Pergilah ke ibu jari kaki nasihat anti-penuaan

Pergilah ke ibu jari kaki nasihat anti-penuaan

Produk-produk anti-penuaan adalah semua yang ada di sekeliling kita. Pada iklan, TV, dalam filem-filem, papan iklan, dalam majalah dan Surat khabar dan juga internet. Di mana pun kita memilih untuk melihat, ia adalah menjerit kembali kepada kita bahawa kita perlu Gunakan produk untuk kelihatan muda. Dengan semua gembar-gembur media ini, ia adalah perkara biasa untuk tertanya-tanya apa yang ada di luar sana untuk kelihatan lebih muda. Terdapat beberapa cara untuk menjaga diri anda mencari muda.

Tangan anda boleh kadang-kadang usia lebih cepat maka anda rasa. Mereka menjadi telus hampir dengan urat-urat biru yang kelihatan lebih besar berbanding dulu. Dan kulit yang cenderung melihat dan merasa hawa. Satu cara untuk pastikan tangan anda kelihatan lebih muda adalah untuk memastikan mereka lembap bila-bila masa yang anda boleh. Simpan krim di dalam Bilik mandi, dengan sinki dapur, di dalam kereta, beg tangan anda dan katil anda. Bila-bila masa anda basuh tangan anda atau sanitize mereka, loath mereka dalam krim. Satu lagi perkara yang boleh anda lakukan adalah rendam mereka dalam minyak bayi dari masa ke semasa. Setelah sebulan merawat tangan anda untuk rawatan spa yang sedikit mungkin tidak hanya dalam perkara yang perlu mereka Cari dan rasa muda.

Muka dan leher akan sering tompok-tompok panas apabila ia datang kepada produk-produk anti-penuaan. Tiada siapa mahu kedutan atau meminta mereka, tetapi mereka datang dan bagi sesetengah orang lebih teruk maka lain-lain. Matahari pendedahan dahulu boleh menyumbang kepada berapa cepat dan berapa banyak anda kerut kerana anda mendapat lebih tua. Mujurlah kini terdapat banyak asas dan krim muka yang mengandungi bahan-bahan sunblock. Juga bagi seseorang dengan matahari bintik-bintik kerosakan, coklat, banyak jeragat dan kedutan yang ringan, mempunyai kimia yang mengupas boleh membuang lapisan kulit yang rosak, mendedahkan seorang muka baru.

Untuk lain-lain jenis kedut tiada sesuatu yang dipanggil Microdermabrasion yang ringan bekerja sebagai penyapu di atas muka dan membuang sel-sel kulit mati. Mempunyai prosedur ini dilakukan sekali-sekala merupakan cara terbaik untuk memastikan kulit anda sentiasa memperbaharui sendiri dan menghalang kedutan jauhnya.

Pelembab muka dan leher anda pada setiap kali juga akan membantu ia nak mencari yang lebih muda. Ada pembersih muka yang mempunyai produk-produk anti-penuaan di dalamnya, maka terdapat syrums yang direka untuk kedut tempur, diikuti dengan toner dan krim dan malam masa krim semua direka untuk melawan rupa masa.

Mati rambut anda juga boleh memastikan anda mencari muda. Melawat Meja rias rambut sekali sebulan untuk touch up Uban dan menambah shinny warna dan membuat anda kelihatan lebih muda. Apabila rambut anda mempunyai kelabu di dalamnya, ia cenderung untuk memberitahu orang bahawa anda lebih tua maka anda mungkin. Bagi seorang wanita, dia mungkin akan lebih cenderung untuk mahu rambutnya kelabu yang dilindungi, manakala lelaki seolah-olah tidak benar-benar fikiran ia dan suka melihat rambut penuaan.

Washes badan dan krim badan direka untuk membuat kulit anda kelihatan licin dan muda hanya dengan menggunakannya di bilik mandi dan kemudian meletakkan krim selepas itu. Banyak produk yang menawarkan garis masa apabila ia harus dilakukan dengan sihir. Produk ini adalah hebat untuk mengekalkan kulit yang berasa muda dan revitalized.

Ia seolah-olah bahawa terdapat produk-produk yang direka dari kepala ke kaki anda dalam bidang penuaan produk. Jadi benar-benar tidak ada sebab untuk melihat lama! Hakikatnya, sesetengah produk boleh bekerja untuk anda sementara yang lainnya tidak. cuba untuk bersenang-senang dengan! Ada apa-apa yang tidak kena dengan mendapat lebih tua! Menggunakan produk dengan bijak dan berfikiran terbuka tentang keputusan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *