Petua kesihatan zakar – apa anda perlu tahu untuk seks-mula benar-benar hebat dengan cara yang sihat zakar-inilah!

Petua kesihatan zakar – apa anda perlu tahu untuk seks-mula benar-benar hebat dengan cara yang sihat zakar-inilah!

Tidak kira bagaimana baik kehidupan seks anda adalah, ia sentiasa boleh menjadi lebih baik. Membuat seks lebih baik dengan mengekalkan zakar sihat yang boleh membawa kepada aktiviti seksual yang lebih baik dan lebih memuaskan.

Bagaimana untuk meningkatkan sensitiviti zakar
Meningkatkan sensitiviti zakar boleh membantu memperhebatkan sensasi untuk setiap rakan kongsi. Dengan meningkatkan sensitiviti zakar, lelaki boleh meningkatkan keseronokan seksual dan juga boleh membantu menggalakkan rakan kongsi akan menerima kepuasan seksual. Jika anda menikmati diri anda peluang yang pasangan anda juga akan mengalami lebih banyak keseronokan daripada pertemuan seksual.
Vitamin E, dan enzim, L-Arginine, dan Acetyl L Carnitine, boleh membantu memaksimumkan sensitiviti zakar dengan meningkatkan aliran darah ke zakar, dan meningkatkan pertumbuhan semula sel yang membantu zakar yang pulih dari trauma (termasuk seks kasar dan agresif melancap).

Aliran darah zakar untuk ereksi kukuh, kesihatan secara keseluruhan
Secara semulajadi, pendirian yang kuat dan kukuh adalah permulaan yang anda perlukan untuk seks yang hebat. Lagipun, jika anda tidak boleh mendapatkan melalui pintu, anda tidak boleh pihak. Pendirian yang kukuh, teguh menyediakan keseronokan untuk kedua-dua anda dan pasangan anda. Meningkatkan kekuatan dan keanjalan ereksi anda boleh mulakan dengan meningkatkan aliran darah ke zakar.
Seperti yang disebut, terdapat Pilih vitamin dan mineral yang boleh membantu meningkatkan darah mengalir ke zakar, dan sebagai hasilnya meningkatkan kekuatan dan keanjalan ereksi. L-Arginine dan vitamin E boleh membantu mengembangkan saluran darah dan kapilari yang memakan darah ke dalam zakar anda. Sebagai aliran darah ke dalam ruang-ruang kekuatan keseluruhan meningkatkan ereksi zakar.

Rupa zakar–
Zakar baik mencari adalah sesuatu yang boleh dibanggakan daripada, dan sesuatu yang boleh dinikmati oleh rakan. Vitamin E dan mentega Shea menjaga kulit zakar anda kelihatan lebih muda, dan pada masa yang sama meningkatkan kesihatan dan fungsi-fungsi zakar.
Lebih baik yang zakar kelihatan lebih menarik ini untuk rakan kongsi dan lebih baik anda merasa tentang hal itu. Pelbagai vitamin dan mineral yang boleh membantu meningkatkan penampilan keseluruhan zakar anda. Vitamin seperti vitamin D meningkatkan kesihatan dan penampilan muda zakar anda.

Penyakit Peyronie’s boleh memendekkan mendirikan zakar
Lengkung atau bend pada zakar boleh menjadi petunjuk awal penyakit Peyronie’s, penyakit yang boleh menyebabkan ereksi yang menyakitkan, curve sederhana-untuk-teruk pada zakar, dan lelemak untuk keseluruhan zakar. Peyronie’s boleh berpunca dari aktiviti seksual yang cergas, kekurangan penjagaan kesihatan zakar dan pelbagai punca lain. Peyronie’s adalah pembentukan tisu parut, dari agresif Pelancapan atau seks kasar, bahawa membina ke dalam tisu zakar dan menyebabkan lengkung atau bend dalam mendirikan zakar. Curving atau dibengkokkan zakar boleh menyekat aliran darah ke dalam zakar, yang mengurangkan sensasi dan meningkatkan potensi membangunkan mati pucuk.
Mengekalkan kesihatan keseluruhan zakar boleh membantu dalam mencegah penyakit Peyronie’s daripada negara. Peyronie’s boleh mempunyai banyak kesan-kesan negatif – termasuk ketidakmampuan untuk melibatkan diri dalam aktiviti-aktiviti seksual dan kehilangan sensitiviti. Vitamin E dan Acetyl L Carnitine sering ditetapkan untuk individu-individu yang mengidap penyakit Peyronie’s.

Kebersihan zakar – mengelakkan bau dan bakteria
Selain menjaga zakar yang sihat, anda akan mahu untuk pastikan anda zakar yang bersih dan bau yang percuma. Zakar yang mempunyai bau yang penting boleh memalukan dan menarik. Terdapat sesetengah vitamin seperti vitamin B5 dan C yang boleh membantu menjaga zakar anda yang bersih dan sihat, sambil mengekalkan penampilan menarik.

Menggunakan crèmes Kesihatan zakar (Man1 lelaki minyak paling disyorkan) dengan zakar khusus vitamin dan mineral yang boleh membantu menggalakkan kesihatan keseluruhan zakar. Jika anda tidak sabar-sabar untuk meningkatkan intensiti kehidupan seks anda, mulakan dengan meningkatkan tahap kesihatan zakar anda. Dengan meningkatkan kepekaan, ketegasan dan Kesihatan zakar anda, anda boleh menikmati seks yang lebih sengit, ghairah dalam beberapa masa yang pendek.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *