Pesta Ireland dan lain-lain kejadian musim bunga di Gaffney

Pesta Ireland dan lain-lain kejadian musim bunga di Gaffney

Gaffney, South Carolina gear untuk musim bunga dengan pelbagai keseronokan kejadian pada kalendar yang. A St. Patrick’s hari perayaan, konsert di luar, dan perayaan Kolej batu kapur atas senarai menyeronokkan aktiviti-aktiviti yang berlaku di sekitar bandar. Aktiviti-aktiviti luaran di Taman Negeri tempatan serta perlumbaan jalan di medan perang negara yang berdekatan mengakhiri senarai acara spring. Pelawat ke Gaffney juga boleh membeli di salah satu cawangan kompleks terbesar di rantau ini Upstate, terletak betul-betul tepi interstate 85 pada 90 keluar.

Meraikan hari St. Patrick dan di Gaffney Bandar Warisan pesta Ireland pada 16 Mac 2013. Aktiviti bermula dengan “Dijalankan bagi the Clovers” 5K dan 1 Mile Road Race pada 8:30 am. Pelari akan mula dan selesai di Dewan Bandaraya, dengan laluan yang berliku melalui bandar. Pendaftaran bagi 5K adalah $20 oleh Mac 1 dan $25 selepas tarikh tersebut. Pendaftaran bagi 1 km larian adalah $10. Festival berorientasikan keluarga percuma akan berlangsung dari 10 am-tengahari di Gaffney. Akan ada muzik, tarian dan aktiviti-aktiviti kanak-kanak.

Satu lagi spring besar yang hujung minggu di Gaffney adalah April 19-21. Kolej batu kapur akan menjadi tuan rumah hujung yang Tahunan Alumni minggu dengan aktiviti-aktiviti termasuk Majlis kelas, Anugerah alumni dan sebuah kampus yang berjalan dengan Presiden Walt Griffin. Jabatan teater Kolej batu kapur mempunyai jadual pengeluaran q Avenue pada hujung minggu. “Shindig di kabin” dijadualkan pada April 19 dari 6-9 pm. Konsert percuma ini akan mengambil tempat dasar Michael Gaffney Log kabin, 214 N. batu kapur Street. Band Pantai Timur akan memainkan muzik pantai dan oldies.

8 Tahunan besi bandar pesta berlangsung di berdekatan Blacksburg, South Carolina pada 20 April 2013. Festival itu berlangsung dari 9 am – 10 pm W. Cherokee jalan. Peserta boleh menikmati seni dan kraf, pembekal makanan, pameran kereta api yang kecil, dan aktiviti-aktiviti kanak-kanak. Pameran kesihatan yang akan berlangsung dari 10 am – 2 pm, dan akan ada perarakan kanak-kanak yang pada 10 am. Anak-anak dialu-alukan untuk perjalanan dengan basikal mereka, skate, berjalan kaki, atau tarik satu gerabak; apa-apa yang tidak bermotor tidak dibenarkan.

Musim bunga adalah waktu yang tepat untuk mendapatkan di luar di daratan di bahagian ini. Raja-Raja Gunung State Park menawarkan yang menyeronokkan dan bermaklumat hari “Kemahiran hidup” pada April 6 dari 10 am – 4 pm. Peserta boleh bergerak melalui siri Stesen diwujudkan di ladang sejarah hidup dan belajar kemahiran asas dan Keselamatan luaran untuk Kembara Berjalan kaki dan perkhemahan di tengah belantara. Kemahiran seperti trail navigasi primitif kebakaran bermula akan ditunjukkan dan perbincangan akan meliputi perkara-perkara yang 10 pejalan kaki tidak mahu tanpa dan apa yang perlu dilakukan jika hilang. Pada April 27 Marathon Gunung Raja-Raja dan separuh Marathon akan dijalankan di Taman Negeri dan bersebelahan dengan Raja-Raja Gunung negara tentera Park. Rupa bumi yang berbukit-bukau, dan kursus-kursus yang dijalankan pada kotoran, batu kelikir, dan jalan berturap. Yuran penyertaan adalah $80 untuk marathon dalam dan $40 untuk marathon separuh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *