Persamaan antara melawat yang rendah kos Hotel dan Hotel mewah

Persamaan antara melawat yang rendah kos Hotel dan Hotel mewah

Menginap di Hotel sentiasa tidak memerlukan anda membawa jumlah yang besar untuk membayar untuk penginapan anda. Bermalam dengan kos yang rendah di salah satu Hotel Kings Cross didapati jika anda mendaftar masuk hotel bajet, atau dikenali sebagai “kos rendah hotel”. Ia adalah jenis kos rendah Hotel London yang direka bentuk dan dibuat untuk orang-orang yang mahu membelanjakan sedikit wang untuk sebuah hotel. Ia mempunyai set lengkap kemudahan asas, seperti katil dan tandas. Hotel bersih, tetapi kebanyakan mereka yang lama. Tempahan akan termasuk penginapan dan sarapan, kadang-kadang termasuk sebuah akhbar. Secara amnya, Walau bagaimanapun, kadar harga bilik adalah rendah yang biasanya kos £40 hingga £100.

Contoh Kings Cross hotel bajet yang terletak di Swinton Hotel. Pelancong dan pelajar adalah tetamu biasa di hotel ini. Walaupun hanya mempunyai kemudahan asas, hotel bajet ini menghidangkan para tetamu dengan bilik-bilik yang selesa dengan TV set, akses internet Wi-Fi, telefon dan bilik mandi peribadi. Ia hanya akan mengambil masa beberapa minit berjalan kaki untuk sampai ke Stesen Kings Cross St. Pancras dan tetamu boleh mengakses bandar dengan cepat. Ditemui di dataran Argyle, Hotel Melville adalah bajet terkenal lain Kings Cross Hotel. Ini adalah sebuah hotel yang biasa bagi orang-orang muda dan peniaga. Ia amat terkenal kerana kebersihan dan bertukang. Terdapat juga sarapan yang disediakan untuk Tetamu, ciri-ciri yang sama dengan Swinton Hotel. Para tetamu boleh memilih dari jenis bilik yang disediakan: dua kali ganda, Kuadrupel dan suite. Para tetamu akan mendapati yang baik di luar pandangan di bilik mereka dan mandi, walaupun alat pengering rambut dan peti keselamatan untuk mendapatkan barang-barang berharga mereka. Ia mungkin tidak murah tetapi ia terlalu bertolak ansur dan menyeronokkan. Satu lagi contoh di Kings Cross Hotel bajet adalah Hotel Travelodge, yang juga dikenali sebagai salah satu yang paling murah. Terdapat dua bangunan hotel dan kedua-duanya juga menyediakan kadar “Penolong”. Dalam sesetengah kejadian, Travelodge dikagumi. Tetapi ada pelanggan lain yang mempunyai aduan mengenai hotel ini.

Jenis lain St. Pancras dan Kings Cross Hotel adalah hotel mewah. Ia adalah menjurus ke arah tetamu yang nilai kelas dan kemewahannya. Tetamu yang menginap di hampir apa-apa cara, selain daripada kemudahan asas. Kakitangan di hotel ini dilatih untuk menyediakan apa-apa atau memberi segala-galanya kepada tetamu-tetamu mereka kaya sangat keras. Tambahan termasuk spa, Kemudahan gim/kecergasan, Kolam Renang, Bar, Perkhidmatan dan restoran. Kadar sehari boleh mendapatkan setinggi hampir £300 sehari, terutamanya apabila kebanyakan bilik-bilik yang indah yang dikehendaki.

Di Kings Cross, Terdapat satu hotel hebat yang dipanggil Novotel St Pancras ia adalah sebuah hotel empat bintang di yang mempunyai 312 bilik, kelab kesihatan yang luas dan sauna, bar, Ruang rehat dan lain-lain perkhidmatan yang lebih mewah. Ia adalah tempat yang sangat baik bagi penginapan dan menikmati, kualiti-kualiti yang dibuat orang suka hotel ini. Hotel ini mengurangkan harga mereka lebih hujung minggu dan juga memberikan kanak-kanak Menu Sarapan Pagi percuma. Salah satu yang popular dan mewah Hotel di St. Pancras, yang terletak di jalan Euston, adalah Megaro Hotel. Para tetamu boleh memilih dari bilik-bilik mewah, Bilik-bilik Double dan bilik. Ia mempunyai 49 bilik sekarang, yang dilengkapi dengan lectronics terbaik dan ciri-ciri lain, termasuk sebuah seterika.

Pada dasarnya, perbezaan pada jenis dua hotel ini terletak di dalam harga. Salah satu mungkin mendapati dirinya atau dirinya sendiri berpuas hati dengan hotel bajet dengan semua kemudahan asas dan boleh hanya tinggal di hotel mewah alternatif. Kedua-duanya masih menyediakan kemudahan asas, tetapi Hotel-hotel mewah semata-mata menambah sedikit rempah untuk penginapan tetamu mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *