Pertumbuhan otot-otot yang besar dengan produk-produk bina badan pakar dan jurulatih Steroid Pemuda MIC Hart

Pertumbuhan otot-otot yang besar dengan produk-produk bina badan pakar dan jurulatih Steroid Pemuda MIC Hart

Perkara terbaik yang anda boleh lakukan hari mengenai kesihatan anda adalah untuk muncul di gimnasium. Yang lain tidak lama lagi akan menjadi sejarah dan anda akan mendapat manfaat dan berasa hebat kerana anda lakukan ini untuk diri sendiri. Apabila anda dalam bentuk, anda akan dihalang. Jangan sekali-kali menerima kurang dari yang terbaik dari diri anda dan anda akan mencapai kehebatan dalam setiap aspek kehidupan anda. Berhati-hati apabila ia datang kepada chosing bina badan produk dan lebih apabila bermula pada steroid.

BENTUK YANG SEMPURNA
Ia adalah penting, apabila cuba untuk meningkatkan jisim otot, anda mengikuti ketat borang dalam setiap pergerakan. Cepat menjulang melalui latihan hanya akan membazirkan masa dan tenaga (kecuali manfaat kardiovaskular) anda. Walau bagaimanapun, pergerakan ketat yang perlahan, pada pergerakan sepusat dan sipi, akan membawa hasil yang jauh lebih besar. Hal ini juga penting untuk melakukan pelbagai usaha (Jumlah lanjutan, untuk jumlah pengecutan); berbeza dengan sebahagian reps. pelbagai gerakan membina otot-otot dah, fuller mencari.

Jika anda akan membiarkan masa anda yang berharga di gimnasium, mengapa tidak membuat masa itu sebagai produktif yang mungkin? Anda mungkin tidak suka bekerja, tapi jika anda akan menghabiskan masa yang, mendapat tempahan pulangan dari pelaburan anda. Objektif permainan ini adalah untuk mengawal setiap inci setiap pergerakan setiap latihan. Anda mengawal berat badan; berat badan tidak boleh dan tidak harus mengawal anda.

GERAK PE RLAHAN
Salah satu wakil yang perlahan akan meraih jauh lebih manfaat daripada beberapa reps. cepat anggun usul super-lambat pergerakan akan meletakkan sasaran utama gentian otot twitch cepat, yang berkembang besar. Di sisi lain, senaman aerobik jangka panjang (berat ringan, tinggi wakil) merangsang otot-otot twitch perlahan. Gentian twitch perlahan tidak berkembang hampir sebesar fast twitch gentian; Walau bagaimanapun, mereka boleh meningkatkan bilangan mitokondria (sel-sel yang api membakar, kilang-kilang tenaga) dalam sel-sel, menyebabkan metabolisma pembakaran kalori yang lebih tinggi. Pernah lihat merupakan seorang atlet marathon “buff”? Ia tidak berlaku. Sebagai hakikatnya, ketahanan atlet sering menjadi hardgainers (tidak dapat berkembang otot-otot yang besar), kerana otot gentian mempunyai keupayaan untuk menukar dari fast twitch, twitch perlahan atas permintaan, secara drastik mengurangkan potensi mereka (dan anda) untuk pertumbuhan. Di sisi lain duit syiling itu, sekurang-kurangnya pelari yang jarang lemak.

PERATURAN-PERATURAN KEEMASAN
Sentiasa ingat tips ini dan ulangi mereka untuk diri sendiri sebelum setiap senaman:

1) “Sentiasa bentuk dan kekuatan akan ikut”.

2) “Jika anda mahu untuk pertumbuhan otot, anda perlu menolak berat”

Kini, ia mungkin kelihatan seperti peraturan-peraturan ini dua bertentangan antara satu sama lain, tetapi benar-benar mereka tidak. Pembungkusan pada berat, sambil mengekalkan bentuk sempurna yang mutlak, pada dasarnya bermaksud menolak diri anda sukar, had anda, walaupun pernah melakukan reputasi yang tidak cantik. Pergerakan yang agak terkawal membina otot-otot yang cantik. Untuk mengelakkan kecederaan, sentiasa ingat untuk menghangatkan pertama. Sekarang, jika anda merasa bahawa anda telah mencapai dataran tinggi dan anda tidak mendapat keputusan yang anda sedang mencari, berfikir kembali pada saya peraturan keemasan: sentiasa bentuk dan kekuatan akan ikut! Jika anda sedang mendapatkan kecewa dengan kemajuan anda, sandarkan, meringankan, dan mula semula dengan borang sempurna perlahan. Wakil cantik membina otot-otot yang cantik. Aku tidak boleh menekankan bahawa cukup.

AKAN BERAT BERMAKNA WAKIL KURANG
Jika anda cuba untuk potong, menurunkan berat badan, mengurangkan jisim, atau lakukan kardio, maka anda akan mahu melekat dengan wakil sekurang-kurangnya 10 hingga 15 atau lebih pada setiap latihan. Tetapi, jika anda mahu berkembang otot yang lebih besar-besaran (dan yang tidak?), meletakkan poundage dalam dan melakukan reps. sedikit yang anda perlu memanaskan pertama, tetapi tidak membuat kesilapan dalam melakukan terlalu banyak set yang cuba memanaskan. Pinggang boleh ini menetapkan tenaga berharga yang anda akan perlukan untuk senaman yang lebih berat. Anda boleh cuba melakukan 5-8 set 6 wakil, atau piramid, bermula dengan 10-12 wakil hangat, kemudian Buangkan berat badan yang cukup supaya anda hanya boleh memerah 8 wakil, menambah berat badan yang lebih banyak sehingga anda hanya boleh Adakah wakil 6, kemudian 4 wakil, dan sebagainya-ia adalah OK untuk pyramid secara berkala supaya anda set paling berat hasil Rep tunggal ingat, tidak Adakah wakil yang tidak cantik. Cuba pendekatan ini: daripada letupan keluar set 6 wakil, mengambil satu wakil tunggal pada satu masa, enam kali. Mengambil nafas sebanyak antara wakil setiap perlu. Bagaimana anda boleh mengambil keluar hutan? Satu pokok pada satu masa. Sentiasa menggalakkan sampul surat; sentiasa berusaha untuk meningkatkan setiap kali anda melatih, walaupun ia adalah sedikit sahaja. Anda tidak perlu tolak bar sangat cepat. Jika anda hanya menambah berat paun atau dua setiap minggu, sebelum anda tahu, dengan pemakanan yang betul, anda akan bertiup sehingga di gimnasium.

JANGAN OVERTRAIN
Latihan rintangan yang progresif merangsang testosteron dan lain-lain-anabolik hormon yang meningkatkan jisim otot, meningkatkan ketumpatan tulang dan merangsang selera makan. Di sisi lain duit syiling ini, overtraining boleh merangsang kortisol (hydrocortisone), satu hormon steroid yang boleh menyebabkan kerosakan tisu otot yang dipercepatkan dan lain-lain kesan negatif seluruh badan. Bilangan set latihan berat yang betul boleh meraih kesan anabolik yang diingini (pertumbuhan otot), Walau bagaimanapun, terdapat titik mengurangkan pulangan di mana setiap set tambahan menyebabkan satu peningkatan hasil yang negatif (kerosakan otot). Bersungguh-sungguh anda semua butir-butir apa fisiologi berlaku, hanya tahu bahawa overtraining jauh lebih bencana daripada yang anda fikirkan.
Jadi, peraturan “kurang adalah lebih” mula memainkan peranan. Mendengar badan anda; Jika otot-otot anda masih sakit empat hari selepas anda dilatih mereka, anda adalah pelbagai. Selain itu, ia adalah idea yang baik tidak pernah untuk melatih kumpulan otot yang sama lebih daripada dua kali seminggu. Rosak tisu otot, seperti mana-mana lain-lain tisu yang cedera, memerlukan masa untuk sembuh. Ada yang percaya ia adalah Ideanya adalah untuk ganti hari berat dengan ringan hari latihan. Saya secara peribadi melatih satu bahagian utama badan sehari, 6 hari seminggu. Dengan cara ini saya tidak perlu memandang ke hadapan untuk panjang senaman khianat dan saya masuk dan keluar sebelum saya mula menghasilkan kortisol. Walaupun saya hanya latihan untuk kumpulan otot yang tunggal, saya boleh membinasakan kumpulan otot tersebut dan kemudian ia mempunyai masa seminggu untuk pulih. Mengapa membunuh diri bagi jam di gimnasium, apabila anda boleh mendapat keputusan yang sama di sebahagian kecil daripada masa? Keretapi pintar!

CAMPURAN
Satu lagi kesalahan serius yang banyak membuat lupa untuk menukar rutin mereka kerap. Ia adalah mudah untuk mencari sesuatu yang bekerja dan melekat dengan. Dalam pelbagai bidang kehidupan yang membuat strategi yang hebat, tetapi di gimnasium, anda perlu mengubah perkara setiap masa. Kumpulan-kumpulan otot yang mengelirukan dan memukul mereka dari sudut yang berlainan sekali-sekala. Saya tidak mencadangkan bahawa anda hanya membuat itu seperti yang anda pergi; Ia adalah yang terbaik untuk mempunyai pelan. Walaupun anda harus kekal terbuka berfikiran dan bersedia untuk mencuba teknik-teknik baru, off the wall, dan kadang-kadang walaupun partisan yang bukan Ortodoks dari masa ke semasa, sentiasa fokus kepada. Membuat pelan (salah satu yang termasuk perubahan), menetapkan matlamat, menentukan matlamat anda dan dengan bersungguh-sungguh mengejar mereka. Monogamy berfungsi dalam hubungan – kerja-kerja perubahan yang radikal di gimnasium.

AMBIL YANG DIRANCANG ROSAK
Jangan kesilapan percutian yang dirancang untuk percanggahan. Berjaya bina badan memerlukan kerja keras, memandu, disiplin, pemakanan pembunuh dan pelan. Pelan yang baik akan termasuk Jadual masa keluar dari gimnasium untuk baik kuno R & R (makna lain & pemulihan, tetapi tidak termasuk batu & roll). Sesetengah orang perlu lebih banyak R & R daripada yang lain. Anda mungkin merancang untuk melatih keras selama tiga bulan, dan kemudian berehat selama seminggu. Semasa berehat itu, tidak terfikir di gimnasium. Biarkan ia menjadi nafas udara segar, serta percutian fizikal mental. Konsisten latihan tanpa henti tanpa rehat yang dirujuk sebagai overtraining jangka panjang, yang mengakibatkan kelesuan. Latihan untuk terlalu lama dalam senaman tunggal yang dipanggil overtraining jangka pendek, yang menghasilkan lebihan kortisol (hormon tekanan).

Kereta Api yang keras, keretapi pintar dan tidak pernah, pernah kendur sehingga pada protein anda. Pastikan untuk melihat saya steroid panduan sebelum anda mula anda steroid pertama kitaran atau membeli produk-produk bina badan yang pertama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *