Pilihan penjagaan kesihatan utama cepat

Pilihan penjagaan kesihatan utama cepat

Selalunya, penjagaan kesihatan utama keperluan memerlukan individu untuk melawat seorang doktor keluarga. Mereka memanggil dan perlu menunggu seminggu atau lebih untuk temujanji. Walaupun anda mungkin tidak mempunyai keadaan yang memerlukan bantuan segera, anda mungkin mahu perkara-perkara yang berlaku dengan lebih cepat. Ada pilihan. Malah, Kemudahan penjagaan segera selalunya menyediakan semua perkhidmatan bahawa doktor keluarga anda mungkin tetapi mereka berbuat demikian tanpa kelewatan. Anda boleh mendapatkan bantuan yang anda perlukan sekarang tanpa perlu menunggu walaupun sehari untuk itu.

Perkhidmatan apa yang anda perlukan?

Perkhidmatan apa yang anda perlu daripada penjagaan kesihatan primer yang anda tidak ingin menunggu pejabat doktor anda? Bahkan jika anda mahu hanya untuk mendapatkan keadaan yang melihat, ia boleh menjadi lebih cepat dan lebih murah untuk menghidupkan salah satu kemudahan ini tempatan segera dan bukannya menunggu doktor anda. Melihat pada pelbagai perkhidmatan yang menawarkan profesional ini yang boleh membuat satu perbezaan yang besar di mana anda mendapat bantuan yang anda perlukan.

• Anda boleh mendapatkan rutin peperiksaan dari pembekal tersebut. Adakah anda memerlukan satu sekolah atau bekerja? Anda mungkin perlu untuk sukan. Di samping itu, anda boleh bertukar kepada pembekal ini untuk peperiksaan Tahunan yang tradisional juga.

• Anda boleh mendapatkan pelalian perlu yang anda perlukan dari kemudahan ini dan bukannya pergi ke doktor. Ini termasuk imunisasi untuk orang dewasa dan kanak-kanak termasuk selsema yang ditembak, MMR, chicken pox, meningococcal dan Kancing gigi, untuk menamakan beberapa. Mengetahui jika anda bercadang untuk pergi ke klinik ini menawarkan dan menjimatkan masa dan wang.

• Adakah anda perlu mempunyai mana-mana kerja-kerja makmal yang dilakukan? Anda mungkin telah diarahkan untuk kerja-kerja makmal yang dilakukan di hospital tetapi anda tidak mahu menunggu untuk berbuat demikian. Anda boleh mendapatkan keputusan makmal yang sama atau pada hari berikutnya untuk pelbagai ujian termasuk strep pesat STD ujian, ujian glukosa, kehamilan, mono dan thyroid, untuk menamakan beberapa.

Selain dari perkhidmatan ini, anda boleh mendapatkan semua bantuan yang anda perlukan untuk penyakit-penyakit yang kecil dan kecederaan pada kemudahan-kemudahan ini. Terdapat tiada sebab untuk membayar terlalu banyak di bilik kecemasan untuk keadaan mengancam bukan nyawa atau menunggu terlalu lama untuk rujuk kepada doktor.

Penjagaan kesihatan primer, anda perlu beralih kepada kemudahan tempatan yang boleh membantu anda serta merta. Profesional ini mempunyai semua sama alat dan pengalaman untuk membantu anda. Anda hanya tidak perlu menunggu untuk mendapatkan bantuan yang anda perlukan. Jika anda mempunyai soalan atau hanya perlu membeli akhbar yang mengatakan anda akan cukup sihat untuk bermain sukan kegemaran, Kemudahan-kemudahan ini adalah tempat untuk pergi untuk mendapatkan bantuan tersebut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *