Petua yang bermakna untuk seks Heathy

Petua yang bermakna untuk seks Heathy

Seks adalah penting dalam kehidupan kita sebagai makanan dan air. Tapi dalam sibuk kehidupan seks yang sihat dan konsisten bukanlah tugas yang mudah. Mengurangkan keinginan seks mungkin menjejaskan hubungan anda. Perlu untuk menjadi sihat seks akan membuat hubungan anda sihat. Di sini kami memberikan anda beberapa tips semulajadi yang akan membuat anda hubungan atau perkahwinan yang lebih kuat.

Tips semulajadi untuk keintiman fizikal yang sihat akan membantu anda lebih dekat kepada pasangan anda. Libido anda juga akan mendapat lebih baik – sama ada anda lelaki atau perempuan – yang boleh membantu anda membina sebuah perkahwinan yang sihat!

Beberapa kajian menunjukkan “Lelaki harus mempunyai seks empat kali seminggu untuk kesihatan yang optimum,” manfaat keintiman fizikal dan emosi untuk kedua-dua lelaki dan wanita termasuk kuat tulang dan otot-otot, kurang tekanan dan kemurungan, memperbaiki memori dan sistem imun yang kuat. Empat kali seminggu boleh menjadi banyak keintiman fizikal untuk meminta walaupun pasangan yang Maha Pengasih – melainkan anda mempunyai sedikit bantuan.

Menerima keghairahan anda. Berjuta-juta orang – kedua-dua lelaki dan wanita – tidak selesa dengan libidos mereka, apabila anda selesa dengan keintiman fizikal. Anda bebas boleh mengaku dan Lihatlah anda pelbagai keinginan.

Memahami keperluan pasangan anda. Jika anda ingin untuk keintiman fizikal setiap malam dan pasangan anda mahu ia sekali seminggu, anda akan perlu untuk bertemu di tengah-tengah. Menjadi gembira dalam hubungan anda melibatkan secara terbuka membincangkan bila dan keintiman fizikal berapa kerap berlaku. Ini Petua semulajadi untuk kehidupan cinta yang sihat memerlukan perbincangan yang jujur tentang pandangan yang berbeza mengenai libido dan keintiman fizikal dan emosi anda.

Badan pergerakan. Yang lebih banyak oksigen, udara segar dan pergerakan anda memberi tubuh anda pada waktu siang (berjalan, Berbasikal dan berenang, mengejar anak-anak anda), semakin berahi anda akan berasa keseluruhan. Keintiman fizikal dan emosi disambungkan ke berapa aktif anda adalah pada waktu siang. Bersenam tidak mengecilkan tenaga, ia meningkatkan ia!

Berehat sebelum anda memukul lembaran. Ada apa-apa yang kurang seksi daripada memikirkan tentang bil-bil, pekerjaan, pelaburan, atau politik apabila anda sudah berazam untuk kehidupan seks yang sihat. Ini Petua semulajadi untuk kehidupan cinta yang sihat melibatkan de-menekankan sebelum anda pergi tidur. Mempunyai mandian gelembung, huddle dengan pasangan anda, atau pergi untuk berjalan kaki panjang. Kurang tegang, lebih banyak anda akan menikmati keintiman fizikal dan emosi.

Sentiasa gunakan perlindungan. Jika anda dengan rakan kongsi baru, pastikan anda sudah dilindungi daripada HIV atau penyakit-penyakit lain. Bertegaslah untuk mendapatkan perlindungan yang baik – atau kehidupan cinta yang sihat tidak akan menjadi milik anda.

Amalan yang telanjang. Petua semulajadi ini melibatkan harga diri dan keyakinan diri anda. Jika anda merasa janggal dan malu apabila anda berada telanjang, anda tidak akan menikmati rakan di katil. Anda boleh cuba seperti pergi ke pantai bogel atau tukar dalam bilik persalinan di kolam renang, dan digunakan untuk berada di sekitar orang-orang apabila anda bogel. Ini akan meningkatkan keintiman fizikal dan emosi dalam hubungan anda.

Diet sihat adalah penting. Menjauhkan diri daripada makanan segera, soda pop dan gula yang diproses! Adakah anda melihat apa yang berlaku untuk Morgan di Supersize saya?! Buah-buahan yang sihat, sayur-sayuran, bijirin, kacang, dan sekali-sekala hunk daging akan membuat anda berasa lebih baik dan lebih aktif. Ini Petua semulajadi untuk keintiman fizikal yang sihat boleh membantu anda menurunkan berat badan, terlalu.

Menyemak preskripsi anda. Jika anda telah benar-benar tiada selera untuk keintiman, melihat ke dalam ubat-ubatan yang anda ambil. Sesetengah, seperti pil kawalan kelahiran atau antidepresan, boleh menghalang libido anda. Berbincang dengan doktor anda tentang bagaimana anda preskripsi yang akan mempengaruhi kehidupan cinta anda. Anda tidak boleh berhenti mengambil ubat anda, tetapi doktor anda mungkin menawarkan tips tambahan untuk sihat keintiman yang bercakap kepada keadaan tertentu anda.

Meneroka sesuatu yang baru. Untuk menikmati keintiman fizikal dan emosi dengan pasangan anda, menjauhkan diri daripada rutin. Mainan baru, pakaian, tempat atau makanan malah boleh membantu ceriakan kehidupan cinta anda dan meningkatkan keinginan anda. Keintiman fizikal di mana-mana umur boleh diperbaiki dengan sedikit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *