Pertubuhan Kesihatan India

Pertubuhan Kesihatan India

Hari Ieceived panggilan dari IHO – organisasi kesihatan India…

Saya fikir ia adalah panggilan pemasaran supaya saya adalah kira-kira untuk cabut tetapi tiba-tiba pemikiran yang datang kepada saya n fikiran saya mula mendengar bahawa apa yang sebenarnya mereka menawarkan n kemudian aku datang untuk tahu bahawa mereka menyediakan tawaran yang bermanfaat kepada pelanggan kerana mereka telah memberitahu saya tentang kesihatan beberapa manfaat… kerana kesihatan adalah kekayaan… dalam tawaran ini, mereka memberi Kesihatan n 4 Kad Kesihatan 4 menyemak baucer… di mana 1 adalah untuk utama Pemegang Kad n selebihnya 3 akan blanks(transferable)… Mana-mana ahli keluarga atau rakan boleh menggunakan Kad ini.

Pada kad hijau yang mereka akan memberi 100% pada rundingan & peperiksaan, konsesi pada lain-lain rawatan kesihatan dan sebagainya & bahagian yang terbaik adalah mereka yang meliputi bandar utama 17… & mempunyai melebihi 2,000 doktor panel mereka…

Kini hari apabila rawatan perubatan, rawatan pergigian sangat mahal mereka menyediakan semua rawatan itu harga concessional yang besar.

Dalam baucar kesihatan mereka akan menawarkan 12 badan asas pemeriksaan & melalui badan pemeriksaan yang kita akan dapat mengetahui tentang penyakit sedia ada jika ada & jika mana-mana organ tubuh yang rosak…

Aku datang untuk tahu maklumat lanjut dari laman web mereka. Walaupun mereka diberikan nombor bebas tol untuk menghubungi doktor & makmal berhampiran kawasan tersebut. Tawaran keseluruhan direka menjaga keperluan kemudahan pengguna.

Dan dalam setiap pengguna cara mesra & menyediakan faedah-faedah yang telah pernah ditawarkan oleh sesiapa sahaja dalam perubatan sebelum.

Sorakan pasukan IHO.

Teruskan kerja yang baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *