Portal pelancongan kesihatan mengembang perkongsian pembekal Global

Portal pelancongan kesihatan mengembang perkongsian pembekal Global

PlacidWay, kesihatan & Kesihatan pelancongan web portal Tempahan menambah bilangan perkongsian dengan pembekal penjagaan kesihatan luar negara, berikutan arahan Syarikat meningkatkan Megacenter kepada pengguna pelancongan kesihatan. Sebelum ini, laman web ini telah menarik perkongsian dari penyedia-penyedia penjagaan kesihatan di India, Thailand, Malaysia, Argentina, Panama, Afrika Selatan dan Poland.

Tambahan hari termasuk pembekal yang berpangkalan di Brazil, Costa Rica, Bolivia, Mexico, Guatemala, Singapura, Norway, Korea Selatan, Austria, Amerika Syarikat, dan Croatia.

Perhatian kepada keperluan kedua-dua belah syiling pelancongan kesihatan—pengguna dan pengamal penjagaan kesihatan—telah differentiator sebuah portal web. “Perkongsian kami dengan PlacidWay telah mengakibatkan peningkatan kepentingan dalam kemudahan kami oleh pelancong kesihatan” kata Dr. Ismael Naypa Hospital Antarabangsa Yanhee di Bangkok, Thailand.

“PlacidWay telah bekerja dengan kami untuk memastikan bahawa kami mempunyai semua pengetahuan, sumber dan alat-alat yang diperlukan untuk menarik minat pelanggan baru.”

Sebagai penyedia penjagaan kesihatan di seluruh dunia sedar kelebihan pemasaran secara global, mereka telah beralih kepada PlacidWay untuk mewujudkan jenama mereka dan menyerlahkan.

“Kami Tempahan dikenalpasti pelancongan kesihatan sebagai satu strategi utama untuk mengembangkan asas pelanggan kami” berkata Abhik Moitra Institut Kesihatan Artemis di India. “Menerusi kerjasama dengan PlacidWay, kita telah melangkah ke arena dunia dan telah menjadi lebih kompetitif dan penting dipasarkan.

Pelancongan kesihatan merupakan industri yang berusia berabad-abad bahawa tempahan telah mengalami pertumbuhan pesat, dan yang terus berkembang dengan peningkatan kos penjagaan kesihatan, sistem penjagaan kesihatan awam overburdened, meningkat kepentingan dalam perubatan alternatif/holistik dan kurang prosedur yang mahal di luar negara segera kesihatan dan Kesihatan pencari untuk perjalanan luar belakang rumah mereka untuk lebih banyak pilihan dengan harga yang berpatutan.

“PlacidWay telah menjadi pihak berkuasa yang terkemuka dalam bidang pelancongan kesihatan melalui anak wawasan, komitmen dan keazaman untuk menjadi sumber yang paling lengkap” kata Pramod Goel, Presiden PlacidWay.

“Kami menawarkan penjagaan kesihatan bertaraf dunia di destinasi eksotik lain, pengetahuan yang menggerunkan dan maklumat asas, cepat tindak balas pemulihan dan pendekatan sehenti untuk pengalaman pelancongan kesihatan yang terkini.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *