Permainan Redriot baru adalah sekarang dalam talian dan anda boleh bermain secara percuma di Y8coolgames!

Permainan Redriot baru adalah sekarang dalam talian dan anda boleh bermain secara percuma di Y8coolgames!

Permainan RedRiot baru adalah sekarang dalam talian dan anda boleh bermain secara percuma di y8coolgames

RedRiot – menggabungkan permainan berorientasikan tindakan sengit dengan nilai pengeluaran yang tinggi dan replayability. Mengambil kawalan Superhero Rusia, pemain akan pergi kepala untuk mengetuai dengan pasukan tentera musuh beliau deranged melalui pelbagai senario berdasarkan misi dan seting. Pemain mempunyai keupayaan untuk menaik taraf mereka haruslah melalui kutipan dan perbelanjaan kredit dalam permainan – meningkatkan kerosakan dan fleksibiliti – sambil meletakkan sisa untuk segala-galanya di sekeliling mereka.

Arahan
Matlamat – WASD kebakaran papan kekunci tetikus / kekunci anak panah – Ruang bergerak – menengah senjata Bahasa dan skim kawalan melalui opsyen

Gambaran keseluruhan
Mengambil kawalan Superhero Rusia, pemain akan pergi kepala untuk mengetuai dengan pasukan tentera musuh beliau deranged melalui pelbagai senario berdasarkan misi dan seting. Pemain mempunyai keupayaan untuk menaik taraf mereka haruslah melalui kutipan dan perbelanjaan kredit dalam permainan dan MochiCoins — meningkatkan kerosakan dan

… baca.
serba boleh sambil meletakkan sisa untuk segala-galanya di sekeliling mereka.

Mod permainan
Kempen
Pergi kepala untuk mengetuai tentera musuh lebih 3 kempen, misi 15 dan 3 bos showdowns. Memperoleh pencapaian sehingga 12, masing-masing yang menyediakan faedah unik.

Ikhtiar hidup
Dibuka dengan melengkapkan misi kempen 15 semua atau dibeli melalui MochiCoins. Melibatkan survival tulen dari gelombang lebih gelombang tentera musuh, meningkatkan kesukaran, kekuatan unit dan nombor.

Pilihan
Audio dan Graphical seting boleh mengagak setiap profil.
Beberapa konfigurasi opsyen yang tersedia untuk kawalan papan kekunci & tetikus atau papan kekunci sahaja.
4 Bahasa yang akan disediakan, Bahasa Inggeris, Perancis, Jerman dan Sepanyol.
Manakala audio serta-merta akan disenyapkan melalui butang HUD bawah-kanan dalam permainan.
Pertempuran
Kekunci untuk memerangi adalah untuk sentiasa terus bergerak dan menembak. Berbunyi mudah, tetapi memerlukan beberapa amalan untuk belajar dan menjangka musuh-musuh yang menembak corak, dan untuk mengelakkan penerbangan terus ke dalam bahaya.

Membunuh setiap meningkatkan pengganda membunuh, yang seterusnya mengawal juga titik bekalan. Bekalan adalah penting, bukan sahaja untuk mengekalkan kesihatan, tetapi juga menerima bonus kredit jatuh yang boleh fast track proses naik taraf. Tetapi berhati-hati, pengganda membunuh set semula selepas kematian, jadi ia kadang-kadang boleh menjadi kaunter produktif yang menyelam jauh ke dalam tembakan musuh bagi penurunan bekalan itu jatuh.

Dan ingat, menaik taraf dengan cepat dan sering untuk mengekalkan kelebihan berbanding musuh-musuh anda.

Naik taraf
Kerosakan: Meningkatkan output kerosakan peluru
Adalah disyorkan untuk meningkatkan kerosakan secepat mungkin, kerana ia akan memberikan anda kelebihan awal.

Ketepatan: Peningkatan peluru ketepatan
Ketepatan bukan sahaja mengetat peluru yang merebak tetapi juga membuat peluru yang lebih cenderung untuk memukul, jadi ia adalah disyorkan untuk meningkatkan ketepatan selepas setiap peningkatan kerosakan yang kedua.

Kehidupan Max: Meningkatkan jumlah kehidupan dan mengembalikan kesihatan
Walaupun tidak penting pada awal, naik taraf hidup Max datang ke dalamnya sendiri semasa pergaduhan bos. Jadi cuba menyelamatkan mereka sehingga anda benar-benar memerlukannya, kerana anda bukan sahaja meningkatkan kehidupan max misi anda, tetapi juga mengembalikan kesihatan penuh bagi misi semasa.

Tenaga letupan: Hirisan thru musuh dan bangunan
Letupan tenaga adalah powerhouse kemusnahan, tetapi menggunakannya dengan bijak. Kelebihan ini adalah jelas dalam misi-misi yang melibatkan pemusnahan bangunan-bangunan yang banyak. Apa biasanya mengambil masa beberapa saat tembakan peluru, hampir menjadi downed dalam satu tenaga letupan. Ini adalah berguna terhadap kereta kebal kilang dan pad pelancaran yang akan terus bertelur musuh sehingga mereka akan musnah. Untuk kerosakan yang maksimum dan keberkesanan, cuba Terbang rendah sambil beratur pelbagai musuh dan bangunan untuk satu pukulan.

Cenderahati
EM Pulse: Melumpuhkan musuh elektronik
Denyut EM adalah kegemaran orang ramai apabila ia datang kepada musuh-musuh yang memusnahkan musuh, menjadikan mereka mendarat perosak yang pengeboman permaidani yang jalankan. Walaupun sasaran tanah akan dineutralkan untuk beberapa saat dan perisai dinyahaktifkan pada musuh-musuh yang datang, denyut EM akan memastikan jumlah Tauhid Uluhiyah anda telah dibariskan sehingga beberapa overhed musuh-musuh terbang.

Sonik pecah: Meletup musuh-musuh dari dalam
Apabila anda dikelilingi semua sides dan memerlukan butang panik, apa-apa juga kerja yang lebih baik maka pecah Sonic. Musuh setiap skrin airnya bergema kemudian meletup, meninggalkan anda untuk Sinaran kredit, hanya berhati prob pengebom kerana mereka juga akan meninggalkan muatan mereka di belakang.Permainan yang sejuk

Regen kesihatan: Regenerates Kesihatan selepas Pertempuran
Jika anda mempunyai masa yang sukar untuk mengekalkan pengganda membunuh akan, dan tertinggal dalam titisan bekalan penyembuhan tersebut, maka Kesihatan Regen adalah peningkatan yang penting. Antara pertempuran pertemuan anda secara automatik akan dikemaskini Kesihatan bersedia untuk perjuangan seterusnya. Jika anda serius tentang posting pepejal Survival mod masa, maka Kesihatan Regen menjadi penting kerana peluru anda kebakaran.Permainan yang sejuk

Pancutan kredit: Musuh bertelur dua kredit
RedRiot adalah semua tentang mengekalkan kelebihan anda berbanding musuh dengan menaik taraf dan senjata yang super, tetapi ini kos kredit, banyak kredit. Jadi jika anda suka tenaga letupan melalui musuh dan bangunan, sasaran udara em-pulsing kemalangan ke sasaran darat dan sonic-pecahan cara anda keluar daripada masalah, atau ke dalamnya, maka rangsangan kredit memastikan aliran tunai yang baik untuk mengekalkan tabiat membeli.

Kredit: Kredit dalam permainan yang membeli dengan serta-merta
Bercakap tentang peningkatan dan aliran tunai, mengapa tidak pantas untuk kejayaan dengan serta-merta membeli kredit dalam permainan. Dengan cara ini anda tidak lagi perlu risau tentang kerja-kerja mengumpul kredit untuk menggunakan senjata super kegemaran anda. Hanya klik dan membeli.

Pakej kombo: Semua premium upgrade + 500 kredit
Semua orang suka deal. Dan apa-apa screams perjanjian seperti pakej Combo. Bukan sahaja anda menerima semua naik taraf Premium, tetapi kami juga membuang 500 kredit untuk memulakan anda menaik taraf dan senjata super membeli. Jika anda serius untuk menghantar markah baik kempen dan Survival mod, kemudian pergi terus ke pakej Combo untuk nilai maksimum.

Pencapaian
Supermanusia: Meningkatkan kesihatan Bonus
Tiada kerosakan yang diambil semasa misi
Pengganda Max x 100 sampai
Tiada nyawa yang hilang semasa kempen
ColdKiller: Bonus peluru kerosakan
Membunuh musuh-musuh 30 dalam 30 saat
Memusnahkan bangunan 3 dalam masa 15 saat
Membunuh musuh-musuh yang 10 dengan yang pecah sonic
Tactician: Kadar mengisi senjata sekunder Bonus
Membunuh musuh-musuh yang 3 dengan letupan tenaga untuk
Membunuh musuh-musuh yang 3 dengan sebuah menara yang jatuh
Membunuh musuh-musuh yang 10 dengan Pulse EM untuk
Perobohan: Bonus perisai pancutan
Memusnahkan 5 tangki bahan api dalam masa 5 saat
Membunuh musuh-musuh yang 10 dengan letupan
Membunuh musuh-musuh yang 5 dalam 1 letupan
Kesimpulan
RedRiot adalah direka untuk menyediakan tindakan segera dan memuaskan arked yang menembak pengalaman, yang boleh dilanjutkan dengan mod Survival dan pembelian Premium upgrade. Terima kasih kerana bermain!

Nota-Nota tambahan
Berjaya melengkapkan misi kempen dan pencapaian semua ganjaran pemain dengan tambahan mata kredit.

Markah tertinggi dikemas kini secara automatik jika bettered semasa log masuk ke sistem Mochi, sebaliknya butang hantar markah secara manual yang disediakan.

Main online / Offline disokong seboleh-bolehnya dengan tiga profil permainan yang disimpan untuk beberapa pemain tempatan.

Permainan yang sejuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *