Produk kecantikan Kesihatan – menjauhkan diri daripada Parabens

Produk kecantikan Kesihatan – menjauhkan diri daripada Parabens

Apabila seseorang berhadapan dengan kepayahan ekonomi, perkara pertama yang perlu pergi adalah sering perhatian kepada kesihatan dan Kecantikan. Jika anda telah berada dalam krisis Wang, maka anda penuh faham apa yang kita akan bercakap tentang. Ramai wanita memberi potongan rambut dan rawatan kuku, tidak apa rawatan wajah dan lain-lain kemewahan yang kononnya, dalam usaha untuk menjimatkan wang.
Mujurlah, penjagaan kulit boleh dilakukan dengan harga yang murah. Tangkapan adalah bahawa anda perlu cipta produk penjagaan kulit. Terdapat ramai wanita yang melangkau keluar pada ritual Kecantikan mereka semata-mata kerana mereka tidak mempunyai wang yang cukup untuk mereka mampu. Dalam giliran, ini menjadikan rasa ini turun sepanjang masa hanya kerana mereka tidak merasa indah.
Mengapa perlu anda berputus asa Kecantikan anda hanya kerana anda tidak mempunyai apa-apa wang? Siapa kata anda perlu menyingkirkan Kecantikan anda apabila anda kehabisan Wang?
Anda lihat, Terdapat banyak melakukannya sendiri tips kecantikan luar sana bahawa anda boleh bergantung pada. Bukan duduk di sana berasa menyesal tentang diri anda dan oleh kerana malu untuk keluar di khalayak ramai semata-mata kerana anda tidak mendapat untuk terkelupas kulit anda dalam tempoh lima bulan, pergi membuat produk-produk kecantikan yang anda sendiri. Terdapat banyak bahan-bahan luar sana yang boleh anda gunakan untuk membuat produk-produk kecantikan yang anda sendiri. Banyak bahan-bahan tersebut boleh ditemui tepat di dapur sendiri.
Mari kita mengambil minyak zaitun sebagai contoh. Banyak telah dibuat daripada minyak ini manfaat kesihatan apabila digunakan sebagai bantuan untuk memasak. Tetapi Adakah anda tahu bahawa minyak zaitun juga mempunyai manfaat penjagaan kulit? Minyak zaitun adalah pelembap semula jadi.
Pakar-pakar Kecantikan mengesyorkan menggunakan ia kering kulit pada bahagian bawah kaki anda atau lutut anda. Minyak zaitun juga adalah tambahan yang sangat baik untuk Mandi Panas; Ia akan melembapkan kulit anda seperti yang anda mandi.
Dan itu hanya jika anda menggunakannya dengan sendirinya. Bercampur-campur dengan gula perang, ia boleh membuat rawatan pengelupasan yang kuat. Apa yang anda perlu lakukan adalah tambah gula perang dua kali ganda seperti yang anda lakukan minyak zaitun untuk membuat tampal untuk pengelupasan, meletakkan ia pada kulit anda, dan mandi.
Minyak zaitun yang besar untuk mencegah kulit daripada pengeringan. Tetapi Bagaimana jika anda sudah mengalami kulit kering dan retak? Dalam kes itu, semak bakul anda peti sejuk atau buah-buahan untuk pisang untuk overripe.
Apa yang anda perlu lakukan adalah mash salah satu pisang overripe tersebut ke dalam pes. Memohon paste pisang apa pun keluasan kulit memerlukan perhatian anda. Biarkan selama sepuluh minit atau lebih sebelum dibilas. Anda boleh, jika anda mahu, tambah satu sudu teh minyak zaitun ke tampal pisang sebelum permohonan faedah-faedah tambahan.
Begitu juga kes dengan steroid, parabens menunjukkan kajian yang pelbagai yang boleh membawa kepada kanser kulit. Walaupun kes parabens dipertikaikan tetapi terdapat pelbagai unsur yang sakit kesan dermatologi yang tahu apa-apa tentang lagi. Walaupun maka ia adalah penting untuk melakukan penyelidikan yang lengkap mengenai apa produk-produk ini terdiri daripada.
Memandangkan bagaimana mudah ianya untuk membuat dan menggunakan produk penjagaan kulit semula jadi, terdapat benar-benar ada alasan untuk tidak mengambil penjagaan kulit anda. Ingat bahawa produk-produk yang murah dan lebih baik untuk alam sekitar; anda lakukan sendiri di dunia dan amal dengan menggunakan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *