Produk kosmetik penjagaan kulit semula jadi dari Thailand!

Produk kosmetik penjagaan kulit semula jadi dari Thailand!

Pada masa kini, banyak produk-produk kimia ditolak di pasaran tanpa mengambil ke dalam tindak balas badan manusia pertimbangan. Berapa banyak anda mendengar di TV bahawa beberapa orang telah mendapat kanser kulit selepas menggunakan satu jenis produk yang tertentu? Banyak, Ya kita tahu tentang masalah ini. Kami mempunyai banyak dan banyak kes-kes yang menjadikan tajuk-tajuk utama banyak penyiaran TV.

Walau bagaimanapun, Terdapat tidak perlu panik. Trend sudah berubah kini dan anda akan dapat mencari produk semula jadi disediakan tetapi terhad. Dalam artikel ini, anda akan mendapati produk-produk semula jadi ini yang anda boleh membuat diri anda cantik tanpa perlu berfikir tentang apa jenis bahan-bahan kimia dimasukkan ke dalam alat solek anda.

Ramai orang akan pergi untuk makeups dikenali seperti Maybelline, L’oreal, Avon, Yves Rocher, dan ada yang terlalu banyak ini yang dinamakan. Tetapi tiada seorang pun akan mengambil masa untuk mencari apakah sifat ibu telah menyediakan penjagaan sendiri. Jika hanya anda akan mengambil masa anda mencari, anda ingin telah mengetahui adalah bahawa ada banyak alternatif untuk produk kegemaran anda seperti Sbai-Arom dan Rostedt. Ini adalah produk kegunaan herba semulajadi yang dicampurkan bersama-sama dengan sayur-sayuran dan buah-buahan dari Thailand yang akan menjadikan kulit anda lebih baik.

Sbai-Arom adalah cukup terkenal dalam perniagaan spa dan etude yang telah menunjukkan bahawa Sbai-Arom dikenali di Eropah antara profesional spa. Sebab di sebalik ia adalah sangat mudah. Kerana ianya murah dan fragrane yang datang daripadanya adalah semata-mata yang semula jadi. Aroma adalah amat berbeza dari rakan-rakan lain. Anda mungkin mahu menggunakan produk Rostedt juga yang berdasarkan bahan-bahan ubatan herba dari kawasan yang berbeza di Asia.

Sebaliknya, anda akan menemui keindahan jenis lain produk penjagaan yang menggunakan produk-produk yang kurang bahan kimia seperti Oriental Princess, Mistine dan Seluar comel. Oriental Princess menawarkan pelbagai produk Kesihatan & Kecantikan seperti eyeliners, bayang-bayang mata, mekap asas, lip gloss, Gincu dan banyak produk-produk penjagaan kulit. Sama dengan Mistine dan Seluar comel yang sangat berpatutan berbanding dengan jenis-jenis L’oreal, Maybelline, dan sebagainya.

Tidak ingin mempunyai kulit yang bagus corak sama sebagai seorang wanita Thai? Kami bertaruh Ya seperti ramai wanita lain yang ingin mempunyai kulit sebagai manis sebagai Kumpulan T-shirt.

Oleh itu, semua produk semulajadi di atas boleh dibeli terus dari Thailand melalui kedai Siam JNL. Adalah dikatakan bahawa kedai itu adalah perniagaan keluarga yang kecil, yang menggalakkan penggunaan sumber semulajadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *