Perubahan mudah dalam minda akan membakar lemak lebih cepat

Perubahan mudah dalam minda akan membakar lemak lebih cepat

Oleh Rob Poulos, kehilangan lemak & pakar kecergasan & pencipta ‘Relau Pembakaran lemak’

Kebanyakan orang yang saya bercakap tentang kesihatan dan kecergasan yang bercakap tentang “mendapatkan dalam bentuk”. Tetapi saya tidak fikir mereka menyedari bahawa kata-kata mereka adalah benar-benar counterproductive kepada aspirasi mereka membakar lemak. Anda mendengar ramai orang yang merintih tentang berada di luar daripada bentuk dan berkata, “Saya perlu untuk mendapatkan dalam bentuk dan membakar lemak”, atau, “Saya mahu mendapatkan dalam bentuk dan membakar lemak.” Apa yang anda tidak mendengar mereka berkata yang, “Saya mahu mendapatkan dalam bentuk, membakar lemak, dan anda yang sebenar.”

Mereka mungkin mahu mengekalkan bentuk badan, tetapi minda mereka adalah tertumpu kepada mendapat bentuknya. Ini menjadikan anda lebih terdedah kepada Diet fad dan gimik senaman Tempahan di pasaran. Anda jadi kepada mendapatkan dalam bentuk bahawa anda akan cuba hampir apa-apa tanpa mengira bagaimana bodoh atau sukar untuk mengikutinya mungkin kelihatan, kerana anda sedang fokus sepenuhnya pada matlamat jangka pendek.

Perubahan mudah dalam minda “cepat Perbetulkan” kepada salah satu daripada kejayaan jangka panjang akan mengarahkan anda ke laluan yang betul. Anda akan kurang termakan dengan gembar-gembur TV lewat malam, dan lebih menumpukan untuk melakukan perkara yang betul kebanyakan masa. Anda tidak akan bersetuju bahawa kecergasan dan kesihatan yang lama kehidupan adalah apa yang paling penting?

Sudah tentu mewujudkan persekitaran dalam badan anda yang membolehkan anda untuk membakar lemak dengan cepat adalah penting untuk matlamat ini. Orang yang di bentuk di 50s mereka dan 60s adalah lebih mengesankan kepada saya daripada seorang yang kurus dan sihat mereka 20-an dan 30-an. Ini adalah kerana dedikasi untuk mengekalkan pelan senaman dan pemakanan yang wajar strategi untuk sepanjang hayat anda adalah jarang berlaku untuk mencari. Ia adalah minda yang jarang berlaku.

Jika anda benar-benar ingin mengubah fizikal anda dan kesihatan anda untuk selama-lamanya, anda mesti membuat gaya hidup, tabiat yang. Dan yang mula dibina dalam minda anda. Itulah, apa orang-orang yang akan kurus seumur hidup. Malah, jika saya berfikir tentang semua orang saya sendiri tahu bahawa adalah dalam bentuk yang besar dan telah untuk sementara waktu, saya mula memahami bahawa mereka mempunyai fikiran mereka tetap dalam bentuk.

Mereka berfikir tentang siang dan malam, tidak obsessively, tetapi dengan setiap perkara yang mereka lakukan… mereka sedar berfikir, “Adakah ini akan memberi kesan positif atau negatif kepada kecergasan dan Kesihatan jangka panjang saya?”. “Adakah saya melakukan segala-galanya yang munasabah boleh membakar lemak dan hidup gaya hidup sihat?”.

Berita baik adalah bahawa penyelidikan menunjukkan anda boleh membangunkan mudah tabiat seperti orang-orang yang terlibat dalam makan dan bersenam dengan betul dalam di bawah sebulan… walaupun kadang-kadang lebih awal. Dan dengan jenis senaman dan diet Tip-Tip yang saya cadangkan untuk saya pelajar Relau Pembakaran lemak, anda tidak perlu o berputus asa kegiatan hidup anda supaya anda akan bekerja setiap hari, tidak perlu anda ikuti diet gila yang tidak munasabah menjadikan gaya hidup daripada.

Dan selepas beberapa bulan mengamalkan kaedah ini, saya mendapati bahawa badan anda akan mula memberitahu anda untuk terus bersenam dan makan betul-betul… anda hanya tidak akan berasa betul-betul dengan out. Mengapa? Kerana badan anda secara semulajadi ingin menjadi sihat dan ramping.

Jadi saya menggesa anda untuk memaafkannya minda “mendapatkan dalam bentuk”, dan sebaliknya memeluk idea tinggal di bentuk dan mencipta bahawa lemak membakar relau yang begitu penting untuk kehidupan panjang kesihatan dan kecergasan.

Bayangkan diri anda di badan impian anda, hari ini, esok, dan 5, 10, 20 tahun dari sekarang. Apa akan anda lakukan maka di anda lean, badan kuat dan sihat? Kemungkinannya adalah, anda tidak akan cuba untuk “mendapatkan dalam bentuk”. Sebaliknya, anda akan membakar lemak 24/7, dan menikmati kehidupan yang anda perlu… penuh dengan kecergasan dan semangat.

Menuntut salinan percuma anda Rob Poulos “7 rahsia kekal lemak kerugian & kecergasan” di laman web beliau:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *