Petunjuk yang percuma untuk memilih sebuah bangku berat badan yang besar

Petunjuk yang percuma untuk memilih sebuah bangku berat badan yang besar

Terdapat ramai orang yang memerlukan untuk dapatkan fit, tetapi tidak suka idea bekerja di khalayak ramai jika anda tergolong bahawa mungkin Kumpulan yang anda telah dimaklumkan bahawa perkara seterusnya yang terbaik adalah untuk membeli sebuah bangku berat badan dan senaman di rumah. Hakikatnya bangku-bangku ini benar-benar adalah tempat yang hebat untuk memulakan kerana mereka agak murah dan boleh dapat dengan mudah makan kaki penglihatan apabila tidak digunakan.

Oleh itu, jika anda sedang mempertimbangkan untuk membeli sebuah bangku berat untuk rutin senaman di rumah anda anda mesti berhati-hati untuk membuat pilihan yang tepat. Melabur dalam item yang gagal untuk menyampaikan tahap kualiti dan keselesaan yang anda perlukan adalah agak terus terang lengkap membazirkan wang.

Bangku-bangku senaman berat badan berada di Pusat persediaan home gim. Dalam artikel ini saya akan membincangkan dua bangku-bangku yang saya percaya adalah sesuai untuk rutin senaman di rumah dan juga nilai yang hebat dalam tawar-menawar.

Terdapat dalam kuantiti yang banyak gaya yang berbeza daripada bangku-bangku berat yang tersedia untuk membeli dalam talian atau melalui kedai-kedai runcit biasa. Mereka jatuh ke dalam empat Kumpulan utama: incline, menolak, menegak dan rata. Ia adalah penting bahawa anda menggunakan jenis bangku senaman yang betul supaya anda tidak mencederakan badan anda dan masih mempunyai satu sesi latihan yang cekap serta.

Yang orang kebanyakan akan akrab dengan mungkin adalah bangku leper berat. Seperti namanya, bangku rata adalah semata-mata yang panjang, sempit bangku. Bangku jenis ini adalah sesuai untuk latihan seperti bench press atau Seluar dumbbell.

Jenis bangku latihan yang paling sesuai untuk senaman seperti tekan bahu bangku menegak. Ia membantu orang yang menjalankan menjaga postur yang betul dengan memberi sokongan belakang yang mencukupi. Dibina dari dua keping utama ia kelihatan hampir seperti kerusi.

Bangku terbaik bagi orang-orang yang mencari untuk meningkatkan perkembangan otot-otot dada yang lebih rendah adalah penurunan bangku. Ini adalah mungkin di-kurangnya terkenal tetapi sesuai dalam situasi tertentu. Seperti dengan jelas namanya bangku penurunan adalah sebuah bangku yang cerun tajam sedikit ke bawah supaya separuh tubuh rendah sedikit di atas bahagian atas.

Seterusnya kita mempunyai incline bangku yang agak sama dengan rupa ke bangku leper, kecuali ia sedikit dibesarkan. Secara amnya bangku incline adalah laras supaya orang yang bekerja boleh menetapkan menularnya sesuai untuk latihan yang dilaksanakan. Fungsi ini membolehkan pengguna untuk otot-otot yang sangat spesifik sasaran.

Setiap individu jenis bangku latihan berat mempunyai positif dan negatif. Yang adalah tepat alasan mengapa sebuah bangku latihan berat yang akan dengan mudah dan cepat sesuaikan untuk semua jawatan empat bangku optimum untuk membeli.

Satu contoh yang sangat baik daripada bangku jenis ini adalah siri rak laras Selectech Bowflex 5.1. Model ini adalah salah satu bangku-bangku senaman Tempahan digunakan dijual pada masa sekarang. Ini adalah kerana ia adalah sebuah bangku yang sangat fleksibel. Ia mempunyai tidak kurang daripada empat jawatan incline, penurunan tahap 17 yang menetapkan untuk melakukan sit up, serta kedudukan flat yang biasa.

Ia juga mempunyai adik kecil sangat murah. Siri rak laras Selectech Bowflex 3.1 hampir serba boleh tetapi agak sedikit lebih murah. Kedua-dua model membawa jaminan 15 tahun, jadi jika anda memutuskan untuk turun berat badan bangku jalan untuk kecergasan terdapat bangku berat nilai yang tidak baik untuk ditemui di mana-mana.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *