Perkara-perkara yang yang ambil perhatian doktor anda boleh lakukan untuk anda

Perkara-perkara yang yang ambil perhatian doktor anda boleh lakukan untuk anda

Jadual kerja yang sibuk anda mengambil tol pada kewarasan? Adalah bos wracking otak anda untuk bubur? Saya yakin anda pasti raring untuk meluangkan masa kerja, walaupun untuk tempoh masa yang singkat. Malangnya, kita semua tahu bahawa ketidakhadiran unexcused dan mayatnya boleh kos kerja anda. Tetapi tidak jika ada, yang boleh dipercayai dan disahkan doktor ambil perhatian untuk anda!

Nota doktor ialah dokumen yang biasanya dikeluarkan selepas anda telah pergi untuk melawat doktor anda. Ia merupakan satu dokumen undang-undang yang mengandungi maklumat penting tentang lawatan anda dengan doktor anda, termasuk tempoh rehat yang telah ditetapkan untuk anda oleh doktor untuk pulih sepenuhnya dari penyakit anda. Ia mengandungi maklumat tentang Bilakah anda melihat doktor serta doktor anda maklumat asas seperti beliau nama, hubungi butir-butir dan tandatangan beliau.

Dalam kebanyakan kes, Jabatan sumber manusia pejabat anda akan menghormati anda Nota doktor, alasan anda dari ketiadaan anda atau membenarkan had kerja yang tertentu bagi membantu anda pulih sebagai sesuai digambarkan oleh doktor anda. Contoh-contoh ini akan menghadkan kerja-kerja pejabat anda untuk aktiviti-aktiviti berat atau menjaga anda daripada bekerja lewat jam dan kerja lebih masa. Doktor mungkin mengesyorkan bahawa anda boleh dibenarkan untuk mengangkat benda-benda berat di tempat kerja terutamanya jika anda telah didiagnosis dengan masalah belakang atau strain otot. Anda juga dibenarkan untuk menggunakan topang atau rotan untuk bekerja serta kasut yang selesa hanya jika ini telah dicadangkan oleh doktor anda sebagaimana yang dinyatakan dalam Nota doktor anda.

Sesungguhnya terdapat banyak perkara yang Nota doktor boleh lakukan untuk anda. Ia juga boleh membenarkan anda untuk tidak hadir sendiri dari kerja-kerja untuk tempoh yang lebih panjang seperti seminggu sebagai contoh, jika ini adalah apa yang doktor telah mencadangkan! Sebab-sebab anda mengambil cuti sakit mungkin berkaitan kesihatan atau mungkin tidak. Mungkin anda hanya ingin pergi ke Las Vegas untuk beberapa hari akan datang, atau mungkin anda ingin untuk berkeliaran menonton re-runs sabun kegemaran anda. Apakah benar-benar menakjubkan dan yang lebih penting untuk tahu adalah bahawa pada masa kini, anda tidak perlu berjumpa doktor untuk benar-benar mempunyai Nota doktor untuk benar-benar disandarkan anda di sumber manusia!

Web di seluruh dunia mempunyai tapak yang tidak terkira banyaknya para doktor Nota-nota untuk bayaran, bukti pasaran yang semakin meningkat untuk palsu doktor Nota-nota. Dalam kebanyakan kes anda boleh hanya isikan kosong, membeli dan mencetak nota sendiri doktor tersuai anda. Ianya begitu mudah bahawa walaupun kanak-kanak yang terpaksa skip sekolah pada penyakit palsu yang boleh melakukannya. Ia juga menjimatkan masa serta kos sebenar perlu pergi ke doktor untuk check-up rutin untuk penyakit yang anda sebenarnya hanya faking. Penting Walaupun untuk menyemak dengan teliti sama ada atau tidak di laman web anda pula memilih satu yang boleh dipercayai. Nota-Nota doktor perlu melihat tulen untuk lulus penelitian berhati-hati Boss anda dan juga daripada sumber manusia. Kualiti cetakan logo, doktor maklumat serta tandatangan doktor anda perlu lulus mengumpul.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *