Peringkat pemakanan bersedia dan kajian latihan – bagaimana untuk melakukan latihan peribadi dengan pensijilan pemakanan yang

Peringkat pemakanan bersedia dan kajian latihan – bagaimana untuk melakukan latihan peribadi dengan pensijilan pemakanan yang

Adakah anda fikir anda mempunyai apa yang diperlukan untuk membantu orang lain yang lebih sihat? Jika anda ingin berurusan dengan orang ramai dan menghabiskan masa di dalam gimnasium, anda mungkin mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi seorang jurulatih peribadi. Jika anda curently mempunyai Sijil pemakanan, anda berada di landasan yang betul untuk membantu orang menjadi sihat. Walaupun ia mungkin kelihatan menggoda untuk mencuba dan menjadi jurulatih peribadi tanpa pensijilan yang khusus, ia tidak mungkin dapat bekerja dengan jayanya tanpa mereka.

Arahan am

1. Membuat keputusan di mana anda ingin bekerja—di rumah, kelab kecergasan atau apa-apa kemudahan lain yang menggunakan tenaga pengajar.
2. Meneliti keperluan negeri anda. Syarikat jarang memerlukan pensijilan, walaupun anda kemungkinan besar akan mempunyai masa yang sukar mendarat pekerjaan dalam kemudahan seperti pelatih pensijilan pemakanan.
3. Jika anda ingin bekerja di luar rumah anda, menyiasat pilihan insurans. Perlindungan insurans adalah penting untuk perniagaan utama. Anda mungkin mempunyai kesukaran yang memulakan perniagaan latihan peribadi tanpa pengesahan dari agensi yang bertauliah.
4. Mempertimbangkan menambah satu latihan peribadi pensijilan bagi pensijilan pemakanan anda. Dua pensijilan boleh membuat anda lebih menarik sebagai calon untuk jawatan pelatih peribadi.
5. Mencari kelab-kelab kecergasan yang menyediakan program latihan untuk pelatih peribadi. Dengan tambahan kursus, program-program ini boleh mengakibatkan mendapat Sijil latihan peribadi.

Sekarang, mari kita bincangkan mengenai peringkat sedia pemakanan dan latihan dari Brian Cannone dan bagaimana ia mungkin membantu anda.

Brian Cannone biasanya ialah perunding pemakanan dan latihan yang Pengendali Kelab Kesihatan, beberapa pemilik laman kecergasan fizikal dan penganjur acara kesihatan dan Kecergasan, memulakan kerjaya sepenuh masa dari industri kecergasan fizikal pada tahun 1991 dan sentiasa di kelab-kelab kesihatan urus pada masa kini. Brian di pertemuan dalam Kumpulan kesihatan dan kecergasan telah menyebabkan dia menjalankan pelbagai kelab-kelab kesihatan yang berjaya dan tanggungjawab beliau mengandungi menyediakan kemudahan baru, membina dan mengurus kakitangan yang, harian keahlian jualan, latihan peribadi dan kelab pengiklanan dan pemasaran dan promosi. Beliau juga diiktiraf sebagai perunding pelatih dan pemakanan individu dan bahawa beliau menghasilkan sistem untuk pemilik gimnasium, peribadi pelatih dan pemilik studio untuk meningkatkan jualan keahlian, latihan individu dan keseluruhan pengiklanan, pemasaran dan promosi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *