Petikan bahasa Sanskrit bagi inspirasi & motivasi

Petikan bahasa Sanskrit bagi inspirasi & motivasi

Selamat datang ke petikan bahasa Sanskrit dan sebut harga.

Dengan bantuan laman web ini, saya berhasrat untuk membawa kepada anda dalam bahasa Sanskrit yang terbaik sebut harga dan sebut-harga dari bahasa Sanskrit yang kuno.

Ditulis dalam bahasa Sanskrit ini adalah teks purba rohani & agama governan Atharvaveda puranas & Upanishads, karya poetical governan (Trad) & Mahabharata, terawal pemikiran ekonomi di Arthashastra di Kautilya, treatis mengenai pembedahan & kesihatan manusia dalam Sushrut samhita, pemerhatian astronomi & matematik Vedic oleh Aryabhatta & Varahamihir & banyak lebih.

Kitab-kitab Sanskrit ini mempunyai Mutiara yang tidak ternilai daripada pengetahuan, kebijaksanaan & falsafah vedantic Hindu purba. Saya telah membuat satu usaha untuk membawa keluar semua ini kepada anda.

Saya telah menyampaikan petikan bahasa Sanskrit yang asal atau sebut harga yang diikuti dengan terjemahan Bahasa Melayu yang sebenar. Tambahan kepada ini adalah komen terakhir petikan bahasa Sanskrit atau sebut harga yang menerangkan maksudnya butir-butir. Saya telah berusaha untuk menunjukkan kepada pembaca yang dihormati di atas bagaimana falsafah ini lama memegang benar walaupun semalam dalam dunia berteknologi ini.

Saya benar-benar percaya ini petikan bahasa Sanskrit dan Sebutharga akan membuktikan bantuan sebenar kepada anda & akan memperkayakan hidup anda dengan kebijaksanaan kerohanian yang silam. Ia terikat untuk menetapkan anda pada jalan yang betul dalam hidup anda.
Selamat membaca!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *