Popular antiviral untuk Ketuat kemaluan

Popular antiviral untuk Ketuat kemaluan

Jangkitan seksual dihantar adalah agak biasa di kalangan lelaki dan wanita yang aktif seks. Jangkitan seksual dihantar sama ada boleh bakteria atau virus dalam alam semula jadi. Salah satu jangkitan virus yang paling berpengalaman adalah Ketuat. Ini disebabkan oleh strain virus yang dikenali sebagai virus papilloma manusia (HPV). Ketuat merupakan ketumbuhan daging sekitar kawasan kemaluan yang pada asasnya kecil, dan akan dialami oleh lelaki mahupun wanita. Ketuat itu boleh berubah dari segi warna, yang kebanyakannya adalah mengikut nada kulit individu. Ketuat boleh dialami oleh rakyat semua peringkat umur.

Jangkitan ini paling biasa diperhatikan untuk memberi kesan kepada lelaki dan wanita yang antara 17 dan 33 tahun. Terdapat kebarangkalian yang tinggi bahawa anda boleh lulus jangkitan kepada pasangan anda ketika mengadakan hubungan seks yang tidak dilindungi. Jadi ia adalah penting bahawa anda mendapatkan bantuan perubatan untuk Ketuat. Jangkitan virus ini, walaupun ia tidak sembuh sepenuhnya, boleh dirawat dengan bantuan ubat-ubatan antivirus. Ubat antivirus yang paling umum dan digunakan untuk rawatan Ketuat adalah krim Aldara, Condyline dan Warticon. Ubat-ubat ini telah terbukti sangat berkesan dalam merawat Ketuat.

Apakah Aldara?

untuk rawatan antiviral yang boleh didapati dalam bentuk krim dan telah dikenali untuk merawat jangkitan kulit yang pelbagai, terutamanya seks dihantar jangkitan seperti Ketuat. Ia terdiri daripada imiquimod sebagai ramuan yang aktif. Ia adalah satu krim topikal yang sepatutnya boleh digunakan untuk kegunaan luaran sahaja dan boleh digunakan oleh orang-orang yang berumur 12 tahun ke atas. Krim ini perlu dielakkan untuk digunakan pada kanak-kanak serta orang dewasa yang alah kepada bahan-bahan Aldara. Krim ini juga dapat dielakkan oleh mereka yang telah menjalani pemindahan organ yang mempunyai syarat-syarat auto-imun.

Apa itu Condyline?

adalah suatu podophyllotoxin, yang digunakan sebagai satu rawatan berkesan untuk Ketuat. Bahan aktif ini gel, podophyllotoxin, diperolehi daripada loji podophyllum. Condyline adalah ubat antivirus yang pertama yang telah diluluskan sebagai rawatan untuk Ketuat. Anti-virus ini boleh diambil oleh orang dewasa dan orang tua yang telah dijangkiti dengan Ketuat. Tetapi rawatan ini tidak sesuai untuk kanak-kanak serta wanita yang mengandung atau menyusukan anak. Condyline gel boleh didapati dalam kekuatan dos 3.5 ml, anda dikehendaki memohon terus Ketuat tersebut.

Apa itu Warticon?

versi krim gel Condyline, dan terdiri daripada podophyllotoxin sebagai bahan yang aktif juga. Dengan bantuan bahan yang aktif, krim menembusi sel-sel Ketuat dan kerja-kerja dengan sasaran nukleus sel-sel virus. Ini seterusnya menghalang Replikasi dan Pendaraban virus sel-sel dalam badan anda. Apabila penularan sel-sel virus yang menghalang jadi, mereka akhirnya mati dan secara beransur-ansur digantikan dengan sel-sel yang sihat. Anda dikehendaki untuk memohon krim Warticon pada Ketuat dua kali pada setiap hari, selama tiga hari berturut-turut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *