Pre-Workout pemakanan prestasi muktamad dan kehilangan lemak

Pre-Workout pemakanan prestasi muktamad dan kehilangan lemak

Mungkin semua orang tahu apa itu #1 paling penting makanan hari ini. Ia adalah Sarapan Pagi. Fakta bahawa telah telah drilled kepada kami sejak kami kecil. Ia menetapkan nada dan metabolisme untuk badan anda. Kehilangan lemak adalah hampir mustahil dengan out.

Masalahnya ialah ramai orang tidak tahu tentang kehilangan lemak ini sedikit rahsia yang saya hendak berkongsi dengan anda. Apa yang anda makan sebelum bersenam adalah salah satu perkara yang paling penting yang anda boleh lakukan pada siang hari untuk kehilangan lemak yang muktamad. Tanpa sebuah Rejimen pemakanan pre-workout pepejal hidangan post-workout anda akan banyak yang lebih berkesan.

Soalan-soalan yang saya tanya adalah yang paling ‘apa’ dan apabila ‘ makan hidangan ini. Pertama luar Mari kita bercakap tentang mengapa anda perlu makan makanan ini.

Dalam hidangan pre-workout memastikan bahawa anda akan mempunyai pemakanan yang mencukupi agar ia melalui senaman anda. Anda harus menumpukan mendapat bahan api ke dalam tubuh anda. Dan badan terbaik sumber karbohidrat. Paling penting anda ingin menumpukan perhatian kepada kompleks atau karbohidrat yang berserabut, iaitu karbohidrat yang memberi anda tenaga yang dialami. Apa yang anda lakukan dengan karbohidrat ini adalah memastikan paras glycogen anda (disimpan karbohidrat) yang penuh, kerana Bilakah anda bersenam badan anda menarik karbohidrat daripada glycogen Menyimpan untuk digunakan sebagai tenaga. Jadi jika anda tahap anda habis, seperti apabila anda bangun pada waktu pagi, dan anda Langkau makan pre-workout maka anda mempunyai glycogen tiada untuk tarik keluar. Jadi badan akan menggunakan menarik otot tisu mati otot anda untuk menjana senaman, yang mengakibatkan kurang jisim otot, metabolisme menurun, dan meningkatkan keuntungan lemak.

Anda juga perlu mendapatkan sumber protein tanpa lemak. Protein perlu dimakan dengan setiap hidangan tanpa mengira, Kedai-perlu protein (asid amino) kedai.

Jika senaman anda kosong perut badan anda tidak mempunyai sebarang tenaga. Anda tidak boleh memberi 100% intensiti, dan jika anda mungkin akan berasa sakit, light-headed, dan loya. Anda akan sampai ke jauh lebih cepat keletihan juga.

Apabila makan makanan ini sebaik-baiknya akan sekurang-kurangnya 60 minit sebelum tangan. Dan kira-kira 60-90 minit pelbagai masa yang baik. Ini akan memberikan badan cukup masa untuk menghadamkan makanan yang dan memberikan badan dos penuh tenaga untuk senaman ini. Jika ini tidak mungkin, seperti senaman awal pagi kemudian 20-30 minit sepatutnya mencukupi, tetapi makanan yang sepatutnya jauh lebih ringan. Senaman awal pagi sangat sesuai untuk satu hidangan shake penggantian, terutamanya jika anda mempunyai masalah makan awal.

Sekarang bahagian anda mungkin berhati-hati, dan ingin mengetahui yang — apa yang makan. Sumber karbohidrat yang terbaik untuk makan sebelum bersenam akan oatmeal susu, atau beberapa ditambah whey protein jika tidak toleran laktosa. Ia membekalkan tenaga yang berpanjangan dan sumber protein yang apabila digabungkan dengan susu yang baik. Perkara-perkara lain yang anda boleh mempertimbangkan akan mangkuk bijirin, sandwic mentega kacang gandum, buah-buahan, sayur-sayuran, bijirin penuh, dan Bar tenaga. Tetapi berhati-hati dengan Bar, saya hanya benar-benar mengesyorkan bar Lara, Luna, Cliff Bar dan bilik-bilik yang Prograde Cravers, lain-lain maka ia cukup banyak hanya makan sekumpulan gula dan bahan kimia.

Pilihan yang baik protein akan whey protein shake dada ayam, ayam belanda payudara, bahagian lemaknya shake penggantian steak, ikan atau makanan atau Bar.

Shake penggantian hidangan yang saya gunakan adalah Prograde Lean. Ia sememangnya satu merasa terbaik yang saya dapati. Dan protein whey yang saya gunakan adalah beli pukal Whey. Ia merupakan protein semulajadi, yang baik kerana anda boleh mencampurkannya dengan hampir apa sahaja dan ia akan mengekalkan rasa buah. Saya menambah ia yogurt, penkek, Gatorade, jus buah-buahan dan banyak resipi yang berbeza.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *