Pinggul dan paha – perempuan lemak zon yang mengecut dan berkurangan dengan protokol-protokol ini

Pinggul dan paha – perempuan lemak zon yang mengecut dan berkurangan dengan protokol-protokol ini

Jika anda ingin mengecut 2 terbesar zon lemak anda wanita, anda pinggul dan paha, kemudian membaca protokol yang saya menggariskan di bawah akan membantu anda mencapai ini. Saya tidak tahu berapa banyak nasihat ini akan membantu anda, tetapi jika anda mengikuti itu atau sebahagian daripadanya, ia akan membantu anda. Selain mencari yang lebih baik, mari kita mendapatkan kesihatan anda untuk menjadi lebih baik serta. Tanpa kesihatan yang baik, anda benar-benar mempunyai apa-apa!

Pinggul dan paha – 2 perempuan lemak zon yang akan mengecut

1. Makan lebih, duh

OK, ok… itulah nasihat akal. Berikut adalah beberapa khusus yang tidak terlalu sukar bagi kebanyakan orang untuk melakukan.

Pertama, mendapatkan makanan ringan anda di bawah kawalan. Untuk ini, anda memerlukan makanan tinggi protein, tinggi serat makanan dan makanan jenis pukal yang mengisi anda. Pilihan yang terbaik yang murah dan mudah didapati adalah epal (fiber), rentetan keju (protein), jerky daging lembu (protein), 10 gerai hitam (pukal), jeruk dill (pukal), atau protein bar (protein).

Jika anda perasan, ini menyediakan anda dengan pelbagai rasa. Majoriti apa-apa keinginan anda akan berpuas hati dengan 1 makanan ini.

2. Jangan “peningkatan kardio” di rumah

Cara terbaik untuk majoriti orang-orang yang sibuk melakukan kardio adalah dalam peningkatan kecil. 15-Minit memandu dari gimnasium serta senaman 45 minit… dan itulah terlalu banyak masa keluar dari jadual anda mampu untuk melakukannya secara konsisten.

Untuk menggantikan yang, anda boleh bersenam di rumah secepat 2 minit sesi… setiap kali anda mempunyai beberapa minit masa lapang.

Ini sebenarnya membolehkan anda untuk mendapatkan lebih mingguan kardiovaskular berbanding jika anda pergi ke gimnasium kerap… sambil menjimatkan banyak masa. Bagaimana ini kerja-kerja yang mudah. Apa yang anda lakukan adalah mengambil perkara-perkara seperti iklan di TV, waktu semasa memasak, hak masa sebelum anda makan, dan lain-lain… melakukan senaman yang mini.

Senaman yang baik anda boleh termasuk melompat ke atas sebuah mini-trampoline (kegemaran saya), menyimpai hooping (bagus untuk pinggang), lompat tali, bodyweight squats dan bicu jumping.

Ambil sebagai contoh iklan di TV. Kita semua menonton TV lebih banyak daripada kita mengakui. Jadi mengambil kesempatan daripada hakikat ini. Terdapat kira-kira 20 minit iklan sejam TV. Menggunakan bahawa. iklan 10 minit 2.

Jadi dalam 1 jam menonton TV, anda boleh menonton TV dan mendapat dalam 20 minit bersenam. Dilakukan setiap hari, yang dengan mudah 2 jam dan 20 minit bersenam setiap minggu. Tetapi anda tidak perlu menghadkan diri kepada parameter hanya itu atau orang-orang. Anda juga boleh melakukan latihan mini 5-10 minit. Apa-apa. Ini adalah fleksibel. Melakukan apa sesuai dengan jadual anda terbaik.

Wanita zon lemak, pinggul dan paha, anda akan menjadi lebih tona dan lebih kukuh manakala anda menurunkan berat badan mengikut Tip-Tip 2 sangat mudah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *