Ppo kesihatan: Betul insurans untuk anda!

Ppo kesihatan: Betul insurans untuk anda!

Anda tidak harus tanpa insurans kesihatan hari ini dan Kesihatan PPO merupakan pilihan terbaik. Tidak dilindungi di bawah pelan insurans kesihatan boleh meninggalkan anda terdedah kepada risiko-risiko seperti kos perubatan yang tinggi yang mungkin tidak dapat dengan harga yang berpatutan juga.

Rawatan perubatan yang baik tidak datang murah dan bidaan terbaik anda akan mencari murah insurans kesihatan yang boleh menampung sebahagian keperluan anda. Terdapat dua rancangan besar seperti itu PPO dan HMO yang memilih untuk oleh Amerika pantai ke pantai.

Memilih pakar anda

Walaupun terdapat banyak pilihan apabila ia datang kepada insurans penjagaan kesihatan dan murah, PPO menawarkan banyak kelebihan tersendiri yang jauh mendahului yang lain. Anda adalah bebas untuk memilih pakar anda mahu dan tidak terhad kepada senarai doktor yang empanelled di bawah syarikat insurans. Oleh kerana tidak dapat Pilih doktor, ia menjadi mudah untuk mengecilkan pilihan untuk pakar-pakar yang anda perlukan untuk jenis masalah kesihatan anda.

Ramai rakyat Amerika pantai ke pantai tanpa membayar dan tidak mempunyai pekerjaan tetap yang menyukarkan mereka untuk membayar bagi penjagaan kesihatan berkualiti. Jika Itulah kebimbangan biasa, kemudian mereka terlampau disalahanggap sebagai Kesihatan adalah sesuatu yang anda tidak boleh berkompromi dan anda perlukan perlindungan kanan terlebih dahulu.

Membeli-belah murah insurans kesihatan sentiasa membawa mereka ke syarikat insurans yang menyekat kemudahan. Anda akhirnya berakhir dengan insurans kesihatan yang tidak benar-benar perkhidmatan anda.

Doktor peribadi yang boleh menjadi baik untuk pemeriksaan hanya sehingga titik tertentu, tetapi anda mungkin memerlukan penjagaan kesihatan yang khusus. Apa yang anda lakukan kemudiannya? Anda mungkin perlu pergi ke pembekal perkhidmatan perubatan yang tidak dilindungi oleh Syarikat-syarikat insurans kesihatan yang lain. Walaupun murah insurans polisi kesihatan lain kemudian PPO membayar sebahagian daripada kos, dalam kebanyakan kes, anda perlu kaki keseluruhan Rang undang-undang.

Menerima arahan dengan PPO

Ianya tidak mudah untuk membayar kos perubatan apabila anda tidak mempunyai pekerjaan tetap atau mengalami potongan gaji. Walaupun majikan dan pekerja mencari HMO yang menarik, Terdapat banyak kekangan yang berbanding PPO di.

Anda juga boleh menerima rujukan dari doktor di bawah rancangan PPO yang amat berguna jika anda perlu melawat pakar. Anda tidak perlu melaporkan kepada doktor utama untuk kesihatan setiap isu yang berkaitan.

Insurans kesihatan boleh sahaja menjadi tujuan anda jika anda ditinggalkan dengan fleksibiliti cukup untuk pergi ke doktor tertentu anda berfikir akan dapat menangani masalah kesihatan anda dengan lebih berkesan. Jika anda perlu untuk melihat pakar, anda tidak perlu membuang masa untuk melihat salah satu. Anda boleh terus pergi melawat seorang pakar dengan PPO dan menyelamatkan hidup anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *