Produk penjagaan kulit anda membunuh anda? Minyak mentah, karsinogen dan jalan membunuh… Anda perlu S botani

Produk penjagaan kulit anda membunuh anda? Minyak mentah, karsinogen dan jalan membunuh… Anda perlu S botani

Bagaimana jika saya memberitahu anda penjagaan kulit dan alat solek anda mempunyai minyak mentah, bahan-bahan kimia yang berbahaya dan haiwan yang mati di dalamnya? Anda akan masih menggunakan mereka? Dan Malangnya, kebanyakan produk yang tidak asli atau botanically berasaskan mengandungi ini bahan-bahan yang menimbulkan rasa meluat. Adakah anda tahu bahawa Kesatuan Eropah telah diharamkan 1,100 kimia dari produk penjagaan kulit mereka, manakala Amerika Syarikat hanya telah diharamkan 9!!! Negara-negara seperti Switzerland mempunyai standard yang lebih tinggi dalam pengeluaran makanan dan penjagaan kulit dan Lihatlah orang-orang Eropah berbanding warga Amerika Syarikat… Menurut satu kajian yang dinyatakan dalam masa LA orang-orang Eropah adalah lebih sihat daripada rakyat Amerika. Anehnya, rakyat Amerika berumur lebih 50 tahun berada hampir dua kali ganda sebagai cenderung untuk mempunyai satu penyakit serius seperti kanser! Mungkin ini kerana Amerika Syarikat menggunakan semua bahan kimia di dalam produk-produk penjagaan peribadi yang diharamkan di Eropah dan banyak bahan kimia tersebut karsinogen? Mungkin makanan kita dan semua sampah yang ada di dalamnya memainkan peranan dalam kesihatan kita juga… Tetapi sekarang saya akan memberi tumpuan kepada penjagaan kulit produk dan saya akan bercakap tentang minyak mentah, bahan kimia dan jalan membunuh yang hak dalam produk penjagaan diri anda!

Minyak mentah yang tidak dimasukkan terus ke dalam produk anda tetapi derivatif minyak Ccrude yang dipanggil minyak mineral. Minyak mineral adalah dalam hampir semua penjagaan kulit dan kosmetik! Minyak mineral datang dalam bentuk yang berbeza dan mempunyai pelbagai nama yang berbeza seperti minyak petroleum, petrolatum dan bayi! Pergi lihat pada senarai ramuan produk penjagaan kulit anda dan ini adalah satu kemungkinan besar atas 3 bahan-bahan semasa ia dilarang di Eropah!!! Anda mungkin berfikir apa yang anda maksudkan minyak mineral tidak selamat? Saya menggunakannya pada bayi saya!!! Atau anda mungkin tahu bahawa ramai orang minum sebagai julap yang atau menggunakannya untuk mengalih keluar alat solek atau melembapkan tiada kulit dengan bahan ini! Pertama sekali saya ingin sampai ke bahagian bawah salah tanggapan umum bahawa minyak minyak mineral/bayi dan Jeli petroleum melembapkan kulit… Mereka tidak menambah sebarang kelembapan pada kulit muka, meletakkan minyak pada kulit anda menjadikan ia merasa moisturized dan tidak membenarkan lembapan yang meninggalkan kulit tetapi jika kulit anda sudah kering ia akan memberikan kulit anda khasiat yang diperlukan!

Berikut adalah senarai sebab-sebab yang anda sepatutnya tidak menggunakan minyak MINERAL!
* Minyak Mineral topeng itu sendiri sebagai Estrogen: membuat wanita Estrogen dominan, yang membaling daripada tahap hormon yang menyebabkan kesan-kesan sampingan yang banyak seperti: kemurungan, pertambahan berat badan, masalah Tiroid, kanser payudara, berkabus berfikir dan sebagainya.

* Minyak Mineral menghalang liang daripada melepaskan toksin. Menyebabkan toksin yang ditemui di lymphoid dan payudara tisu pesakit kanser payudara.

* Minyak Mineral menghalang kulit dari pernah menerima kelembapan, menjadikan kulit anda Kering!

1996 John Hopkins kajian senarai minyak Mineral sebagai #2 punca penuaan.

Kini membolehkan bercakap sedikit tentang bahan-bahan kimia yang ditemui dalam kita penjagaan kulit…
Segala-galanya yang anda letakkan pada kulit anda diserap ke dalam aliran darah dalam masa 26 minit, jadi anda akan berfikir akan akal untuk penjagaan kulit dan kosmetik Syarikat tidak termasuk bahan-bahan toksik daripada produk mereka, betul? Ini juga termasuk bahan-bahan berbahaya juga, mungkin ianya lebih murah untuk menggunakan bahan-bahan yang membahayakan kesihatan anda! Saya mendapati sebuah laman web yang menggerunkan yang senarai bahan-bahan berpotensi berbahaya, toksik atau karsinogenik yang terdapat dalam kebanyakan penjagaan kulit… Salah satu ialah 1,4-dioxane yang merupakan sebarang pencemaran yang karsinogenik produk kosmetik. Hampir 50% dari kosmetik yang mengandungi ethoxylated surfactants didapati mengandungi dioxane. KESAN OVEREXPOSURE untuk 1,4-DIOXANE adalah KEMURUNGAN sistem saraf pusat IRRITANTION, IRRITANTION kulit yang utama, yang mata dan MEMBRAN MUKUS. IA JUGA DIKENALI SEBAGAI NEPHROTOXIN, DAN HEPATOTOXIN. Bahan kimia yang lain adalah Surfactants Anionic mereka mungkin tercemar dengan nitrosamines, yang karsinogenik. Surfactants boleh menimbulkan ancaman kesihatan yang serius. Ianya digunakan dalam kereta washes, pembersih lantai garaj serta degreasers enjin – dan 90% daripada produk-produk penjagaan peribadi yang buih. Ini adalah hanya beberapa contoh bahan-bahan kimia dahsyat yang ditemui dalam produk kami! Jadi ini mungkin berita kepada banyak anda keluar mereka dan ianya agak mengejutkan tetapi sedikit saya akan memberitahu anda tentang alternatif yang sihat yang akan membolehkan anda berehat, mengetahui bahawa tiada seorang pun daripada bahan kimia ini digunakan tetapi mula-mula saya ingin berkongsi sedikit mengenai jalan membunuh atau haiwan mati yang direbus dalam memberikan tumbuh-tumbuhan dan dimasukkan ke dalam kosmetik dan produk penjagaan kulit!

Penjagaan kulit dan kosmetik perlu minyak dan malangnya daripada menggunakan minyak berasaskan tumbuhan semulajadi berkualiti tinggi mereka menggunakan lemak haiwan! Seluruh lembu yang mati akibat penyakit, babi, anjing scraped off jalan, haiwan peliharaan yang euthanized dan walaupun baki minyak dari makanan segera sendi akan masak lemak semua dibuang ke dalam sebuah periuk besar dan dimasak, naik ke atas dan yang dibeli dari Syarikat penjagaan kulit dan kosmetik dan walaupun ia jauh lebih murah daripada pelan berasaskan minyak memang menjijikkan! Saya pernah mendengar seseorang mengatakan bahawa tahi lembu dalam kosmetik kami kerana lembu seluruh dibuang dalam kandungan periuk, usus dan ia itu memasak! Sekarang hanya produk yang mengandungi hasil sampingan haiwan tidak dijual di kedai-kedai ubat yang lebih murah tetapi juga yang lebih mahal yang dijual di kedai-kedai Jabatan! Jadi ada mengenakan banyak lebih untuk sesuatu yang mungkin sedikit lebih baik bekerja tetapi menyihatkan kulit dengan cara yang sama sebagai produk lebih murah, menggunakan lemak haiwan yang benar-benar tidak menyuburkan kulit sekali!

Jadi sekarang anda mungkin berasa sangat kecewa. Berfikir apa saya akan lakukan sekarang? Adakah saya perlu pergi pusingan tanpa makeup dan kulit kering? Adakah saya perlu pergi ke kedai makanan kesihatan dan membeli produk-produk yang mungkin lebih selamat tetapi tidak bekerja sebagai baik? Saya perlu berputus asa saya Lancome, Estee lauder dan Mac? juga anda perlu memberi produk semasa anda tetapi anda tidak perlu menjelaskan sesuatu yang tidak berfungsi sebagai yang baik, anda sebenarnya boleh mula menggunakan sesuatu yang mungkin bekerja lebih baik dan membeli dari satu syarikat mengetahui dan mempercayai bahawa anda tidak dijual lemak haiwan atau bahan-bahan kimia yang berbahaya! Saya akan berkongsi dengan anda, nama syarikat yang telah benar-benar terpesona saya dan Syarikat ini adalah ARBONNE! Semua produk di Arbonne yang dirumus di Switzerland yang mempunyai piawaian yang lebih tinggi daripada Amerika Syarikat tetapi ia dibuat di Amerika Syarikat.

Jadi, sekarang syor saya kepada anda ialah pengabaian tidak apa yang anda baru sahaja belajar membuang penjagaan kulit dan alat solek anda dan menggantikan mereka dengan ARBONNE!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *