Podiatrist di Austin meningkatkan kaki dan buku lali kesihatan melalui Ulasan pesakit

Podiatrist di Austin meningkatkan kaki dan buku lali kesihatan melalui Ulasan pesakit

AUSTIN, TX – apabila sakit kaki pesakit, ia adalah penting untuk melawat seorang podiatrist di Austin yang berdedikasi dan komited untuk memberi yang terbaik dalam penjagaan kaki dan buku lali yang boleh didapati. Ini adalah di mana Steven Walters dan Drs. Trinity Mereau datang. Pada modal kaki & buku lali pakar bedah Austin, pesakit boleh mengucapkan selamat tinggal kepada sakit tumit Austin mereka, dan hello kaki bebas rasa sakit. Untuk menyediakan penjagaan yang unggul, modal kaki & buku lali pakar bedah Austin menggalakkan pesakit untuk meninggalkan Ulasan melalui enjin carian popular.

Dengan meninggalkan Ulasan, pesakit boleh membantu Drs. Mereau dan Walters, Austin podiatrists, keperluan pesakit-pesakit mereka setiap keperluan. Ulasan melalui Google dan Yelp menawarkan satu cara untuk berkongsi pengalaman mereka dengan pesakit yang lain dan kakitangan di ibu kaki & buku lali pakar bedah Austin, yang boleh memupuk rasa keyakinan yang ramai pesakit mungkin perlu sebelum mereka menjalani rawatan pesakit. Dengan mengetahui apa yang boleh dijangkakan, pesakit boleh berkunjung ke pejabat untuk menerima yang terbaik dalam penjagaan kaki dan buku lali yang boleh didapati.

“Kami mahu sentiasa memberi pesakit-pesakit kami mendapat penjagaan yang terbaik mungkin. Untuk berbuat demikian, kita memerlukan input daripada pesakit-pesakit kami tentang bagaimana rawatan mereka adalah, dan menghabiskan masa mereka di pejabat kami. Dengan input, kita dapat meningkatkan amalan kami atau terus melakukan apa kita telah melakukan semua bersama-sama. Pada penghujung hari, keutamaan kita ialah untuk memastikan setiap satu daripada pesakit-pesakit kami berjalan keluar dari kami pejabat bebas rasa sakit,”kata Dr. Trinity Mereau, Austin, TX podiatrist.

Sebagai tiga bintang podiatrists di Austin, TX, Drs. Mereau dan Walters menikmati Komen-komen yang ditinggalkan oleh pesakit-pesakit mereka melalui Google dan Yelp. Setiap kajian menawarkan penjagaan luar biasa ditawarkan pada modal kaki & buku lali pakar bedah Austin. Sebagai contoh, seorang pesakit menyatakan, “kedua-dua kaki saya telah mencederakan setiap kali saya akan cuba untuk melaksanakan. Saya merasakan sakit yang terbakar di gerbang-gerbang saya dan tumit saya. Saya memutuskan untuk melihat Dr. Mereau dan beliau mengesyorkan orthotics tersuai untuk kaki leper saya. Saya telah kini telah memakai Kasut saya selama lebih 6 bulan dan benar-benar menyayangi mereka. Saya akan benar-benar mengesyorkan Dr. Mereau modal kaki dan buku lali.”

Setiap kajian yang ditawarkan melalui Google dan Yelp, sebagai tambahan kepada tapak kajian lain, mempamerkan Drs. Mereau Walters’ komitmen dan dedikasi untuk menyediakan pesakit-pesakit mereka dengan penjagaan yang terbaik. Sebagai satu pasukan, Drs. Trinity Mereau dan Steven Walters memahami bahawa menyakitkan kaki boleh mengganggu aktiviti harian pesakit-pesakit mereka. Dengan menawarkan penjagaan luar biasa, kaki ini doktor di Austin dapat membantu pesakit-pesakit mereka yang menikmati gaya hidup bebas rasa sakit.

Tentang modal kaki & buku lali Surgeons of Austin: Dr. Trinity Mereau adalah pemilik bersama dan pengasas modal kaki & buku lali Surgeons of Austin, dan telah di firma guaman swasta sejak 2005. Beliau menerima Ijazah sebagai seorang doktor Podiatric perubatan dari Universiti North Miami, FL, Barry dan siap residensi pembedahan tiga tahun dalam pembinaan rearfoot dan buku lali dari program Kentucky Podiatric residensi yang bersekutu dengan Universiti Louisville di Louisville, KY. Tumpuan program Dr. Mereau yang besar adalah Salvaj (menyelamat anggota) berikutan trauma, nonunions dan komplikasi jangkitan. Bekerja bersama-sama Dr. Mereau adalah Dr. Steven Walters, yang telah di firma guaman swasta sejak 2005, dan di Austin, TX sejak 2007. Dr. Walters juga adalah pemilik bersama yang dan pengasas modal kaki & buku lali pakar bedah Austin, dan Universiti Barry menghadiri sekolah Siswazah Sains Perubatan di Miami, FL di mana beliau telah memperolehi Ijazah Doktor Perubatan Podiatric pada tahun 2002. Bersama-sama mereka berdedikasi untuk menyediakan komprehensif, penyayang penjagaan kaki dan buku lali.

Media menghubungi:
Dr. Steven Walters
[dot] net
900 Timur 30 jalan Suite 311
Austin, TX 12528
(512) 474-6666
[dot] com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *