Pil peningkatan payudara

Pil peningkatan payudara

Saya telah membaca di internet mengenai pil peningkatan payudara ‘Sia-sia’. Saya ingin tahu jika ia adalah selamat untuk mengambil mereka. Ia boleh menyebabkan kanser payudara?

Syarikat-syarikat internet berbeza yang banyak iklan pil peningkatan payudara. Kebanyakan mereka mendakwa bahawa dengan mengambil produk mereka ‘semulajadi’ anda boleh meningkatkan saiz payudara anda dengan satu hingga dua inci (saiz 2-3 cawan) dalam hanya 90 hari.

Tablet herba ini mengandungi bahan-bahan kimia yang dipanggil phyto-oestrogens. Syarikat-syarikat yang menjual produk-produk ini mendakwa bahawa bahan-bahan kimia ini akan merangsang reseptor oestrogen dalam tisu payudara anda dan membesarkan saiz payudara anda secara kekal. Phyto-oestrogens adalah bahan kimia yang ditemui dalam makanan tumbuhan (phyto bermaksud ‘kilang’). Mereka adalah sama seperti dalam struktur oestrogen hormon seks wanita.

Tablet sepatutnya bekerja dengan ‘tricking’ payudara anda untuk mempercayai bahawa anda akan hamil. Ini bermakna bahawa pil merangsang pengeluaran oestrogen dalam badan anda dengan cara yang sama bahawa oestrogen dihasilkan semasa hamil. Ideanya adalah bahawa payudara anda akan membesarkan dengan cara yang sama kerana mereka akan jika anda hamil. Tetapi pengilang mengatakan bahawa anda tidak akan menghasilkan susu dan tidak seperti yang kehamilan, pembesaran sepatutnya 85-90% tetap.

Apakah herba semulajadi payudara peningkatan pil mengandungi?

Ubat-ubatan herba adalah penggunaan tumbuh-tumbuhan atau campuran ekstrak daripada tumbuhan dalam rawatan atau pencegahan penyakit. Ini termasuk semua bahagian pokok, daun, tangkai dan akar. Setiap bahagian boleh berbeza dalam kekuatan dan kesan. Anda perlu berhati-hati dengan ubat-ubatan herba, dengan sebarang ubat. Hanya kerana produk yang dipanggil ‘semulajadi’ atau ‘herbal’ tidak semestinya bermakna bahawa ia sentiasa selamat untuk digunakan.

Ubat-ubatan moden yang banyak pada asalnya dibuat dari tumbuh-tumbuhan. Kesan yang mereka mempunyai bergantung kepada bahan-bahan kimia di kilang tersebut, bagaimana mereka bekerja di dalam tubuh dan bagaimana produk dibuat oleh pengeluar.

Kombinasi herba dalam pil peningkatan payudara seolah-olah bergantung kepada Syarikat yang menjual mereka.

Kajian saintifik yang melihat ke dalam produk herba semakin meningkat dan banyak herba yang disenaraikan di atas telah secara individu dikaji. Tetapi kita tidak tahu apa-apa ujian klinikal yang diterbitkan yang mengkaji gabungan herba ini. Bagaimana herba boleh berinteraksi antara satu sama lain dan dengan apa-apa ubat yang sedia ada yang anda boleh mengambil, boleh membimbangkan. Kita tidak tahu cukup tentang perkara ini lagi.

Herba dan makanan kesihatan mula dikawal selia di UK. Tetapi pada masa ini ia masih sukar untuk mengetahui jika dos dan potensi bahan-bahan dalam ubat-ubat herba berada dalam had yang selamat dan boleh diterima. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang keselamatan ubat-ubatan herba dalam bahagian kami di terapi Komplementari dan alternatif. Dan link berikut akan membawa anda ke sebuah laman web Kanser Amerika dengan maklumat mengenai kebanyakan herba individu dalam senarai di atas.

Apakah kajian telah dilakukan ke dalam payudara peningkatan pil?

Jabatan Sains Kesihatan di George Washington University School of Medicine, di Amerika telah melakukan beberapa kajian ke dalam ini. Mereka menerbitkan kertas dalam 2003 dipanggil “Bust meningkatkan produk herba”.

Mereka mengatakan bahawa beberapa herba di dalam tablet peningkatan payudara secara aktif bekerja pada hormon anda. Tetapi mereka tidak mengesyorkan menggunakan mereka kerana kita tidak dapat menjadi tertentu bahawa mereka selamat atau bahawa mereka bekerja sebagai payudara enhancers.

Kesan phyto-oestrogens pada tisu payudara tidak benar-benar jelas. Beberapa kajian awal mencadangkan bahawa wanita dengan diet yang tinggi dalam phyto-oestrogens mempunyai risiko kanser payudara lebih rendah. Kajian bersama, dilaporkan pada bulan Julai 2002 oleh UK Penyelidikan Kanser, Institut kanser Kebangsaan Amerika Syarikat dan National University of Singapore, mendapati bahawa wanita dengan diet yang kaya dengan soya mempunyai tisu payudara yang kurang tumpat berbanding wanita dengan diet rendah soya.

Ketumpatan yang lebih tinggi daripada tisu payudara dikaitkan dengan risiko kanser payudara yang lebih tinggi. Ini adalah kajian pertama untuk pautan terus makan soya dengan kesan ke atas tisu payudara. Satu lagi kajian mendapati risiko kanser payudara lebih rendah di kalangan wanita yang dimakan Tai kerap. Tai adalah diperbuat daripada kacang soya yang kukus, kemudian dicampur dengan garam dan ejen-ejen fermenting lain.

Tidak semua kajian ke dalam risiko kanser payudara telah menemui bahawa phyto-oestrogens mempunyai apa-apa kesan, jadi kita tidak boleh benar-benar pasti tentang perkara ini lagi. Beberapa penyelidik yang berkenaan bahawa makanan ini boleh merangsang pertumbuhan sel-sel kanser payudara manusia.

Anda mungkin mahu untuk mencari maklumat tentang faktor-faktor risiko untuk kanser payudara, termasuk hormon.

Kerana kita tidak tahu cukup tentang keselamatan jangka panjang dan keberkesanan payudara peningkatan pil, kami tidak mengesyorkan bahawa anda menggunakannya. Banyak syarikat-syarikat yang mempromosikan penggunaan mereka mengatakan bahawa wanita dengan payudara kecil, membesarkan mereka akan

* Meningkatkan keyakinan anda
* Meningkatkan keyakinan diri anda
* Memberikan anda kehidupan yang lebih lengkap!
* Mendapatkan perhatian anda layak
* Membantu anda mengisi swimsuits dan coli
* Meletakkan anda dalam kawalan badan anda
* Menjadikan anda dengki semua Mata!

Ini adalah semua petikan langsung dari laman-laman web yang menjual produk peningkatan payudara.

Kita mencari maklumat ini sangat mengganggu dan mengelirukan. Ramai wanita dengan buah dada yang kecil mempunyai kehidupan yang sangat memuaskan dan tidak mengalami harga diri yang rendah! Walaupun kita hidup dalam masyarakat yang seolah-olah mencadangkan bahawa, ‘buah dada yang lebih besar adalah lebih baik’, ia tidak semestinya benar. Sebelum anda membuat keputusan untuk mengambil pil ini DagangNet menasihatkan anda untuk membaca semua maklumat di sini. Jika anda masih tidak pasti kemudian melihat doktor anda untuk nasihat boleh membantu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *