PMS, Migrain dan kemurungan boleh mendapatkan anda ditangkap untuk Dui

PMS, Migrain dan kemurungan boleh mendapatkan anda ditangkap untuk Dui

Saya tidak membuat satu ini. Richard Salzman, peguam dari Hollywood, Florida menulis sebuah artikel tidak begitu humorless awal bulan ini yang menyatakan pelbagai keadaan kesihatan yang menyebabkan tingkah laku yang boleh dilihat oleh pegawai-pegawai polis sebagai mabuk awam. Ini boleh anda tertarik dan ditangkap untuk DUI.

Salzman menulis bahawa pemilik kenderaan kurang sempurna kesihatan boleh mendapati diri mereka tersalah ditangkap atas tuduhan jenayah DUI. Kerana sindrom pra-mentstrual (SPP) atau Pre-menstrual Dysphoric gangguan (PMDD) adalah satu keadaan perubatan yang boleh mengubah tingkah laku, mendorong perubahan emosi yang pantas, pening, irritablity, kebimbangan dan gementar – ini adalah gejala-gejala yang mengaitkan pegawai-pegawai polis dengan kemerosotan alcolhol atau dadah.

Di samping itu PMS, saya juga merawat ramai pesakit Migrain sakit kepala dan kemurungan, kedua-duanya boleh membawa kepada keadaan mental yang diubahsuai dan mengelirukan menangkap pegawai. Sebagai contoh, penghidap Migrain sering mempunyai pening yang teruk, loya dan muntah-muntah, selain photophobia sengit yang memberikan mereka hampir buta di siang hari itu. Tiba-tiba bermulanya Migrain yang sementara di bawah syarat-syarat ini boleh membawa kepada tidak menentu memandu, visi miskin dan seseorang yang nampaknya agak dipercayai kepada seorang pegawai polis apabila ditarik ke atas.

Tertekan pesakit mempunyai gejala yang bertindih dengan seseorang yang berada dalam fasa lesu pengambilan alkohol.

Encik Salzman membincangkan dan strategi boleh tagged pemilik kenderaan untuk mendapatkan daripada caj mereka. Saya akan menangguhkan nasihat peguam kepada-Nya. Tetapi bagi keadaan perubatan, ini adalah perkara-perkara yang serius dan Malangnya, perubatan arus perdana telah jatuh bola pada merawat keadaan ini, di mana kesemuanya adalah disembuh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *