Plastik percuma kopi: Bertakwalah untuk kesihatan

Plastik percuma kopi: Bertakwalah untuk kesihatan

Plastik adalah berbahaya untuk kesihatan. Saya tahu bahawa saya mengambil sedikit plastik setiap hari melalui barang makanan saya. Toksin lintah plastik ke orang setiap hari. Apa pun saya dapati dalam penggunaan harian saya, ia diperbuat daripada plastik. Saya berus gigi diperbuat daripada plastik. Keyboard aku menaip pada masa sekarang diperbuat daripada plastik. Kulit saya adalah menyerap plastik yang benar-benar adalah satu perkara yang penting bagi saya. Terdapat tidak menafikan hakikat bahawa terdapat sedikit plastik di merata-rata dalam hidup saya.

Saya amat terkejut bahawa ada plastik dalam kopi saya. Perkara yang paling penting plastik adalah bahawa lebih banyak anda haba plastik, lebih stabil menjadi. Botol air yang dipanaskan membawa kepada kanser payudara. Saya tahu dengan baik bahawa secawan Espresso panas akan membuat pagi saya bersih, segar dan bertenaga. Tetapi perkara yang membimbangkan adalah takungan air yang diperbuat daripada plastik. Air yang bersemarak di sana ke titik di mana plastik menjadi sangat panas apabila disentuh.

Kopi menghilangkan tanda-tanda kebimbangan dan kemurungan dan terus orang sejuk dan bertenaga. Kafein dalam kopi membantu untuk menghalang pengoksidaan sel di dalam badan dan proses penuaan mendapat perlahan. Kopi yang dibuat oleh memasak yang pembuat Espresso wipes keluar tanda-tanda penyakit kencing manis.

Berikut adalah beberapa jenis yang lain daripada kopi dan penapis yang plastik percuma:

Chemex kopi

Saya pergi untuk plastik percuma kopi yang akan tidak berbahaya untuk kesihatan. Saya pergi melalui carian mendalam dan mendapati Chemex kopi dan tentera percolators dapur. Hasilnya adalah bahawa saya tidak boleh membuat takungan air daripada keluli dengan getah pengedap. Satu-satunya penyelesaian adalah bahawa anda rebus air pertama setiap masa apabila anda mahu untuk minum kopi. Ia seolah-olah pelik, tetapi kenyataannya ialah bahawa ia akan tidak berbahaya untuk kesihatan dan anda akan menikmati kopi secara bebas.

Chemex kopi tidak datang berasingan. Ia adalah sekeping kaca dengan kulit yang dibalut di sekitar Pusat. Anda letakkan kertas penapis dalam setengah bahagian atas, kemudian Tambah kopi dan tuangkan air panas ke atas kopi. Sama seperti dengan yang kon kopi biasa. Sebaik sahaja semua air telah (crystalize) melalui, anda Keluarkan turas, genggaman Chemex sekitar tali pinggang kulit di pusat, dan Tuang kopi ke dalam cawan.

Stesen Brew Hamilton Beach

Sebuah stesen Hamilton pantai minuman dibuat dengan idea pemikiran yang bijak, yang bermaksud bahawa Stesen minuman ini dibuat sebagai padat yang mungkin supaya semua orang boleh muat dalam dapur mereka di tempat disediakan yang terkecil. Stesen-stesen lain yang besar, yang memberikan masalah pemilik seperti mana sesuai untuk mereka. Ia adalah penting untuk memiliki sebuah stesen buatan di rumah sahaja; Ia juga merupakan satu perkara yang penting bagi sebuah pejabat juga, jadi saiz penting. Mesin di sini dicipta dengan reka bentuk yang berbeza dan model bergantung kepada cara setiap orang dalam pilihan dan penggunaan. Setiap mesin yang dibuat disimpan seperti murah yang mungkin supaya semua orang boleh memiliki satu dan menikmati kopi mereka pada waktu pagi.

Percolators kopi

Percolator kopi adalah salah satu yang paling cekap dan mesti mempunyai peralatan dapur anda kerana ia digunakan untuk menggelegak kopi. Periuk kopi yang dinamakan sebagai percolator yang bermaksud melalui bahan yang dibenarkan untuk mendapatkan bahan yang baik bubar dan bercampur. Percolator kopi terbahagi kepada dua bahagian di mana aliran air yang mendidih ke bawah tiub Pusat dan kemudian ia kembali turun melalui biji kopi tanah. Ini biasanya terdiri daripada dua jenis logam seperti aluminium atau keluli tahan karat.

Jumlah yang sederhana kopi mengekalkan kesihatan. Jika ianya percuma dari plastik maka ia adalah benar-benar sangat baik untuk kesihatan. Jadi, menikmati secawan kopi percuma dari plastik, yang akan membuat anda lebih bertenaga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *