Perkhidmatan Urutan perkara-perkara 9 yang meminati anda perlu tahu untuk memberikan yang baik – dan mengapa hanya 2 penting

Perkhidmatan Urutan perkara-perkara 9 yang meminati anda perlu tahu untuk memberikan yang baik – dan mengapa hanya 2 penting

Terdapat banyak perkara yang ahli terapi urut mesti belajar untuk lulus Negeri pelbagai Pelesenan peperiksaan, tetapi hanya 2 yang benar-benar perlu untuk melakukan urutan yang baik. Malah mereka adalah sangat penting yang jika ahli terapi urut anda tidak menimbulkan mereka, tidak kira berapa tahun mereka telah diamalkan, tidak kira berapa banyak kelas yang telah diambil, tidak kira apa sekolah mereka lulusan atau jika mereka mempunyai Gred-gred yang tertinggi dalam kelas mereka, jika mereka tidak mempunyai pengetahuan yang saya akan memberitahu anda tidak lama lagi, maka anda perlu menjalankan, tidak berjalan secepat yang anda boleh, daripada mereka.

Tidak memberi mereka peluang untuk anda pasti akan kecewa dalam apa anda mempunyai hanya menghabiskan wang diperolehi dengan susah untuk.
Sebelum saya memberitahu anda Apakah perkara-perkara 2, Biar saya beritahu anda mengapa yang lain tidak penting.

Adalah pengetahuan Anatomi yang penting?

Anda mungkin berfikir bahawa Anatomi akan menjadi penting. Lagipun, mereka bekerja pada badan anda. Mereka perlu tahu di mana otot-otot berada, apa yang mereka lakukan dan bagaimana teknik mereka boleh membantu anda. Walau bagaimanapun, kajian Anatomi telah diperlukan untuk terapi urut bagi hanya 40 sejarah kami berusia 3,000 tahun. Ia boleh membantu kita melakukan kerja kami lebih baik tetapi ia tidak benar-benar perlu untuk memberikan urutan yang baik.

Fisiologi bagaimana pula?

Anda mungkin berfikir bahawa fisiologi adalah penting juga. Ini adalah kajian terhadap sistem badan dan bagaimana mereka berfungsi. Walaupun ia membantu kita untuk menjadi seorang profesional penjagaan kesihatan yang lebih baik, ia adalah benar-benar tidak perlu bagi amalan urut.
Terapis saya adalah beretika?

Etika adalah cukup penting, dan walaupun ini akan membantu anda untuk memastikan bahawa ahli terapi anda bertindak berhubung tertinggi untuk anda juga, ia mempunyai apa-apa dengan memberi yang baik urut. Takrif etika cam juga boleh berubah-ubah. Bagi satu orang, ahli terapi yang mengiklankan cara tertentu adalah tidak beretika, yang lain, ia adalah perniagaan yang hanya baik amalan.

Bagaimana otot saya bekerja

Bagaimana kira-kira Kinesiology? Kajian fungsi otot seolah-olah Perkasa penting. Bagaimana ahli terapi akan tahu bagaimana untuk bekerja sekumpulan otot jika mereka tidak sekarang bagaimana mereka berfungsi? Hakikatnya, kinesiology merupakan kajian yang lebih baru yang membawa ahli terapi urut. Jika itu yang diperlukan maka kita akan mempunyai telah belajar ia selama 3,000 tahun yang lalu juga. Tapi kita belum.

Adalah yang Contraindicated?

Kontra adalah cukup penting, betul? Lagipun, anda tidak akan mahu ahli terapi anda melakukan sesuatu yang mungkin membahayakan anda. Jika anda mempunyai darah beku di kaki anda, anda mungkin tidak mahu ahli terapi urut untuk bekerja ia longgar dan menghantarnya kepada hati anda, Adakah anda? Atau bagaimana pula menyebabkan keguguran jika anda mengandung semasa trimester penumbuk anda? Hakikatnya, kedua-duanya syarat-syarat ini boleh disebabkan oleh Perkhidmatan Urutan. Malah, Persatuan kehamilan Amerika dan Birthing Doulas sarankan urut semasa trimester semua kerana ia membantu untuk meringankan ketidakselesaan yang disebabkan oleh otot-otot yang ketat.

Bukan itu sahaja tetapi, ada pernah telah apa-apa keterangan bahawa urut boleh menyebabkan kemudaratan serius. Anda boleh mendapatkan sementara lebam jika terapis tidak cukup berhati-hati, tetapi penggunaan Perkhidmatan Urutan yang betul boleh menyebabkan anda untuk mendapatkan rawatan perubatan. Jika anda perlu mendapatkan rawatan daripada kesan urutan… baik maka, ia tidak Urutan, ia adalah serangan. Ke atas semua, urutan dianggap begitu selamat premium untuk insuran untuk ahli terapi liabiliti telah benar-benar pergi ke bawah, bukannya sehingga seperti profesion kesihatan lain. Kami kadar kecederaan adalah begitu rendah bahawa ia telah dinyatakan dalam millionths, yang sesuai, 0.000025 %

Semua kuman tersebut

Itulah kajian Patologi. Kuman atau bakteria dan virus yang boleh menjadi bahaya. Dan sudah tentu terdapat banyak daripada mereka untuk mempertimbangkan. Tetapi untuk melibatkan diri dalam kajian mereka benar-benar tidak perlu dan berlebihan. Selagi ahli terapi anda adalah mengamalkan kebersihan, ada tidak kemungkinan lebih banyak yang anda akan kontrak bernilai membimbangkan tentang apa-apa. .
Ahh, teknik – yang perlu dalam satu!
Ini mesti satu, hak? Lagipun, apakah urutan jika terapis tidak tahu angin ahmar yang betul dan tepat jenis tekanan yang digunakan untuk lokasi yang betul? Ya, ini adalah penting, tetapi sistem Perkhidmatan Urutan arahan semasa melakukan pekerjaan yang sangat miskin pengajaran kita. Malah, kita selalunya belajar selepas kami tamat pengajian daripada apa yang kita lakukan di sekolah, ahli terapi urut lain dan pelanggan-pelanggan kami.

Yang 2 Tempahan penting perkara anda urut terapi perlu tahu

2 Perkara yang benar-benar perlu, ahli terapi urut perlu tahu untuk memberikan urutan yang baik adalah tangan yang baik dan hati yang baik. Tangan yang baik datang dari niat, tidak semestinya dari teknik. Beberapa latihan membantu untuk berbuat demikian, tetapi ia unspoken keinginan untuk membantu ditambah dengan cinta, cinta orang, diri dan kerja yang menjadikan seorang ahli terapi urut yang hebat.
Jadi tidak kira berapa banyak latihan satu mempunyai, berapa banyak Sijil di dinding mereka, atau berapa tahun mereka telah dalam perniagaan, jika mereka tidak mempunyai niat yang penyayang di tangan dan hati, mereka kemudian jalankan secepat yang anda boleh dari mereka.

Untuk mencari seseorang seperti itu, anda perlu mendapatkan rujukan peribadi daripada seseorang yang telah menerima urutan dari mereka. Sekatan itu, ia adalah yang terbaik untuk menghubungi mereka melalui sebuah syarikat yang telah dibuat dengan wajar dan telah menjalankan wawancara menyeluruh yang lapang untuk temuduga supaya mereka boleh menentukan jika mereka sebenarnya memiliki keupayaan tersebut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *