukan sesuatu tentang hidung-tanya mereka kecil, rata. Hana Hana hidung Stretcher akan mengubah semua itu.

Aksesori Kecantikan ini adalah tidak lebih daripada satu penyepit kain perindustrian-kekuatan. Memakainya selama hanya beberapa minit untuk beberapa hari dan ia kononnya akan membuat hidung anda lebih besar dan lebih panjang. Pengeluar mendakwa itu terbentang rawan hidung untuk memberikan pengguna yang cantik dan seimbang muka – apa palang pintu yang bermakna! Kurang daripada $7, Lif hidung semulajadi ini adalah tawar-menawar yang sebenar. Sempurna bagi orang-orang yang takut kepada pembedahan plastik!

Peminat gila ax-menggunakan Jason Vorhees dalam siri filem Jumaat 13 kini boleh kelihatan seperti ikon seram kegemaran mereka dengan muka langsing. Di Jepun, wajah nipis adalah tanda Salun Kecantikan. Memakai topeng getah ini dan ia kononnya urutan dan larut lemak dari wajah anda. Tiada bateri diperlukan.

Cap mandian kepala kelihatan seperti ia telah dibuat terutamanya bagi Marquis de Sade, Perancis aristocrat dan penulis terbitan lucah yang ganas. Meletakkan topi atas kepala anda dan isikan ia dengan air. Air yang terperangkap dikatakan baik untuk kulit kepala dan akan membantu anda menanam rambut yang lebih tebal dan lebih terperinci. Kerana topi meliputi seluruh muka dan hanya mempunyai satu pembukaan di atas, tidak memakai ketat atau anda boleh lemas dalam perkara yang terkutuk!

Mahu kelihatan lebih tinggi? Maka Stretcher leher adalah untuk anda! Hanya letakkan peranti accordion seperti ini sekitar leher anda dan isi dengan udara dengan pam tangan termasuk. Dalam beberapa minit, ia akan meregangkan leher anda dan mudah-mudahan meningkatkan ketinggian anda. Amaran: penggunaan berlebihan produk ini boleh membuat anda kelihatan seperti sebuah giraffe!

Sekeping mulut Slim kononnya senaman otot-otot di sekitar mulut untuk membantu anda Kurangkan lemak. Pengeluar berkata ia tones muka anda berkembang dan kontrak otot-otot muka yang lembik. Menggunakannya untuk hanya 2-3 minit setiap hari untuk “meningkatkan ciri-ciri anda.”

“Walaupun namanya yang mengelirukan, alat ini sepatutnya membuat mulut anda lebih besar, tidak kecil. Lebih besar? Ya, lebih besar. Yang di bumi mahu ini? Well, teori adalah bahawa jika anda meluaskan mulut anda, anda akan mempunyai penampilan wajah kecil, begitu dihargai oleh Jepun,”kata seorang guru Bahasa Inggeris yang tidak dinamakan dalam”Kulat Mungus pelik barangan di Jepun.”

Bersenam bunyi mulut seperti satu idea yang baik. Tetapi jika anda bertanya kepada saya, bahawa kawasan mendapat senaman yang diperlukan dari tersenyum, bercakap dan makan. Namun, sekeping mulut Slim akan membuat sekeping perbualan yang baik. Mendapat milik anda untuk $9,50.

Jika anda sedang mencari satu cara semulajadi untuk menghilangkan garis-garis halus dan kedutan tanpa perlu pergi melalui sakit yang mahal pembedahan plastik atau suntikan kosmetik, jangan buang masa pergi ke Jepun. Penyelesaian yang tepat di sini dengan sistem Rejuvinol AM/PM Botox alternatif umur-ingkar. Formula anti-penuaan yang berkuasa ini mengandungi pelembap pagi Rejuvinol yang menyihatkan dan menguatkan kulit; dan krim malam Rejuvox yang melegakan otot-otot muka tegang, letih.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *