Perjalanan udara dengan anjing Pit Bull Terrier

Perjalanan udara dengan anjing Pit Bull Terrier

Bersedia dengan baik sebelum memulakan perjalanan dengan lembu jantan Pit anda adalah penting untuk mempunyai satu perjalanan yang baik, terutamanya jika dia akan atas kapal terbang dengan anda. Terdapat beberapa perkara yang anda perlukan supaya anda lembu jantan Pit dibenarkan untuk menaiki kapal terbang, dan banyak perkara yang anda harus menjaga sebelum meninggalkan.

Apabila anda menghubungi syarikat penerbangan untuk menguruskan penerbangan anda, anda perlu pergi ke hadapan dan membiarkan mereka tahu kemudian bahawa lembu jantan Pit anda akan membuat perjalanan dengan anda. Negara-negara yang berbeza mempunyai garis panduan yang berbeza untuk haiwan peliharaan, jadi syarikat penerbangan anda harus dapat memberi arahan yang khusus bergantung kepada di mana anda bercadang untuk pergi. Pada masa ini, anda harus juga mengetahui undang-undang syarikat penerbangan dan peraturan-peraturan Apakah, supaya anda boleh bersedia lebih awal. Ia adalah idea yang baik untuk memanggil kembali kira-kira dua minggu sebelum penerbangan anda dijadualkan untuk memastikan yang anda mempunyai segala-galanya yang dijaga. Kejutan pada saat akhir boleh melambatkan pelan anda, atau menghalang anda daripada berlaku sama sekali.

Ianya tidak diperlukan biasanya bahawa haiwan kesayangan anda mempunyai sebuah peperiksaan perubatan sebelum terbang dengan anda, tetapi ia adalah satu idea yang baik, supaya apa-apa masalah boleh dijaga oleh doktor haiwan anda sendiri. Anda juga perlu mendapatkan perakuan daripada doktor haiwan anda mengenai kesihatan lembu jantan Pit anda. Terdapat garis panduan yang berbeza ini bergantung kepada di mana anda akan pergi ke dan apa yang syarikat penerbangan mandat. Kebanyakan memerlukan sijil tarikh tidak lebih daripada sepuluh hari sebelum penerbangan. Anda tidak perlu pek kertas kerja ini, tetapi lebih suka menyimpannya dengan anda atas kapal terbang.

Untuk memastikan anda tidak kehilangan anda lembu jantan Pit, pastikan dia memakai kolar dan tag. Tag tersebut harus mempunyai semua maklumat kenalan anda, tarikh vaksin pemvaksinan terakhir beliau, dan lesen memandu. Ia adalah idea yang baik juga mempunyai tag dengan maklumat untuk dihubungi bagi rakan yang boleh dicapai, hanya dalam kes. Beli anjing yang memenuhi keperluan syarikat penerbangan, dan pastikan bahawa anda mempunyai Pengenalan kedua-dua di dalam dan di luar itu, hanya sebagai satu langkah berjaga-jaga tambahan.

Apa-apa yang anda letakkan dalam krat jantan Pit anda perlu tegas dilampirkan kepadanya. Anda perlu menyemak dengan penerbangan anda untuk mengetahui dengan tepat apa yang dibenarkan. Makanan lembu jantan Pit anda kira-kira empat jam sebelum waktu berlepas yang dianggarkan, dan mengambil makanan tambahan dan air dengan anda, seandainya anda lewat meninggalkan terminal.

Jika anda mengambil semua langkah berjaga-jaga dan ikut cadangan syarikat penerbangan anda, perjalanan dengan kapal terbang dengan lembu jantan Pit anda harus mudah dan menyeronokkan bagi anda berdua.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *