Pixel iklan manfaat anak angkat

Pixel iklan manfaat anak angkat

Sebagai sebuah pertubuhan bebas bukan keagamaan, bukan politik, berpusatkan kanak-kanak, ibu bapa angkat pelan alamat Kesihatan, isu-isu pendidikan, tempat tinggal dan kehidupan di negara-negara membangun yang 45 dengan program-program jangka panjang mendapat manfaat 1.3 juta kanak-kanak dan memberi kesan kepada kehidupan 13 juta orang.

PromoteCharity.com adalah sebuah projek yang ditaja oleh Hopscotch Technologies Ltd., sebuah pembekal perisian sokongan keputusan bagi industri kewangan. Manakala jualan pengiklanan Internet bukanlah asal – dan tidak menyokong amal – menderma 40% hasil dari pengiklanan pixel untuk golongan kanak-kanak ialah satu konsep penemuan. Laman iklan pixel terdiri daripada grid satu juta piksel. Pengiklan membeli piksel dalam minima 10 x 10 blok untuk $1.00 setiap piksel, mencipta banner kecil untuk memaparkan mereka yang mengandungi pautan ke laman web mereka.

Bilangan piksel pengiklanan laman-laman web yang mendakwa mempunyai matlamat yang sama dengan PromoteCharity.com. Walau bagaimanapun, tempahan tidak menyatakan amal sebenar mereka akan menyokong, dan semua membuat hanya kecil berjanji – biasanya hanya sekitar 10% daripada pendapatan mereka – untuk amal. Penaja PromoteCharity.com menerima pendedahan pengiklanan yang penuh lima tahun, dengan 40% dari semua pendapatan yang komited menyokong rancangan ibu bapa angkat dan memperbaiki kehidupan kanak-kanak di seluruh dunia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *