Premier Kesihatan, insurans kesihatan penjajah

Premier Kesihatan, insurans kesihatan penjajah

Apabila anda berada dalam Bermudas ini, Terdapat tiada perkhidmatan insurans kesihatan yang lebih baik daripada penjajah insurans kesihatan. Syarikat yang mula-mula wujud pada tahun 1950 sebagai sebuah syarikat insurans motor berkembang menjadi sebuah gergasi Insurans Antarabangsa semalam. Syarikat ini pada masa kini insurans pembekal terbesar bukan sahaja di Bermudas ini tetapi juga di lokasi-lokasi yang berdekatan dan Pulau-pulau. Borang 1950 untuk membentangkan, kesihatan syarikat insurans telah melayani keperluan syarikat insurans yang begitu banyak dan telah meluaskan liputan insurans kesihatan mereka untuk memenuhi keperluan pasaran mereka.

Hari ini, Kumpulan kini mengendalikan lebih daripada suku juta tuntutan manfaat pekerja dan Kesihatan Premier adalah pelan insurans kesihatan tunggal terbesar di rantau ini. Insurans kesihatan penjajah dan jenama Premier Health mempunyai pejabat di Bermuda, Bahamas, Pulau Cayman dan British Virgin Island. Jadi jika anda terletak di suatu tempat berhampiran paradises ini, anda boleh melawat ke pejabat insurans penjajah yang terdekat untuk bertanya daripada di Premier insurans kesihatan.

Perkara yang terbaik tentang insurans kesihatan penjajah ialah mereka yang mampu untuk menyediakan akses insurans kesihatan untuk orang-orang yang tinggal jauh dari tanah besar. Syarikat telah mengambil kira bahawa ada orang yang mahu hidup di Pulau ini tetapi diberi keistimewaan yang sama yang ditawarkan di tanah besar dan salah satu daripada yang akses kepada insurans kesihatan.

Penjajah heath insurans menyediakan satu pelan insurans kesihatan yang benar-benar global. Ia menyediakan perkhidmatan penjagaan tempatan, akses kepada penjagaan kesihatan di mana-mana di dunia, dan kecemasan 24 jam, 7 hari di seluruh dunia bantuan. Hospital tiada adalah terlalu jauh dengan di Premier Kesihatan kerana ia meliputi pemindahan udara yang canggih dari Himalaya dan dawai pemindahan dana untuk hospital-hospital di luar negara. Anda tidak perlu bimbang untuk berada jauh dari rumah selagi anda mempunyai Premier kesihatan. Ianya benar-benar kumpulan insurans kesihatan paling maju dan lengkap di rantau ini.

Dengan insurans kesihatan penjajah, anda akan yakin bahawa kesihatan anda adalah dalam baik hands mana sahaja anda pergi. Di rumah, ahli ID kad diterima bukan sahaja hampir semua pembekal Hospital dan penjagaan kesihatan tetapi juga kepada farmasi bukan sahaja di rantau ini tetapi lebih 50,000 Farmasi di Amerika Syarikat. Dan perkara yang terbaik adalah anda sedang Rang undang-undang adalah terus kepada syarikat insurans supaya anda tidak perlu menghabiskan wang anda. Apabila anda berada jauh dari rumah, anda boleh mendapatkan insurans kesihatan Premier anda melalui Amerika Syarikat insurans kesihatan rangkaian terbesar, kesihatan yang pertama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *