Petua kecergasan Tyler, Texas

Petua kecergasan Tyler, Texas

Baru-baru Jimmy Roberts, seorang pelatih di Tyler YMCA dikongsi yang besar lebih rendah badan senaman yang boleh dilakukan di rumah anda sendiri dan tanpa peralatan kecergasan, dipanggil untuk serna seli. Melangkah ke hadapan dengan satu kaki, lenturan lutut pada sudut 90 darjah. Kemudian, dengan kaki yang sama, langkah ke belakang, dibengkokkan lutut gantian pada sudut 90 darjah.

Ianya sangat mudah, tetapi latihan ini direka untuk menguatkan kawasan yang dikenali sebagai quad di. Pengukuhan ini adalah penting bagi everday pergerakan seperti mencangkung, bergerak dari duduk dalam kedudukan berdiri dan berjalan.

Adakah set tiga kira-kira 10-15, tiga hari seminggu. Untuk hasil terbaik, menggunakan senaman ini sebagai sebahagian daripada rutin kecergasan penuh. Senaman ini boleh dilakukan oleh orang-orang di mana-mana tahap kecergasan, walaupun keadaan perubatan tertentu boleh menjadi halangan kepada keupayaan anda untuk melakukan senaman ini.

Mengekalkan satu rutin senaman yang tetap yang merangkumi kedua-dua senaman badan atas dan bawah adalah amat penting kepada regimen kecergasan seimbang. Rujuk kepada doktor anda sebelum melibatkan diri dalam aktiviti baru untuk memastikan anda bersedia untuk aktiviti fizikal. Seperti yang anda terlibat dalam aktiviti yang kerap, pastikan bahawa anda diet dan pemakanan akan dipadankan dengan matlamat kecergasan anda untuk membantu anda mencapai matlamat kesihatan dan kesejahteraan anda. Seperti biasa, pastikan bahawa anda akan minum air yang cukup untuk memastikan tubuh anda terhidrat, dan mendapatkan jumlah yang betul rehat untuk badan anda.

Check out video

Pemimpin-pemimpin lama dalam Kesihatan dan kesejahteraan, Tyler YMCA adalah sebuah pusat kecergasan penuh perkhidmatan yang menghidangkan Tyler dan Tenggara Texas. Tyler YMCA menawarkan latihan peribadi, sebuah pusat kecergasan dan kelas senaman Kumpulan yang termasuk Zumba, Zumba toning, badan pam dan serangan badan. Tyler YMCA juga bertujuan untuk memastikan kanak-kanak aktif melalui sukan. Tyler YMCA menawarkan dua musim bola keranjang, dua musim bola sepak bendera, dua musim bola tampar, musim besbol, dan tiga musim bola sepak.

Sebagai orang yang beriman di salib latihan, YMCA Tyler juga menggalakkan penggunaan Pusat akuatik yang dalaman latihan kecergasan. Mengambil kesempatan daripada Y dalam limpahan kolam untuk meningkatkan ketahanan kardiovaskular anda, menguatkan otot-otot dalam persekitaran yang weighless, dan menikmati rekreasi melalui pusingan berenang, air aerobik, dan buka berenang.

Jimmy Roberts telah menjadi jurulatih peribadi di Tyler YMCA sedikit selama 2 tahun. Jimmy bersaing di peringkat kebangsaan sebagai sebuah kuasa ahli angkat besi, dan adalah atlet yang dihias. Jimmy khusus dalam latihan kehilangan berat badan, tetapi juga mampu membantu golongan yang Kurang Upaya mengembalikan kekuatan mereka, menguatkan otot-otot di sekeliling sendi dan membina otot-otot yang akan membantu dalam fungsi-fungsi harian.

Anda boleh melawat Jimmy di Tyler YMCA. Beliau adalah sentiasa bersedia untuk menjawab sebarang soalan yang anda mungkin mempunyai, dan lebih dikenali untuk memberikan sesi sampel supaya pelanggan beliau boleh menangkap a kelibat anak apa yang beliau telah mampu mencapai untuk anda. Jimmy peribadi melatih, patut mula consulation sesi, dan juga jurulatih Activtrax Tyler YMCA.

Tyler YMCA adalah Pusat Kecergasan tempatan di Tyler, TX yang individu dan keluarga. Lawati kami di The Tyler YMCA dan menonton video mengenai perkara ini pada kecergasan Tips Tyler, TX.

Tyler YMCA adalah Pusat Kecergasan tempatan di Tyler, TX yang individu dan keluarga. Lawat kami di dan menonton video mengenai perkara ini pada

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *