Petikan Julia Child 10 untuk meraikan kelas Amerika

Petikan Julia Child 10 untuk meraikan kelas Amerika

Kita akan menyambut hari jadi Julia kanak-kanak pada 15 Ogos dan saya fikir ia akan menjadi masa yang tepat untuk menggali beberapa petikan Julia Child yang hebat. Lagipun, tidak ramai selebriti wanita boleh membandingkan kepada kelas dan budaya yang mempamerkan wanita ini–walaupun dia tidak berjaya untuk dipadankan dengan mereka di Salun Kecantikan.

Sudah tentu, Julia adalah paling dikenali untuk mengajar kita benda-benda yang perlu dalam hidup masakan. Dari makan yang betul (dan yang tidak, dalam buku beliau, bererti berdiet) untuk menikmati hidup anda sepenuhnya, Julia telah beberapa perkara daripada nasihat yang baik untuk menawarkan. Mari kita ingat dia pada ulang tahun kelahiran beliau dengan mendalam ini sepuluh.

1. “Satu-satunya masa untuk makan makanan diet adalah semasa anda sedang menunggu steak memasak.”

2. “Saya fikir orang yang batin adalah yang paling penting…. Saya ingin melihat suatu Rekacipta yang terus berjaga-jaga minda. Itulah penting.”

3. “Yang tinggi adalah satu kelebihan, terutamanya dalam perniagaan. Orang akan sentiasa ingat anda. Dan jika anda berada di khalayak ramai, anda akan sentiasa mempunyai beberapa udara yang bersih untuk bernafas.

4. “Di kedai-kedai Jabatan, begitu banyak peralatan dapur dibeli Tariff oleh orang-orang yang hanya datang untuk Seluar dalam lelaki.”

5. “Makan dengan kawan-kawan dan keluarga tercinta sememangnya salah hidup primal dan hidangan tempahan tidak bersalah, yang kedua-dua jiwa-memuaskan dan kekal.”

6. “Bebas-Tukang masak fikir ia adalah bodoh untuk melabur bekerja dua jam dalam kegiatan dua minit; tetapi jika memasak evanescent, jadi ballet ini.”

7. “Blok stumbling hanya sebenar adalah takut kepada kegagalan. Dalam masakan, anda telah berpeluang untuk mempunyai satu ‘Apa neraka?’ sikap. ”

8. “Anda tidak perlu memasak karya-karya yang mewah atau rumit – hanya baik makanan daripada bahan-bahan segar.”

9. “Walaupun fesyen makanan, program kecergasan, dan masalah kesihatan, kita tidak harus kehilangan penglihatan hidangan indah dirancang.”

10. “Kehidupan itu sendiri adalah gemuk betul.”

Bagi mereka yang ingin percaya bahawa hidup lama tidak bererti mengelakkan semua makanan yang paling lazat hidup, Julia Child boleh menjadi Wira anda. Dia tinggal lebih 90 tahun, dan kita semua tahu dia makan makanan dengan lemak dan butters dan krim (dan dia minum gin untuk boot!). Ambil yang anda Diraha Atkins! Membawa anda bahawa orang-orang aneh diet rendah lemak, rendah kalori! Jika anda tidak suka dia sebelum, sebut harga Julia Child sepuluh ini mungkin hanya mengubah fikiran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *