Pil bawang putih tidak berbau

Pil bawang putih tidak berbau

Oleh kerana bawang putih adalah herba yang sangat popular digunakan dalam masalah tekanan darah, ramai orang sudah tahu ia adalah cukup sihat untuk anda. Apa yang anda mungkin tidak tahu walaupun, adalah bahawa bawang putih adalah jangkitan yang kuat berjuang herba.

Versi lebih popular daripada bawang putih Malangnya cenderung menjadi “tidak berbau” pil dan kapsul yang terdapat di kedai-kedai makanan kesihatan. Allicin, bawang putih dan bahan utama, adalah apa yang menyebabkan bau, jadi membeli bawang putih tidak berbau berakhir sebagai satu pembaziran wang. Tidak berbau bawang putih sebagai herba Promosi Kesihatan Antibiotik atau umum adalah sia-sia jika ia tidak mempunyai bau yang.

Usahawan kini menjual pil bawang putih yang mendakwa bahawa mereka membunuh kuman dan mempunyai bau ada. Kajian yang telah didapati menunjukkan bahawa jika ia tidak bau, ia tidak allicin dan oleh itu ia tidak telah ditunjukkan untuk membunuh kuman. Banyak kajian menunjukkan bahawa allicin boleh membunuh bakteria dalam tiub ujian, tetapi ia tidak boleh digunakan sebagai ubat kerana kita tidak tahu bagaimana ia berfungsi dalam badan anda, bagaimana untuk pastikan ekstrak yang mengandungi bahan kimia aktif atau bagaimana untuk membuat dos yang betul. Menikmati bawang putih sebagai makanan dan mendapatkan sifat-sifat yang berguna sebagai sebahagian daripada diet yang pelbagai yang termasuk banyak jenis tumbuh-tumbuhan.

Meningkatkan pengambilan bawang putih: mengambil tujuh ulas dari bawang putih sehari akan mengurangkan tahap kolesterol secara ketara. Jika anda tidak dapat berdiri bawang putih biasa, maka anda boleh memilih pil bawang putih yang tidak berbau, yang boleh didapati di kedai-kedai kesihatan tempatan.

Untuk mendapatkan manfaat kesihatan yang penuh bawang putih yang mentah, anda perlu berbuat demikian – mengambil mentah! Pil bawang putih komersial, minyak, tablet dan kapsul, terutamanya yang tidak berbau, akan sering tidak mempunyai enzim aktif yang memberi manfaat. Bawang putih mentah, crushed boleh campur ke makan hampir apa-apa, atau dimasukkan ke dalam kapsul gelatin mudah menelan atau mabuk sebagai teh hanya menghancurkan 1 atau 2 ulas dan menambah air panas.

Bawang putih tidak hanya menyimpan Sila tekan dari sini. Makanan ini boleh mengurangkan kolesterol dalam dos yang besar seperti sekurang-kurangnya, tujuh ulas setiap hari. Sudah tentu, kebanyakan orang makan kuantiti itu dalam sebulan, dan tidak juga yang. Jika anda sedang mencari kesan yang sama, anda boleh cuba pil bawang putih yang tidak berbau.

Setelah bawang putih dalam diet anda juga membantu melawan jerawat (serta kehidupan sosial anda) kerana ia boleh boleh membunuh bakteria di bawah kulit yang menyebabkan jerawat. Terdapat pil bawang putih yang tidak berbau yang disediakan di kebanyakan Kedai-kedai kesihatan atau drugstores.

Jika anda tidak suka bau atau bahkan rasa bawang putih dalam makanan anda, anda boleh membeli dalam bentuk pil tetapi pastikan tidak berbau semacam, seperti ada yang tidak. Ada bawang putih berusia cabutan yang dijual di kedai-kedai yang telah banyak kajian yang mendakwa untuk menjadi lebih baik daripada pil bawang putih biasa.

Cengkih merasa yang lebih kuat dari bawang putih menunjukkan bahawa ia mempunyai lebih banyak kandungan sulfur dan oleh itu lebih banyak nilai perubatan. Sesetengah orang merasa bahawa bawang putih yang berkembang secara perlahan-lahan cenderung mempunyai manfaat kesihatan peringkat dan dengan itu lebih sulfur yang tinggi. Lain-lain lebih suka mengambil bawang putih tidak berbau pil atau kapsul tetapi kebanyakan Penyokong-penyokong bawang putih percaya pemprosesan bawang putih untuk membuang bau juga secara drastik mengurangkan manfaat kesihatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *