Powerisers sukan luaran melampau baru

Powerisers sukan luaran melampau baru

Jika anda bosan dengan Kasut roda, roller bilah atau skateboards yang mungkin mengumpul habuk atau hanya disimpan jauhnya, melompat tiang boleh geli terpesona anda dan memberikan anda tergesa-gesa adrenalin bahawa anda mendapatkan produk sukan. Tiang lompat adalah baru dan sangat berbeza daripada tiang tradisional. Tiang melantun ini menawarkan satu untuk menegak melompat setinggi 6 meter, keupayaan untuk berjalan sehingga 20 mph dengan kemajuan 9 meter! Dengan produk sukan seperti powerisers, yang mustahil boleh dicapai dan pasti berbangga dengan potensinya maksimum. Pengalaman sukan lasak tahap keamatan berbanding terjun udara atau bungee jumping. Dengan melompat tiang anda juga akan mendapat ganjaran yang bermanfaat seperti senaman yang baik, otot-otot kaki yang kuat dan juga mengurangkan berat badan!

Poweriser membekalkan yang terbaik melompat tiang atau melompat kasut yang ada di dunia. Kuasa Pemancur stilt yang dewasa akan membawa anda ke tahap yang melampau yang tidak pernah membayangkan. Kebolehan untuk menjalankan kelajuan sehingga 20 mph dalam kemajuan 9 meter! Sepasang Powerrisers yang disertakan adalah seperti mempunyai adrenalin melampau yang digabungkan dengan nitro yang lengkap untuk kaki anda. Poweriser melompat Stilt telah lengkungkan springs yang disertakan membolehkan tekanan kaki apabila ditekan ke bawah untuk mewujudkan satu bentuk tenaga graviti. Ini melantun tiang boleh dipertimbangkan di dalam kelas yang sama sebagai sukan ekstrim. Adrenalin dengan prestasi setiap boleh berbanding kepada terjun di udara, melompat asas atau bahkan bungee jumping.

Jika anda sedang mencari idea hadiah sukan yang sempurna bagi kanak-kanak atau dewasa, tiang poweriser ini adalah pilihan muktamad dan anda akan pasti disayangi serta-merta. Sejak hampir semua orang yang hari ini ternyata akan Kesihatan kecergasan individu sedar, anda boleh cadangkan idea hadiah ini sebagai senaman kardio-vaskular yang alternatif dan cemerlang. Powerisers-tiang yang digunakan dengan betul akan membantu dalam penurunan berat badan dan membakar beratus-ratus kalori. Pakar-pakar kecergasan juga boleh membuktikan dalam pusingan yang memperkukuh dan toning otot teras badan. Apa yang menakjubkan dengan produk ini adalah bahawa ia juga mengejutkan merendahkan tahap kolesterol di dalam badan. Perlu tahu bagaimana untuk meningkatkan anda lompat menegak atau membina kaki yang kuat untuk melompat lebih tinggi, Poweriser melompat tiang adalah jawapan anda.

Kanak-kanak yang melompat tiang dengan cepat akan mendapat banyak perhatian di Amerika Syarikat. Kanak-kanak tiang sudah terbukti produk sukan yang paling hangat di Eropah dan Asia. Poweriser kanak-kanak melompat tiang adalah ideal untuk orang-orang di bawah lima kaki tinggi dan berat dalam lingkungan 66 hingga 110 pound. Poweriser tiang akan besar kecergasan untuk kanak-kanak dan orang dewasa yang petite. Model stilt lompat belia yang datang dalam biru atau merah dan pada harga yang paling rendah di pasaran.

Poweriser yang standard dan lanjutan melompat stilt model adalah yang paling popular dan menjual stilt lompat yang dijual di dunia. Model ini sesuai untuk remaja dan dewasa yang berat antara 100 kg-266 lbs. berharga betul, Poweriser yang melompat stilt boleh dibeli terus di www.poweriser.com, EBay, Amazon, atau mana-mana peniaga yang diberi kuasa Poweriser. Anda juga mungkin mahu menyemak Poweriser video di laman Youtube atau Poweriser.com Facebook. Poweriser yang telah tertakluk kepada keselamatan penuh dan panduan berjaga-jaga yang membolehkan individu untuk memudahkan rutin Gimnastik, pameran trampolin dan lain-lain aktiviti menyeronokkan. Memakai peralatan keselamatan yang sesuai dan topi keledar adalah cara yang bijak dan selamat untuk bersenang-senang apabila menggunakan produk sukan lasak ini baru menarik.

Sekiranya keseronokan dan melampau apa yang anda mahu, lawati laman web poweriser.com dan lihat sendiri apa yang sukan baru kitaran adalah semua tentang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *