Perisian rakaman subliminal – alat untuk anda membuat sendiri mesej-mesej Subliminal

Perisian rakaman subliminal – alat untuk anda membuat sendiri mesej-mesej Subliminal

Mesej-mesej subliminal kini menjadi popular sebagai alat menukar negatif corak tingkah laku yang menghalang kita untuk mencapai kehidupan yang kita mahu. Malah, anda sudah boleh membuat sendiri subliminal mesej dengan bantuan perisian rakaman subliminal yang juga boleh didapati hari ini.

Mesej-mesej subliminal mesej tersembunyi yang dibenamkan dalam media seperti video dan audio dan tidak dilihat oleh minda sedar. Mereka adalah penyata ringkas yang bertudung dengan pantas di skrin anda bahawa anda tidak tahu apa yang mereka maksudkan, tetapi mereka pergi terus ke bawah sedar anda. Pendedahan berulang kepada mesej-mesej subliminal ini dikatakan mengubah corak tingkah laku dan sikap yang sering sukar untuk melakukan secara sedar.

Mengatasi masalah kebimbangan, meningkatkan keyakinan diri, meningkatkan motivasi, meningkatkan kesihatan dan mencapai kebahagiaan adalah hanya beberapa kelebihan mesej-mesej subliminal. Satu lagi faedah utama mesej tersembunyi ini adalah mengatasi pemikiran negatif yang merupakan satu halangan yang utama dalam kehidupan kita.

Seperti mesej ini pergi terus ke bawah sedar anda, mereka juga mempengaruhi corak tingkah laku dan pemikiran anda dalam jangka panjang. Pengulangan adalah bahasa di bawah sedar dan seperti mesej-mesej subliminal yang berulang-ulang, anda akan mencapai apa yang anda mahu lakukan. Malah, anda boleh membeli video subliminal siap hari ini – anda juga boleh menemui mereka yang dikongsi bersama dalam talian. Walau bagaimanapun, satu kelemahan untuk mendapatkan video subliminal sudah sedia adalah bahawa, anda tidak akan mampu untuk memberitahu apa mesej tersembunyi mereka – jika mereka benar-benar perkara-perkara yang anda mahukan dalam hidup. Sudah tentu, jika anda ingin re-train fikiran anda, anda perlu pastikan anda tahu apa yang anda latihan.

Dalam membuat sendiri mesej tersembunyi dalam perisian rakaman subliminal, anda perlu belajar bagaimana untuk membuat mesej yang pertama. Ini harus menjadi pendek penyata daripada apa yang anda mahu berlaku. Nyatakan ayat anda seolah-olah mereka telah pun berlaku. Jika anda mensasarkan untuk kaya dalam kehidupan, yang menulis ‘Saya kaya!’ dan bukannya menulis, ‘aku ingin menjadi kaya.’ Jika anda berhasrat untuk keyakinan diri, yang tulis ‘Saya yakin’ dan bukannya ‘Saya ingin yakin.’ Menyatakan ia seolah-olah anda memilikinya.

Satu lagi perkara yang perlu diingat dalam menulis mesej bawah sedar anda adalah untuk menyatakan secara positif. Alih-alih menulis turun ‘Saya saya tidak menekankan’ menulis ‘Saya rasa baik’ atau ‘Saya gembira.’ Jangan tulis dalam bentuk negatif apa yang anda mahu. Bawah sedar anda akan akhirnya memilih perkataan ‘tertekan’ dan tidak tahu tentang hal itu.

Anda juga boleh Kumpulan mesej mengikut tujuan anda dan membuat satu video untuk masing-masing. Dengan perisian rakaman subliminal, anda kemudian boleh menambah tajuk video setiap dan tambah muzik yang menenangkan kepadanya. Biasanya, rentak binaural ditambah sebagai muzik video ini.

Ia adalah penting untuk diingat bahawa perkara yang subliminal adalah berkesan jika diulang-ulang dan oleh itu ia adalah penting untuk Tonton video ini setiap pagi atau mendengar soalan untuk menjadikannya lebih berkesan dalam mendekati bawah sedar anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *