Perkhidmatan tetamu Medcom

Perkhidmatan tetamu Medcom

Tentera daripada Amerika Syarikat perlu dan layak diterima penjagaan kesihatan terbaik yang tersedia. AS tentera perubatan perintah, dikenali sebagai MEDCOM, adalah kehadiran sabar yang bukan sahaja membantu ahli-ahli yang sedia untuk US Military untuk penggunaan, tetapi juga kehadiran menyelamatkan nyawa dalam pertempuran, serta berkhidmat untuk menghapuskan bimbang tambahan oleh cenderung kepada orang-orang tersayang di rumah. Dengan satu matlamat yang menyedari penjagaan kesihatan sebagai teladan bagi anggota tentera dan keluarga mereka, profesional berkemahiran tinggi di MEDCOM inspirasi keyakinan kerana ia keras tanpa mengenal penat mengabdikan diri dan sumber-sumber mereka yang unggul sebagai sebahagian daripada usaha untuk melindungi negara kita.

MEDCOM mengambil pendekatan yang proaktif dalam semua cawangan penjagaan kesihatan termasuk bidang perubatan am dan penjagaan gigi, serta haiwan dan lain-lain perkhidmatan penjagaan kesihatan di kemudahan kesihatan yang berbeza-beza. Proactive, lebih reaktif, rawatan adalah pendekatan yang wajar, efisien dan ekonomikal, kerana ia menjangkakan dan cuba untuk menghapuskan kemungkinan isu-isu kesihatan, lebih berbahaya, memakan masa dan mahal. Perintah yang didedikasikan untuk kesejahteraan semua yang disambungkan kepada tentera di masa aman dan krisis. Apabila terdapat keperluan, 26% doktor dan 43% jururawat, dikerahkan untuk bergiat cergas dalam bidang itu adalah dari MEDCOM.

MEDCOM terdiri daripada lima perintah wilayah yang terletak strategik di seluruh dunia. Setiap arahan serantau ini mempunyai kemudahan perubatan yang mereka membekalkan penjagaan yang unggul. Perintah lima adalah:

Europe serantau perubatan perintah (ERMC) – AS tentera Eropah, perintah Eropah Amerika Syarikat, dan perintah Pusat Amerika Syarikat adalah tanggungjawab ERMC. Ini merangkumi askar-askar yang berkhidmat di Afghanistan, Iraq dan Afrika. Terdapat empat puluh kemudahan perubatan di Jerman, Perancis, dan Itali di mana anggota tentera Amerika Syarikat dan keluarga mereka boleh menerima sama berkaliber penjagaan perubatan yang mereka harapkan di benua Amerika.

Perintah perubatan Wilayah Selatan (SRMC) – SRMC yang ditemui di Fort Sam Houston, terletak di San Antonio, Texas. Kubu digelar “rumah tentera ubat.” Setakat ini, ia adalah paling luas tentera perubatan rantau, berkhidmat sebelas negeri serta Sukan Komanwel Puerto Rico.

Perintah perubatan Wilayah Utara (NRMC) – NRMC yang mempunyai kemudahan enam belas untuk perubatan di timur laut Amerika Syarikat Rantau ini yang merangkumi oleh perintah yang berlangsung dari Massachusetts Wisconsin ke South Carolina. Perintah yang bercita-cita untuk memimpin negara dengan menyediakan penjagaan perubatan yang unggul kepada masyarakat ketenteraan dalam cara yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai.

Perintah perubatan serantau Pasifik (PRMC) – arahan ini menyelia separuh dunia, dari Syarikat Unites Western ke barat India dan dari Antartika untuk Arctic itu. Ketenteraan di tiga puluh dua negara bergantung kepada PRMC untuk keperluan penjagaan kesihatan mereka.

Rendah arahan – ini jatuh di bawah bidang kuasa MEDCOM, juga. Mereka adalah kesihatan awam tentera AS perintah (USAPHC), sekolah tentera perubatan Jabatan Pusat (AMEDDC & S), penyelidikan perubatan tentera AS dan bahan perintah, arahan peralihan pahlawan, dan di Amerika Syarikat Tentera pergigian perintah (DENCOM).

Tugasan MEDCOM
Terdapat sumber-sumber yang anda perlu menghubungi bantuan sebaik sahaja anda telah menerima tugasan untuk MEDCOM. Mereka akan dapat membantu anda bergerak ke Fort Sam Houston oleh membantu mencari rumah, membantu menubuhkan akaun dengan syarikat-syarikat utiliti, menawarkan kemudahan carian kerja atau mencari peluang-peluang pendidikan untuk ahli-ahli keluarga. Panggilan telefon yang mudah sahaja yang diperlukan untuk menetapkan anda pada jalan yang betul untuk masa depan yang baru.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *