Powercom: Authorized Dealer Toshiba Ups / kuasa penghawa

Powercom: Authorized Dealer Toshiba Ups / kuasa penghawa

Powercom, pengedar diberi kuasa ONEAC dan TOSHIBA kuasa udara dan bekalan kuasa Un-interruptible (UPS) telah ditubuhkan pada tahun 1989 sebagai sebuah syarikat berteraskan Kejuruteraan yang mengkhusus dalam kuasa kelas komputer, modem, Multiplexers dan CSU/DSU. Pada bulan Oktober 2008, ia telah dibeli oleh Morris Danhi.

Syarikat Tempahan telah dianugerahkan kontrak untuk membekal sistem Toshiba UPS Verde Kejuruteraan pemasangan beberapa 22kVA Toshiba 1600EP up, untuk 80kVA Toshiba 4200FA up, dan yang 160kVA Toshiba G9000 up. Sangat boleh dipercayai, tinggi prestasi sistem ini dipasang pada masa Syarikat kabel Warner Kemudahan untuk tujuan kuasa udara dan bateri Back-Up.

Dari segi sistem kuasa tanpa gangguan (UPS), Powercom, authorized dealer bagi up TOSHIBA menawarkan pelbagai penyelesaian yang berpatutan, efisien dan berkesan. Direka bentuk untuk digunakan secara bersendirian atau selari sehingga empat unit konfigurasi tanpa memerlukan penggunaan peralatan suis khas yang Kabinet, up siri G9000 terdapat dalam kapasiti 80, 100, 160 dan 225 17,541 kV dan didatangkan dengan jaminan tiga tahun industri tapak untuk.

Juga tersedia adalah kawalan pemproses isyarat Digital (DSP), sepenuhnya Digital IGBT Converter & Inverter. Ia mempunyai kecekapan yang tinggi (96%) Ke atas pelbagai beban lebar, Reka-bentuk Transformer-kurang, N + 1 dan N + N (hingga empat selari) keupayaan, pengasingan dwi-Input makanan, elektronik bateri, RS232 dan antaramuka hubungi Kering, jejak kecil dan reka-bentuk ringan.

Toshiba di fasa tunggal 1000 siri
Dalam 1000 siri dari Toshiba di fasa tunggal up peranti menawarkan bersih single-phase kuasa kepada mana-mana sistem yang kritikal. Ia mempunyai auto-mula semula, mula sejuk, beban boleh program menumpahkan receptacle, sebuah pengecas pintar, tingkap luas input voltan dan pelbagai-bahasa paparan LCD… standard. Tersedia dalam pemasangan rak atau Menara. Termasuk saiz: 1.0, 1.5, 2.0 dan 3.0 17,541 kV.

Sebagai yang double-penukaran pada-formasi, adalah praktikal terutama untuk sistem industri penjagaan kesihatan persekitaran, makmal, pejabat-pejabat perniagaan kecil, peruncit point-of-sale, internet penyedia perkhidmatan, pusat data dan almari pendawaian.

Toshiba di fasa tunggal 1600 EPSeries
Dengan satu penukaran double up sistem dalam talian, EPSeries 1600 fasa tunggal dari Toshiba mempunyai reka bentuk Menara besar yang kelihatan. Ia mempunyai bateri swappable yang panas, panas kipas penyejukan swappable, dalaman pengasingan transformer, paparan LCD digital, tingkap luas input voltan, pembetulan faktor kuasa dan faktor kuasa output yang cemerlang 0.85.

Siri satu fasa 1800 di Toshiba
Terdapat dalam 2.4kVA, siri Toshiba 1800 boleh bekalan kuasa tidak terganggu, bersih single-phase sistem-sistem yang kritikal walaupun kuasa utiliti gagal. Hotel ini menawarkan penukaran berganda dalam talian yang benar, PWM input PF pembetulan UPS, pengasingan transformer, terlampau tinggi dan CF untuk motor jenis beban, auto-restart, ciri-ciri sejuk mula, tetingkap peningkatan voltan input (untuk hayat bateri meningkat), kelajuan kipas empat dan frekuensi yang luas input.

Toshiba di tiga fasa 4200 FA CT siri
Direka sebagai satu sistem UPS state-of-the-art dengan satu jejak kecil menghairankan, siri Toshiba 4200 FA memenuhi keperluan pelanggan untuk “t”. Ia mempunyai voltan input yang terbesar dan kekerapan tetingkap dalam industri, membolehkan unit untuk menjadi mesra-pengguna. Reka bentuk IGBT front-end unit Toshiba kuasa udara membolehkan ia berfungsi secara optimum pada 0-100% beban. Terbaik dari semua, Toshiba 4200 FA didatangkan dengan jaminan tiga tahun yang standard. Direka untuk bateri dalaman dan pintasan penyelenggaraan dalaman, ia tidak perlu untuk Kabinet tambahan.

Di samping itu, ciri-ciri 4200 FA CT termasuk benar dalam talian double penukaran, satu faktor kuasa input lebih besar daripada 0.98, semasa input untuk kurang daripada 3%, pembetulan faktor kuasa elektronik, keupayaan beban tidak 100% dan pemantauan SNMP/berasaskan web.

Menawarkan yang berprestasi tinggi bertebat gate bipolar transistor (IGBT), siri G8000 Toshiba telah diambil pada bahagian atas di dunia. Sebagai yang pertama dalam industri untuk menggunakan IGBT berkelajuan tinggi kuasa unsur-unsur dalam up, Toshiba terus menggunakan teknologi yang lebih maju.

Siri G8000 termasuk ciri-ciri lanjutan yang adalah standard di semua sistem UPS G8000: 0.98 input Angkadar kuasa, THD semasa input yang rendah, Reka bentuk mesra penjana, jejak menjimatkan ruang, Reka bentuk akses Penyambut, 24/7 pemantauan/Perkhidmatan, pemantauan jauh SNMP/HTTP, antara muka yang mesra pengguna dan input yang berlebihan. tetingkap untuk keserasian penjana yang lengkap.

Di samping itu, 4200 FA XT siri dari Toshiba, seperti siri CT 4200 (di atas), mempunyai waranti 3 tahun, standard. Direka untuk luar bateri pilihan untuk masa adat bateri Back-up, dan luar pengasingan Transformer(s).

Toshiba di tiga fasa siri FX XT 4200
Ciri-ciri termasuk pembetulan faktor kuasa elektronik, melengkapkan Penyambut akses untuk pemasangan dan perkhidmatan, Reka bentuk mesra adunan pengecas, dalaman pengasingan transformer pilihan dan pelbagai kombinasi voltan tiga fasa.

Toshiba di tiga fasa G 8000 siri
Menawarkan yang berprestasi tinggi bertebat gate bipolar transistor (IGBT), siri G8000 Toshiba telah diambil pada bahagian atas di dunia. Sebagai yang pertama dalam industri untuk menggunakan IGBT berkelajuan tinggi kuasa unsur-unsur dalam up, Toshiba terus menggunakan teknologi yang lebih maju.

Siri G8000 termasuk ciri-ciri lanjutan yang adalah standard di semua sistem UPS G8000: 0.98 input Angkadar kuasa, THD semasa input yang rendah, Reka bentuk mesra penjana, jejak menjimatkan ruang, Reka bentuk akses Penyambut, 24/7 pemantauan/Perkhidmatan, pemantauan jauh SNMP/HTTP, antara muka yang mesra pengguna dan input yang berlebihan.

Siri G9000 di Toshiba
UP siri G9000 yang terdapat dalam kapasiti 80, 100, 160, dan 225 17,541 kV dan didatangkan dengan jaminan tiga tahun industri tapak untuk. Ia direka bentuk untuk digunakan secara bersendirian atau selari sehingga empat unit konfigurasi tanpa memerlukan penggunaan peralatan suis khas yang Jemaah Menteri.Ia menggabungkan teknologi IGBT generasi akan datang dan mempunyai pelbagai input voltan yang pelbagai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *