Pinggul dan paha senaman untuk berahi pinggul dan paha

Pinggul dan paha senaman untuk berahi pinggul dan paha

Kawasan pinggul dan paha yang seksi boleh membantu anda rasa menarik, lebih yakin dan bahagia. Pakaian anda akan sesuai dengan lebih baik, anda akan menarik lebih banyak lookers tersenyum dan anda akan menikmati melihat diri anda di cermin, telanjang. Di samping itu, pinggul dan paha yang kuat, kukuh dan tona anda adalah bermanfaat untuk kecergasan dan Kesihatan jangka panjang.

Definisi seksi pinggul dan paha boleh bermaksud perkara yang berbeza untuk wanita yang berbeza. Mungkin ada tambahan lemak dan flab yang perlu dikurangkan atau dihapuskan. Sesetengah mungkin terlalu kurus dan rata dengan tiada bentuk otot atau lengkung yang seksi. Lain-lain mungkin hanya mempunyai terlalu banyak selulit untuk berfikir tentang memakai seluar pendek, saman mandi atau skirt seksi. Betina ini pasti akan mahu menghilangkan selulit.

Berita buruk (berita baik datang kemudian) adalah terdapat begitu banyak maklumat dari beberapa sumber yang yang mudah bertindak mencari tahu apa yang perlu dilakukan untuk tidak berkesudahan dan di mana untuk memulakan boleh sangat mengecewakan dan kadang-kadang amat memberangsangkan. Ini adalah salah satu sebab utama mengapa kebanyakan wanita yang gagal untuk membuat penambahbaikan dengan badan-badan dan kesihatan mereka. Kekeliruan dan ketidaktentuan yang membawa kepada perasaan putus asa dan kekecewaan gelita.

Berita, pengiklanan, skim-skim internet, berperingkat infomercials akan sentiasa touting ‘terkini di dalam’ rawatan, ubat, terapi, –mereka vitamin dan gizmos. Limpahan maklumat ini disasarkan kepada sakit setinggi wanita dan perkara-perkara yang mengganggu mereka yang. Oleh menembusi emosi panas butang, mewujudkan lebih banyak kesakitan dan kemudian menawarkan ‘harapan baru’, pemasar yang bijak akan dapat mengeluarkan wang yang banyak dari wanita terdesak yang bersedia untuk mencuba satu hal lagi sebagai ‘mereka harapan terakhir’. Hanya untuk mencari mereka telah berbohong kepada dan scammed lagi.

Berikut adalah berita baik. Penambahbaikan yang anda dapatkan dengan pinggul anda dan paha boleh dicapai dengan kos yang sedikit atau tiada dan boleh dicapai betul-betul di rumah anda sendiri. Dengan beberapa siri latihan yang mudah dan disasarkan untuk pinggul dan paha anda, anda boleh re-shape dan mengukir badan lebih rendah yang kukuh dan menarik.

Beberapa senaman pinggul dan paha yang terbaik telah sekitar selama beberapa dekad. Walaupun sesetengah mempunyai urusan ujian masa – mereka telah sedikit diubahsuai dan telah menjadi kurang berkesan dalam proses. Sesetengah telah terlupa sepenuhnya, tanpa sebab yang jelas, tetapi masih kadang-kadang dapat dijumpai digunakan oleh sebilangan kecil kreatif dan berwawasan pelatih peribadi dan kecergasan kebaikan yang memahami bagaimana dan mengapa badan bertindak balas untuk latihan tertentu.

Senaman lantai, seperti sambungan pinggul satu kaki dan berbau paha 90 darjah harus digabungkan dengan pelbagai latihan kedudukan dimensi, seperti tee-dee loncatan dan sebelah perlahan melangkah merangsang semua otot-otot pinggul dan paha.

Ia tidak kisah jika matlamat utama anda kehilangan lemak dengan otot toning atau hendak membina sebuah flet dan unshapely punggung, pinggul dan paha kawasan ke mata menangkap, indah sculpted badan lebih rendah – rancangan senaman di rumah betul-betul boleh membantu anda sampai ke sana. Satu-satunya perbezaan antara toning dan membina adalah faktor kalori.

Wanita yang ingin nada perlu menyimpan kalori dalam semak manakala wanita yang ingin membina mungkin perlu meningkatkan pengambilan kalori harian. Untuk wanita yang berhadapan dengan selulit tetapi gembira dengan badan saiz dan berat hanya perlu menambah pinggul kanan dan paha latihan sasaran itu tempat masalah untuk membawa perubahan yang diingini – tanpa perlu mengubah suai pengambilan kalori.

Terdapat satu tan maklumat di internet mengenai topik ini dan saya telah melihat banyak. Kebanyakannya bercakap tentang barangan lama yang sama – squats, lunges, menekan kaki, sambungan pusingan dan pusingan kerinting. Menjauhkan diri daripada rutin ini jika anda tidak berminat untuk bekerja seperti seorang pembina badan selama 2 jam sehari.

Mesin dan berat yang baik matlamat tertentu dan mereka mempunyai tempat dalam banyak program kecergasan. Tetapi perubahan anda mencari di pinggul anda dan paha latihan terbaik menggunakan berat badan, graviti, borang, tempo dan gabungan urutan untuk memberikan hasil yang terbaik. Ingatlah ini apabila merekabentuk pejabat rumah anda dan perjalanan program senaman.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *