Pistachios akan Nut Gourmet yang sempurna bagi mana-mana campuran Trail

Pistachios akan Nut Gourmet yang sempurna bagi mana-mana campuran Trail

Saya fikir “Trail campuran” adalah nama yang jauh lebih menarik daripada “Gorp.” Gorp adalah satu istilah yang telah digunakan sejak awal abad ke-20 dan ia merujuk kepada Granola, Raisins, oat dan kacang tanah. Tanpa mengira nama yang anda gunakan, ia adalah campuran lazat, berkhasiat dan kacang, buah-buahan kering Andainya, benih, beri, gula-gula. Snek ini tarikh kembali ke zaman purba, Bilakah nomads akan makan campuran yang termasuk daging Kering, serta. Mudah untuk menyimpan dan membawa, campuran ini adalah besar bagi orang-orang yang mahukan sesuatu untuk munch terakhir sambil menikmati aktiviti luar yang hebat atau untuk sesiapa sahaja yang mencari untuk snek yang cepat dan sihat. Campuran ini dirujuk sebagai “Scroggin” di New Zealand dan Australia, yang menjadikan istilah “Trail campuran” bahkan lebih menarik.

Apabila saya mendengar istilah “Jejak campuran”, saya fikirkan perintis-perintis yang menjulang jejak kuda dan gerabak, Snek pada biji dan buah-buahan kering Andainya di sepanjang jalan. Seperti di Amerika Syarikat Paten & Cap Dagangan Pejabat, harmoni makanan Syarikat dari California adalah yang pertama dengan duit syiling di jangka pada tahun 1968, Bilakah ia diperkenalkan kepada “asal Trail campuran”.

Walau bagaimanapun ia mendapat kepada nama jejak campuran Snek popular, lebih banyak tempahan dibuat tersedia di Mesin Layan-Diri bagi orang-orang yang memerlukan pick-me-up yang cepat. Bagi orang-orang seperti pejalan kaki, penunggang dan pemburu yang menikmati aktiviti luaran, jejak campuran telah lama sumber tenaga. Terdapat pelbagai resipi campuran jejak. Kacang tanah, raisins dan cip coklat adalah sebahagian daripada bahan-bahan yang paling biasa digunakan dan paling menjimatkan.

Saya menikmati concocting resipi campuran jejak saya sendiri. Pistachios yang menjadi kegemaran saya dan saya telah menemui sebuah syarikat besar yang menghasilkan trail campuran dengan kombinasi pistachios, cranberries Kering, kerepek coklat Belanda dan cebisan coklat putih. Dikesali ia, kerana penghantaran isu-isu, ini hanyalah pada waktu sejuk tahun ini, jadi saya membeli banyak apabila ia tersedia. Apabila saya kehabisan mereka, saya hanya membuat saya sendiri! Saya beli berkualiti tinggi, dibuang kulit pistachios dan memasukkan mereka dalam campuran kerepek pisang Kering, hitam coklat dilindungi kopi kacang dan beberapa gambar pilihan peribadi yang lain. Pistachios sangat berkhasiat, termasuk serat, protein, antioksidan, vitamin B6 dan lemak yang baik, lemak monounsaturated fat dan politaktepu yang mempunyai sifat-sifat merendahkan kolesterol. Kerepek pisang memberi kalium dan vitamin lain, manakala coklat gelap menyediakan antioksidan dan biji kopi menyediakan kegoncangan kafein.

Sesetengah orang percaya bahawa pistachios harus tidak dimasukkan ke dalam campuran jejak kerana mereka begitu mahal. Saya mohon berbeza. Saya selalu membeli dalam kuantiti dan ini menyebabkan kos yang lebih rendah per paun. Di samping itu, jejak campuran boleh mengambil tempat hidangan jika anda berada di mana atau tidak mempunyai masa yang cukup untuk makan duduk. Terdapat hanya ada perbandingan antara campuran jejak dan biasa makan makanan segera yang menyediakan nilai pemakanan yang minima tetapi banyak lemak.

Ayuh… rasa trail campuran dengan kacang pistachio. Saya pasti anda akan menyayangi mereka sama seperti saya. Menikmati!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *