Phentermine, Adipex dan kehilangan berat badan Atlanta-Shapemed

Phentermine, Adipex dan kehilangan berat badan Atlanta-Shapemed

Phentermine adalah phenyl-pengajian tinggi-butylamine, penahan selera yang juga dipasarkan di bawah nama Adipex, dan digunakan di Atlanta program penurunan berat badan untuk mengurangkan berat badan pesakit-pesakit yang obes adalah kesihatan yang berisiko kerana berat badan mereka.

Ia adalah ubat preskripsi yang merangsang neuron di otak untuk melepaskan bentuk neurotransmitter yang dikenali sebagai catecholamines, antaranya dopamine dan epinephrine (Safaris). Neurotransmitters adalah bahan kimia yang digunakan oleh otak untuk menghantar mesej merentasi synapses (kawasan antara sel-sel otak) dan membenarkan neuron untuk berkomunikasi. Catecholamines menghantar isyarat melawan atau penerbangan, sebahagian daripada tindak balas yang adalah penamatan isyarat lapar.

Digelarkan kimia leptin isyarat ke otak bahawa anda telah cukup untuk makan, dan ia dipercayai phentermine itu mungkin juga boleh meningkatkan tahap leptin di otak. Hasil keseluruhan ialah Adipex, atau phentermine, menghalang otak anda daripada menerima mesej kelaparan, dan begitu anda merasakan tidak ada keinginan untuk makan. Oleh itu penggunaannya dalam ditetapkan Atlanta program penurunan berat badan.

Kerana ia adalah ubat preskripsi (ia adalah benar-benar amphetamine), Adipex digunakan hanya di mana berat badan berlebihan membentangkan risiko yang berbeza kepada Kesihatan, dan secara amnya adalah sebahagian daripada satu program pengurangan berat badan keseluruhan yang melibatkan pemakanan, senaman dan pengubahsuaian tingkah laku subjek yang. Phentermine bukanlah rawatan jangka panjang, dan digunakan hanya untuk sementara pengubahsuaian biokimia dalam otak anda. FDA menyarankan penggunaan jangka pendek, yang pada mereka laris biasanya merujuk kepada sehingga penggunaan 12 minggu; penggunaan ubat-ubatan kemudian berhenti dan rawatan berterusan dengan diet dan senaman.

Jenis risiko kesihatan di mana phentermine adalah ditunjukkan termasuk hipertensi (tekanan darah tinggi), berat badan yang berkaitan diabetes (jenis 2) dan paras kolesterol yang tinggi. Diet yang disediakan berbeza-beza mengikut keadaan dan peringkat pelaksanaan dilaraskan untuk disesuaikan dengan keadaan perubatan pesakit. Kerana ia ditetapkan oleh doktor hanya jika pesakit berisiko perubatan melalui obesiti, ia tidak sentiasa akan menjadi sebahagian daripada rejim penurunan berat badan, dan bukanlah penyelesaian terbaik.

Kebanyakan kes bertindak-balas dengan diet yang betul dan program latihan berakal sihat, dan kebanyakan program penurunan berat badan Atlanta berdasarkan diet dan senaman. Anda hanya perlu mendapatkan jenis pil kehilangan berat badan yang kononnya jika berat badan anda membuat anda sakit secara segera dan radikal rawatan diperlukan untuk turun berat badan anda dengan cepat. Sebaik sahaja ia telah mencapai tahap yang munasabah, dan bahaya untuk kesihatan anda telah dikurangkan, maka anda mungkin akan meletakkan kembali diet yang biasa dan pil yang berhenti.

Ada kalanya Bilakah phentermine tidak harus diambil. Anda perlu tidak mengambil ia apabila anda menggunakan ubat-ubatan kehilangan berat badan yang lain tanpa kebenaran doktor anda, kerana ia boleh menyebabkan keadaan paru-paru yang boleh membawa maut. Ianya juga untuk amphetamine, dan sehingga boleh menjejaskan kelajuan pemikiran dan tindak balas anda, jadi jangan cuba memandu semasa rawatan anda atau menjalankan apa-apa aktiviti lain yang memerlukan anda berwaspada.

Adipex juga merupakan tabiat yang membentuk jadi jika anda telah mengambil ia untuk seketika, anda mungkin mengalami gejala seperti kemurungan dan keletihan yang berlebihan. Ia adalah penting, oleh itu, bahawa apabila anda menghampiri akhir kursus anda anda datang mereka secara beransur-ansur dengan mengurangkan dos secara berperingkat-peringkat. Walaupun anda tidak perlu mengambil Adipex atau phentermine apabila anda turut mengambil ubat-ubat tertentu lain, doktor anda akan tahu ini dan anda akan tidak ditetapkan mereka bersama-sama.

Walau bagaimanapun, oleh sebab itu ia adalah sangat penting bahawa orang lain tidak mengambil ubat anda, jadi simpannya di tempat yang selamat di mana orang lain tidak boleh sampai kepada mereka. Anda perlu juga mengelakkan daripada phentermine jika anda mempunyai glaukoma, arteriosclerosis, tekanan darah tinggi atau mempunyai sejarah penyalahgunaan alkohol atau dadah. Doktor anda akan sekali lagi dapat mengawal ini, dan adalah salah satu sebab kenapa Adipex boleh didapati hanya di preskripsi untuk mereka menjalani Atlanta berat kehilangan program.

Ia mungkin kelihatan agak paradoks bahawa keadaan yang sangat yang menuntut penggunaan phentermine, seperti tekanan darah tinggi dan masalah jantung, boleh diburukkan lagi dengan penggunaannya. Walau bagaimanapun, doktor anda akan sedar tentang keadaan perubatan anda dan apa yang berat kehilangan strategi yang terbaik adalah untuk anda. Berat badan yang berlebihan boleh menyebabkan tekanan darah tinggi, jadi walaupun anda tidak perlu mengambil Adipex semasa anda mengalami HBP, ia boleh digunakan untuk mengelakkannya dengan mengurangkan berat badan anda dan doktor anda mungkin menetapkan jika tekanan darah anda adalah hanya sedikit ke atas norma.

Doktor anda akan memahami risiko relatif, dan akan tahu apa yang terbaik untuk anda. Di Atlanta berat boleh kosmetik atau sebab-sebab perubatan, dan ia adalah yang kedua bahawa anda mesti mendapatkan nasihat doktor anda. Anda tidak diberi pil Adipex atau phentermine tujuan kosmetik berat kerugian – itulah berat hanya untuk membuat anda kelihatan lebih baik.

Ia boleh digunakan sebagai sebahagian daripada satu program penurunan berat badan Atlanta, tetapi ia adalah sama penting bahawa anda mengekalkan diet yang sihat dan mengambil langkah cukup untuk menghalang pembinaan lemak abdomen yang keras yang begitu berbahaya untuk kesihatan anda.

Memandangkan bahawa anda memahami bahawa, kemudian Adipex dan phentermine adalah berkesan dalam membantu anda untuk menurunkan berat badan dengan memujuk otak anda bahawa anda telah dimakan cukup – tetapi hanya perlu diambil betul-betul seperti yang diarahkan oleh doktor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *